Sinne sydämeni jäi

Anonyymi

Tuli haukuttua ja toivotettua kaikkea rumaa, kun tilanne oli mikä oli. Ei sellaisessa tilanteessa ole järki matkassa, kun tunteet on pinnalla ja rakkaus muserretaan ja loukataan, niinpä loukkasin takaisin, tosin vain verbaalilla tasolla, en teolla, pautsi mistä minä tiedän, loukkaantyihan hänkin siitä varmaan, kun paljastin hänet ja selän takana puuhailun, tai sitten ei.
Sittemmin pyysin anteeksi ja selitin, vaikka selitettävää oli ja on edelleen hänellä. En tiedä lukiko viestejä, olen estolla, siellä ne voivat lojua estetyt boxissa, ellei lukematta tuhonnut.

Kaikkeni olen tehnyt, mitään en voi tehdä enempää.
Sinne sydämeni jäi

On vain aika....

14

640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Otan osaa. Elämä on.

    • Anonyymi

      Millainen tilanne sitten oli? Elämässä on jokaisella monelaisia tilanteita. Niistä pitää myös yrittää jokaisen selvitä. Myös muita tilanteita voi olla ja ne monet tilanteet pitäisi ottaa aina huomioon. Ei kenenkään elämä ole vain tanssia. T. Tanssija

    • Anonyymi

      Loukattiin? Onko se niin yksiselitteistä elämässä, että juuri itseä on ensin loukattu? Kuka tietää.

    • Anonyymi

      .... kääntää sivua. Niinpä niin.
      Parempi onni ensi kerralla.

      • Anonyymi

        Jos haluaa kääntään sivua tai selän, niin sitten sinun täytyy tehdä niin. Oletko miettinyt, oletko tehnyt sen jo aikaisemmin vai onko se nyt? Onko pakko tehdä niin. Kuka niin haluaa. Kysymyksiä mitä miettiä.


    • Anonyymi

      Mminä sitten niin rakastan kun minuu pidetään tyhmänä, jos yllättää sinut saan kypäräni

    • Anonyymi

      Vaikka minut löydettiin eilen tajuttomana lattialta ja vieläkin huono olo. En minäkään noin tyhmä ole.

    • Anonyymi

      Tunteet eivät saa mennä koskaan yli järjen ja todellisen tiedon. Ei koskaan ole vain yhtä totuutta. Totuus voi olla muutakin kuin omat tai jonkun syöttämät tiedot toiselle ihmiselle, mutta ei kannata myöskään koskaan jäädä jumiin vain yksipuolisiin mielipiteisiin. Onko aloittaja tehnyt niin. Vaikea sanoa, kun ei tunne tilannetta tarkempaan. Myös omaa sisintä kannattaa aina ja ikuisesti tutkiskella, koska moni asia kumpuaa jostain kaukaa ja syvältä. Onko jokin asia enemmän kuin mitä se todellisuudessa onkaan. Näitä voi pohtia.

    • Anonyymi

      Herätti ajatuksia aloituksenne elämän pohdintaan. Kun ihmiset uskaltavat joskus kysyä, mitä ihmisten elämään kuuluu, mitä elämässä on, niin voi ehkä osata arvioida tilanteita paremmin. Ei tule ylilyöntejä ja kun koskaan et tunne ihmistä tai sen taustoja välttämättä siinä hetkessä. Ihmiset saavat anteeksi, jos he myös antavat itselleen anteeksi ja myös toisille ihmisille. Pitää huomioida aina ihmiset, se on aika hyvä ohje moneen; elämään, parisuhteen rakkauteen, ihmissuhteisiin tai mihin vain elämässä tai ristiriidoissa. Tosin ristiriitoja ei tarvitse olla, elämä on aika lempeää parisuhteessa, ihmissuhteissa ja kaikessa, kun itse sen sallii ja havaitsee aina toisen ihmisen ja ihanat tarkoitukset. Ei muuta itse toisten ihmisten sanoja tai tekoja muuksi. Ei nosta itseään ja alenna muita, se on virhe, se on pahin virhe. Kaikki alkavat karttaa, pelätä, uhmata, kadota. Lempeys on elämän voima ja suola koko elämän polulle.
      Toinen kysymys on sitten, että onko ihmisten mielestä tämä se oikea paikka puhua omista parisuhde- tai ihmissuhde ongelmista, ikävästä tai omista toimista, huonosta käytöksestä, siitä mitä milloinkin on tapahtunut, sanonut tai tehnyt. Ehkäpä siinä on myös vastaus aloittajalle. Olette sitten loukannut ketä tahansa, niin ehkä sitä pitää itse miettiä mikä asioissa on niin hankalaa itselle vai onko mikään, kuka oikeasti haluaa pahaa, ei välttämättä kukaan, mutta jos ei halua itse sitä selvittää, niin ei sitä saa koskaan tietää.
      Syö vain omaa sisintä, jos asioita ei käy läpi. Ehkä se vastaus löytyy jostain syvemmältä itseltä, kun tutkii omaa sielua syvältä ja sydämestään. Usein se vastaus on menneisyydessä, syvällä sielun syövereissä, sydämessä ja ehkä sitä ei ole käsitelty. Tsemiä käsittelyyn ja toivottavasti yritätte ainakin saada itsenne kanssa sovittua, usein ne vastaukset omiin toimiin on itsellään, koska joku asia vaivaa, on saanut teidän toimimaan, miten olette toiminut, ehkä ne teidän ajatuksenne pitää löytää, käsitellä ja löytää oikeat asiat kaikesta. Ehkä sillä voit sitten jatkaa paremmin.
      Eikö ihmiset ylipäätänsä halua olla iloisia, toimissaan toimeen tulevia ja hyvää tarkoittavia. Ihmisten oikea ja hyväkin tarkoittava sanoma. Täällä ei voi sopia, asiat pitää sopia ihan siellä missä ovat ne aidot ihmiset. kun itse käy kaikki asiat läpi syvältä, niin voi jatkaa ja tehdä ja aloittaa uusia projekteja omien arvojen mukaan ja hyvällä fiiliksellä parisuhteen. ystävien, tuttavien ja oman onnen keskellä ja kaikkien muidenkin ihmisten kanssa. Tsemiä asiohinne. Projektit elämässä alkavat hyvällä mielin, kunhan vain antaa arvon myös kaikille ja kaikelle elämässä. Ja vihonviimeistä on jäädä katkeruuteen. Se on sitten syvä oja ja se vain syvenee, jos sinne haluaa vajota.
      Monet asiat avautuvat varmasti teillekin elämän varrella, kun pohtii asioita, keskustelee ja kun kaikki on hyvin, niin voi olla vapaa, onnellinen ja löytää elämän valon. Löydä valo, myös yhteistä valoa, koska sitä varmasti on, jos itse vain haluaa sitä. Tuska ja ikävä ei näillä palstoilla parane, luulen että pahenee. Kaikki voi olla joskus vain omista jumituksista kiinni, ei kannata jumittaa vain omaan.
      Tsemiä suomi24

      • Anonyymi

        Juurikin noin. Tämä on totta.


    • Anonyymi

      Aloittaja, ei hermot saa koskaan mennä.

    • Anonyymi

      Ei kukaan selän takana puuhaile, vai puuhaileeko? Ikävä kertoo kaiken.

    • Anonyymi

      Täällä on kaikenlaista tai jos jotain muuta kautta niin sitten ei ole tullut perille. Epäilen silti ettei koske kuitenkaan mua.

      tämä mieheltä naiselle.

    • Anonyymi

      Aloittaja, aina voi tehdä asioille jotain, jos vain itse tahtoo. Uskaltaa olla vaikka ihan avoin asiolle. Sinä itse voit tehdä asiolle jotain. Hyvää, jos tahdot.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3010
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2089
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      1863
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe