Danske Bank: tilin lopetus

Anonyymi

Moi!

Onko kellään tietoa tästä asiasta:

miten Danske Bankilla voi lopettaa tilin, joka on ainoani kyseisessä pankissa, jonne minulle ei ole mitään verkkotunnuksia? Tili on minulla historiallinen jäänne, johon nyt tullut kk-maksu, jota en välitä maksaa tyhjästä.

Yritin soittaa puhelinpalveluun klo 9:02 ja se ilmoitti että palvelu on tänään suljettu tavallista aikaisemmin. Senhän piti auetakin vasta klo 9:00, joten ehkä se on auki vain minuutin päivässä.

Kuljen joskus konttorin ohi, ja tiedän että sinne on kadulla 50-100 m jono. Ei ihme, koska senkin aukioloajat ovat niin vähäiset. Ilmeisesti, työssäkäyvän pitää ottaa lomapäivä, että pääsee asioimaan pankissa.

Onko tässä muuta vaihtoehtoa?

19

7527

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjaudu verkkopankkiin ja paika ”lopeta tili”. Tai kirjoita verkkoviesti: ”hei, haluaisin lopettaa asiakkuuteni teille. T.pelle-hermanni”
      Varmistat, että yhteystiedot on oikein tai liität ne viestiin. Asia hoituu jonoja mittaamatta muutamassa minuutissa. Viestiin vastaus voi jonkun tunnin/päivän kestää, mutta eipä tuo ambulanssiasia ole

    • Anonyymi

      Kirjaudu verkkopankkiin ja paika ”lopeta tili”

      Pointti oli, että verkkopankkitunnuksia kun ei ole, niin miten tässä toimitaan?

    • Anonyymi

      >Kuljen joskus konttorin ohi, ja tiedän että sinne on kadulla 50-100 m jono.

      Juttusi on osin ajankohtainen, ja pureutuu tärkeään asiaan. Pankkien ja pankkijärjestelmän täydelliseen katoamiseen tavallisten ihmisten ulottuvilta.

      Tuo 100 m jono on kuitenkin täyttä tuubaa. Danske-Bankiin ei ole päässyt edes sisäänkään enää vuosiin, ellei ole ennalta puhelimitse tai netin kautta varattu aikaa pankkivirkailijan tapaamiseen.

      Kyllä tuolla Dansken 0200 2580 puhelinnumerolla sentään pitäisi päästä juttelemaan jonkun kanssa. Teet nyt pikkasen liiankin vaikeeksi tätä omaa asiaasi.-

      • Anonyymi

        ">Kuljen joskus konttorin ohi, ja tiedän että sinne on kadulla 50-100 m jono.
        ..
        Tuo 100 m jono on kuitenkin täyttä tuubaa. Danske-Bankiin ei ole päässyt edes sisäänkään enää vuosiin, ellei ole ennalta puhelimitse tai netin kautta varattu aikaa pankkivirkailijan tapaamiseen.
        "

        Ihan normimeininkiä Helsingin Scandic Kauppakujan konttorissa joka pääkaupunkiseudun viimeinen käteiskonttori. Muissa konttoreissa on käteispalvelut lopetettu.
        Neuvontakonttoreihin tietysti on aika pitänyt varata. Samaisella kauppakujalla on nykyään myös Nordean neuvontakonttori, joka myös vaatii ajanvarauksen.


    • Anonyymi

      Ujo veikkaukseni on, että pankilla on jokin sähköposti osoite mihin voi laittaa viestiä?

      • Anonyymi

        Ei kannata ujostella, mene itte katsomaan ja etsimään sitä Dansken sähköpostia.

        Niitä yhteyuden ottamisen sähköposteja ei ole enää millään isommalla firmalla, ei ole ollut pian vuosikymmeneen enää. Ei ne ehdi eikä kiinnosta marisijoiden sähköposteihin vastata, siksi sähköpostit on kaikkialta poistettu.


      • Anonyymi

        "Ujo veikkaukseni on, että pankilla on jokin sähköposti osoite mihin voi laittaa viestiä?"

        Ei ole muuta kuin verkkopankin yhteydenotto kanavat viestintään.


    • Anonyymi

      Ehkä kannattaisi kokeilla puhelimella useammin kuin kerran ennen kuin aloittaa julkisen valituksen? Lisäksi ehkä kannattaa kokeilla jotain muuta kellonaikaa kuin juuri sitä hetkeä, jolloin aspan henkilöt ovat vasta avaamassa laitteita ja iso joukko asiakkaita kyttää neiti ajan avulla kalibroitujen kellojensa kanssa, jotta saisivat olla päivän ensimmäinen asiakas.

      ps. Dansken nettisivuilta löytyy tuollainen:
      https://danskebank.fi/asiakasviestinta/saastotilin-lopetus

      • Anonyymi

        Kellonaikaa juuri ennen palvelun aukeamista kannattaa yrittää siksi, että silloin jos pääsee palveluun sisään, ja voi säästää jopa 1-2 tuntia jonotusaikaa ja puhelinlaskua, joka kertyy kun ne jotka eivät päässeet sisään, muodostavat pitkän puhelinjonon. Sama se on joka paikassa, julkiselta puolelta yksityiselle, toimiala mikä hyvänsä?


      • Anonyymi

        "Yritin soittaa puhelinpalveluun klo 9:02 ja se ilmoitti että palvelu on tänään suljettu tavallista
        aikaisemmin."

        Tuon mukaan linja oli JO siihen mennessä sulkeutunut sille päivälle, ei siis ollut kyse siitä että linja ei VIELÄ olisi avautunut. Soittajalle sanottiin että on suljettu TÄNÄÄN tavallista aikaisemmin, ei sanottu ettei vielä olisi avattu. Muutenhan linja olisi sanonut että avaamme tänään tavallista MYÖHEMMIN, ei AIKAISEMMIN.


      • Anonyymi

        ihan kiva yritys kuule tämä, mutta lomake jota he tarjoavat on tarkoitettu tileille joilla on alle 200 euroa rahaa. Mulla olis aika paljon enemmän.


    • Anonyymi

      "miten Danske Bankilla voi lopettaa tilin, joka on ainoani kyseisessä pankissa, jonne minulle ei ole mitään verkkotunnuksia? Tili on minulla historiallinen jäänne, johon nyt tullut kk-maksu, jota en välitä maksaa tyhjästä."

      Itse lopetin DanskeBank tilini kun pankkin palvelut sakkasivat, kk kulut nousivat sekä konttoreita suljettiin vauhdilla. Silloin lopetin asiakkuuden ihan ensin avaamalla uuden asiakkuuden toisaalle, siirsin varat uudelle pankille. Lopulta kävelin konttoriin, kerroin asiakkuuden lopettamisesta, täyteltiin papereita.

      Danske on tehnyt tämän hankalaksi, lopettamalla melkein kaikki konttorinsa nyt.
      On vain ajan kysymys, koska pienasiakkuudet myydään uudelle toimijalle.
      Pankki on keskittynyt PrivateBank & Corporaatio asiakkuuksiin, jossa hyvä.

    • Anonyymi

      Kiitos tästä linkistä:

      https://danskebank.fi/asiakasviestinta/saastotilin-lopetus

      Sen kautta lopetus olisi helppoa. Siinä kuitenkin pyydetään liittämään "lomakkeeseen mukaan kopio voimassa olevasta henkilöllisyystodistuksestasi. Henkilö- ja ajokortista tulee ottaa kopio myös kääntöpuolelta."

      Ensinnäkin, eikö näiden henkilöpapereiden kopioiden lähettäminen jollain sivustolla ole aika arveluttavaa.

      Toisekseen sanotaan "henkilö- ja ajokortista". Ymmärtäisin mikäli sanottaisiin "henkilö- tai ajokortista". Eli pitää siis olla molemmat.

      Itselläni ei ole henkilökorttia, joten tätäkään kautta ei siis onnistu.

      Jos pankki vaatii henkilökortin myös konttorilla käydessä niin siinä tapauksessa tilin sulkeminen maksaa henkilökorttimaksun verran. Puhumattakaan siitä menosta ja vaivasta joka syntyy poliisilaitoksella asian hoitamisesta...

      Kallista lystiä!

      • Anonyymi

        Missään pankissa tunnistautumiseen ei riitä ajokortti. Tarvitset passin tai henkilökortin siellä tiskilläkin. Älä turhaa jonota 100m.


    • Anonyymi

      Tähän mennessä tulleiden kommenttien perusteella voin suositella vain seuraavaa:
      Unohda se tili.

      Kyllä ne sen joskus ihan oma-aloitteisesti lopettavatkin, kun palvelumaksut ovat syöneet pääoman ja tilillä ei ole käyty vuosikausiin. Sitä paitsi asiakkuushan loppuu jo siihenkin, kun et täytä pankin säännöllisiä, muutaman vuoden välein uusiutuvia tunnistautumisvaatimuksia.

      Voi olla, että sen jälkeen et tule koskaan pääsemään takaisin Dansken asiakkaaksi, mutta aiempien viestiesi perusteella et taida halutakaan.

      (voin kyllä arvata, että tähänkin tulee vastaukseksi "mutta kun syystä x tuota keinoa ei voi käyttää")

    • Anonyymi

      Jokaisella suomalaisella juridisella yksityishenkilöllä on lain suoma oikeus ainakin yhteen pankkitilin valitsemassa an pankissa. Jos tämä tanskalaisten hölmöjen roskapankki Danske bank kieltäytyy niin asia lakimiehen kera poliisille.

      Annan kuitenkin suosituksen välttää näin sairasta pankkia mistä kyse. Lue kuinka eräs nainen menetti kaikki rahansa Dansken asiakkaana

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4d223612-110f-494d-9528-227b99840a31

      Norjassa lehdet kirjoitti myös mihin ongelmiin Danske bankin Pasilan yrityskonttorissa on Suomessa asiakas joutunut. Luuria korvaan viikon aikana vähintään 30 kertaa ja vajaa älyiseksi nimittelyä. Tanskan poliisi on käynnistämässä asiasta syrjintä nimikkeistä rikosprosessia

    • Anonyymi

      Onnistui puhelimitse no 0200 2580. Kysyi hetun, osoitteen, paikkakunnan ja kortin numeron (nimen lisäksi). Odottaa ei tarvinnut kun n. 5 min. Soitin 11 maissa aamupäivällä.

    • Anonyymi

      Itselläni on Postipankin (varatilinä olleen) peruina Dansken tili, johon en ole omannut pankkikorttia, enkä ole milloinkaan saanut nettitunnuksia, eikä tiliä koskevaa postiakaan ole tullut kait yli 20 vuoteen.

      - https://fi.wikipedia.org/wiki/Postipankki

      Taannoin soitin puhelinpalveluun ja kertoivat, että tilin lopettamiseksi tulisi asioida pankkikonttorissa, vaikka kerroin asuvani kaukana ulkomailla.

      Kertoivat tilin olevan jossakin "lepotilassa" eikä siitä mene kuluja, eli jätin asian muumioitumaan.

      Tilillä ei ilmeisesti ole kuin muutama markka, joskin heräsi epäilys josko jokunen pieni veronapalautus olisi sinne mennyt vuonna yksi ja kaksi, mutta saldoakaan en pääse tarkistamaan.

      ps. Onkohan Dansekka edelleen paperitunnuksia. Kyllähän heillä tulisi olla datassaan ajankohtainen ositteeini (päivittyvät kait' automaattisesti maistraatin kautta) ja voisivat lähettää tunnukset, ellei tili sitten ole siirretty itselleni ulottumattomiin jonnekin käyttämättömien tilien ruumishuoneelle.

    • Anonyymi

      En osaa sulle vastata mutta mulla on sama ongelma. Luulis että voisi toisen pankin tunnuksilla saada tehtyä vahvan tunnistuksen mutta Danske Bankilla ei asiakaspalvelun mukaan tätä mahdollisuutta ole. Mulle sanottiin että voin mennä jonottelemaan tiettyinä päivinä ja kellonaikoina joko itiksen- tai kampin konttoreihin... vituttaa tämä koska mulla ei tosiaan ole varaa lähteä töistä tämän asian takia. Ja toisen puolesta asiointi on yhtä vaivalloista, tavalliset valtakirjat ei tässä riitä. En tajua miten toi voi olla edes laillista.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3757
    2. 208
      3039
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      175
      1380
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1334
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe