Presidentti epäonnistui täysin Nato politiikassa.

Anonyymi

Alettiin uhoamaan että tehdään mitä halutaan naton suhteen.
Saatiin Nato mukaan tähän jota se varmaan odottikin että pääsee Venäjää uhkailemaan.
Uskomatonta ja aivan järjetöntä toimintaa Suomen osalta.
Suomi ja Suomalaiset eivät todellakaan halua sotaa maahansa.
Vaan haluavat säilyttää rauhan ja hyvin voinnin myös tuleville sukupolville.
Päättäjien on aika hyväksyä ettemme hyväksy sotaa emmekä Natoa maassamme.
Ruotsin ulkoministeri sanoi ettei Ruotsi liity Natoon .
Meidän on tehtävä yhteistyötä Ruotsin kanssa.
Suomen sanomisista johtuen, Ruotsi nostanut valmiuttaan koska juuri Suomi sai Venäjän toimimaan ja valmistautumaan .

11

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinistö eräs parhaista pressoista. Venäjän natovaatimukset absurdeja. Jokaisella itsenäisellä maalla on oikeus valita omat turvallisuustakeensa. Nykyinen ja entinenkin Venäjän politiikka oli ja on hyvin impperialistista ja vaarallista rajanaapureille. Parasta Suomelle on liittyä Natoon ja säilyttää itsenäisyytemme. 1939-40 menetimme Venäjän impperialistisessa agressiossa jo 30% maa-alastamme.

      • Anonyymi

        Absurdeja tai ei, Venäjä seisoo voiman oikealla puolen. Miksi isot maat miehittävät pienempiä? Koska ne voivat.

        Minusta Niinistön vetoomukset Venäjälle rauhan säilyttämisestä ovat absurdeja. Kun supervalta on laittanut liikkeelle melkein koko armeijansa, jonkun Niinistön rauhan vetoamisilla ei ole mitään merkitystä sille mitä Venäjä tekee tai ei tee.

        Pitäisikö ukrainalaistenkin vedota Putiniin ettei tämä aloittaisi sotaa? Pienen kansan päällysmiehen vetoomus rauhan säilyttämisen puolesta kertoo vain ja ainoastaan pelosta.

        Suomessa *nöryristellään* Venäjää maailman tappiin saakka, vaikka ei tarvitsisi. Virossa, Latviassa ja Liettuassa *ei* nöyristellä. Suomettuminen tarkoittaa loputonta nöyristelyä ja kaksilla rattailla ajamista politiikassa. Jos Venäjä hyökkäisi Suomeen, Suomiko YYA-sopimuksen nojalla ei sallisi Nato-kaluston kauttakulkua maillansa? Suomen kaikki pyssyt ja puukuulat on tehty ja hankittu Nato-yhteensopiviksi. Niinistö helevettiin, pelleily seis ja on aika tunnustaa väriä. Nato-anomus vetämään nyt kun vielä voi.


    • Anonyymi

      Ruotsin Riksdagenissa on nyt enemmistö Nato jäsenyyden puolesta.Mutta hallitus ei ole sen kanalla.Jos osaat lukea Ruotsia,niin tietäisit ja seuraisi uutisia sieltä..Suomessakin on käsittääkseni vapaa demokratia sanoa sinne tänne vai mitä eli jokainen itse saa päättää mitä haluta.Ruotsi nosti omaa valmius tilaansa jo ennen,kuin Suomi edes reagoi nyky tilanteeseen.Ja he itse päättivät valmius tilastaan ilman Suomen touhuja.Läs om lite mer va hänen med Sverige.Du skriver Barack skit

      • Anonyymi

        Olisko noi ruotsin pellet edes hidaste Venäjän maihinnousuun.? Suomihan tuhotaan minuutissa natovasallina tiukasa paikassa!


    • Anonyymi

      Ilta sanomien mukaan Biden kertoi tänään puheessaan keskustelleensa Suomen pääministerin kanssa Venäjän toiveista Suomen suhteen.
      Valtioneuvoston kanslian mukaan Biden ja presidentti Niinistö keskustelivat.
      Hyvin on Biden tilanteen tasalla vai onko?

    • Anonyymi

      Varsin ikävää luettavaa on kuinka kyykyssä olet hylkiövaltio venäjän edessä. Olet sitä mieltä, että pitää hiljaisesti alistua ja hyväksyä absurdin kriminaalivaltion sanelu ja uhkailupolitiikka.
      Ihme, ettet ole huomannut ruumiskasoja, joita myötäilemäsi venäjä tuottaa. Salamurhat myrkyillä kotimaassa ja ulkomailla, Ukrainan sota Krimin miehitys, Georgian ja Azerbaidstanin sodat, Kazakstanin murharetki sekä EU:n uhkailu. Täällä meidän kotimaassamme röyhkeä tunkeutuminen itsenäisen maan päätöksen tekoon ja propagandan sekä valheellisen informaation levitystä yhteiskunnan eri alueille. Kotiryssät, esko aho, Backman ja kaikkein tragi-koomisempana esimerkkinä vaikuttamisyrityksistä on myrkyttäjä-putinin ja hänen kriminaali-oligarkkien kaveri ville haapasalo.
      Tämän ympärillä näkyvän tragedia kohtaan haluat. Muuta hetkeksi ongelmissa rypevään venäjän diktatuuriin, ehkä ymmärryksesi lisääntyy.

    • Anonyymi

      Jokaisella itsenäisellä valtiolla on suvereeni itsemääräämisoikeus. Niinistö totesi kansainväliseen lakiin perustuvan itsestäänselvyyden. Naton peruskirjan mukaan mikä tahansa demokraattinen valtio voi hakea Naton jäsenyyttä. Nato totesi vain omat sääntönsä.

      "Suomen sanomisista johtuen, Ruotsi nostanut valmiuttaan koska juuri Suomi sai Venäjän toimimaan ja valmistautumaan ."

      Kiitos päivän nauruista.:D:D

      • Anonyymi

        Venäjän muodostamassa hyökkäysuhan alla, mitä järkeä on toistella tällaista itsestäänselvyyttä kuin että jokaisella valtiolla on itsemäärämisoikeus? Ei kai Venäjän hyökkääminen ole mitään oikeutusta, mutta isot tekee pienemmilleen mitä haluavat. Venäjän military-budjetti on joidekin arvioiden mukaan jopa 180 mrd USD. Vertailun vuoksi Suomen koko valtion budjetti on ~70 mrd USD. Nykyaikainen sodankäynti on ei ole enää mies miestä vastaan, vaan sotakoneet toisiaan vastaan. Määräylivoima ratkaisee, vaikka pienemmällä osapuolella olisi muutama mahtilentokone.


    • Anonyymi

      Saa liittoutua jos haluaa. Suomella ei vaan koskaan ollut isoja kansainyhteisöä kuten briteillä, ranskalla sekä ns. alusmaita jne. historiallista intressiä ja suhteita ympäri palloa. Tai niin kuin jenkeillä lähestulkoon kokonainen pohjois-amerikanmanner atlantille ja tyynellemerelle. Saattaa olla todennäköistä että nato-maat seikkailee sotimassa milloin missäkin jenkkien perässä eikä se jää siihen että konkreettisesti puolustaisivat vain omien jäsentensä rajoja mm. irakin, afghanistan sodat ym. Ei suomalaisten, ruottalaisten, sveitsin kuuluu olla nato-joukoissa tapettavana ja sinkkiarkuissa kotiin lähetettävinä kun kuitenkin het on velvollisuus muiden mukana olla lähettämässä nuoria poikia johonkin päin jonkun muun intressin takia kuin suomalaisten. YK:n rauhanturvajoukot ja omat puolustusvoimat sekä yhteistyö naton kanssa riittää.

    • Anonyymi

      Natomedialla on vaikeaa, kun presidentti ei olekaan täydellä innolla viemässä Suomea Natoon. Presidentti tietää, että kansa ei sitä hyväksy, juttu ei onnistu. Niinistö ei halua möhlätä tässä asiassa. Hyvä niin.

    • Anonyymi

      Media puhuu ja maalailee Venäjän uhasta niin kauan että suomalaiset on saatu natolle myötämielisiksi.
      Siihen se perustuu jokapäiväinen uutisointi ja kertaus.
      Jokainen itse ajatteleva tietää että Suomen paras on puolueettomuus.
      Köyhän on käytävä kauppaa itään ja länteen....

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2530
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1940
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1479
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1018
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      66
      893
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      871
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      850
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      51
      826
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      755
    Aihe