Purra syyttää äänestäjiä tappiosta

Tuo on kyllä hävyttömintä, että äänestäjiä syytetään siitä, ettei käyty äänestämässä. Kuvitteleeko hän, että he olisivat äänestäneet perussuomalaisia?

Sekin on ihan demokraattinen vaihtoehto olla äänestämättä. Hivenen voisi kunnioittaa äänestäjiä.

Muuten EU-vaaleissa aktiivisuus oli noin 42-43%, alempi kuin aluevaaleissa. Mutta PS sai ääniä noin 14%. Jostain kumman syystä äänestysaktiivisuus ei ollut silloin huolenaiheena.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Purra yrittää ulkoistaa vastuun hyvin persumaiseen tapaan. Jos hän syyttää siitä äänestäjiä, persujen kannatus voi seuraavissa mittauksissa sukeltaa lisää. Seuraaviin vaaleihin on vain vähän yli vuosi aikaa ja puolueen kannatustrendi laskujohteinen. Haaveet vaalivoitosta silloin voi pian unohtaa.

      • Anonyymi

        Muista hyvissä ajoin tilata aika kallonkutistajallesi että hän kirjoittaa sinulle nykyistäkin vahvemmat napit että selviät eduskuntavaalituloksien julkaisemisen jälkitilasta eli psykoosista mihin vajoat persujen ollessa min. kolmansina jos ei jopa toisina keskustan taas sukeltaessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista hyvissä ajoin tilata aika kallonkutistajallesi että hän kirjoittaa sinulle nykyistäkin vahvemmat napit että selviät eduskuntavaalituloksien julkaisemisen jälkitilasta eli psykoosista mihin vajoat persujen ollessa min. kolmansina jos ei jopa toisina keskustan taas sukeltaessa.

        Persujen sukeltaminen ei ole mikään ihme asia, jos porukka on samanlaisia kuin sinä.


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset ei sukeltaneet vaan upposivat... Purra joko tajuaa erota tai se erotetaan TAI puolue hajoaa

    • Anonyymi

      Syyttömien syyttäminen, Persujen osaamisalueen nro 1.

    • Purra sanoi ettei ole mitään romahdusta tapahtunut.

      Hiljattain yli 20% gallupkannatusta nauttinut puolue sai 11,1% äänistä näissä vaaleissa.

      Nyt uhotaan että ensi kerralla näytetään. Miksi vasta ensi kerralla kun vaalit meni jo?

      • Anonyymi

        Jos Perussuomalaiset olisivat ottaneet tämän hetkisen vanhusten kotihoidon, palveluasumisen ym. terveydenhoitoalan ongelmat ja hoitoalan isot kysymykset esiin ja ei olisi otettu ei niin tärkeisiin asioihin kantaa , olisivat luvut olleet toiset.
        Nythän nähtiin kuinka terveysalalla toimineet saivat pisteitä ja kannatusta , niin kuin erikoislääkäri Savonlinnasta. Heihin luotetaan, heillä on tietoa samoin kuin aikaisemmin kokoomuksessa oli kirurgirouva joka tiesi terveysalan toiminnasta. Sivistysvaltionhan tuntee siitä miten esim. vanhukset hoidetaan.
        Nythän vanhuksia ei kunnioiteta, ei satsata näihin asioihin, saavat virua kotonaan ja jopa hoitopaikoissa märissä vaipoissaan ja nälkäisenä.
        Ja hoitajia täytyy kyllä saada Suomeen muualta eikä uskoa ja luulla että meidän työttömyysturvan nauttijat, menevät pyllyjä pesemään.
        Ihan älytön ajatus , että Suomeen tulevan pitää saada 3000 eur. Perussuomalaisten mukaan. Eihän sitä palkkaa saa monet yrittäjätkään kaikkien työntekijöiden palkka ja palkan sivukulujen ja viranomaismaksujen jälkeen. Ihan tuulesta temmattu vaatimus Halla-aholta! Siinä mentiin mönkään. Perussuomalaisten tämä kampanjaryhmä
        oli unessa tai ei muuten elänyt todellisuutta.
        Ihan niin kuin Paavo Väyrynen syytti aikanaan tappiosta mediaa nyt Purra äänestäjiä. Kannattaa kuunnella niitä kansalaisia toreilla , mutta ne vanhukset eivät ole torikahveilla siellä vaan märissä vaipoissaan kotona ja ties missä mukamas palvelutalossa. Niinhän sanoi aikanaan satutätikin Kylli joka aikanaan piirteli televisiossa, että asuu palvelutalossa Tapiolassa vaikka ei siellä ole palvelua…


    • Anonyymi

      Jos kaikki äänestämättä jättäneet äänioikeutetut olisivat äänestäneet Perussuomalaisia, niin persut olisivat saaneet ylivoimaisesti eniten ääniä, ja nousseet samalla valtapuolueiden ohi.

      • Anonyymi

        Ja bensakin olis halpaa.


    • Anonyymi

      Kokoomus äänestää aina melkein 100 % teholla, oli vaalit mistä tahansa, on selvää että perussuomalaiset jäi kotiin vaalipäivänä, kun eivät ole kannattaneet koko tulevaa rahareikää veronmaksajien kukkarolle, rahaa ei tule seinästä tulevaisuudessa keskusta.

      • Anonyymi

        Eli perssudit eivät halua vaikuttaa tähän kehitykseen vaan tyytyvät huutelemaan bensasta ja mistä lie? Asia selvä. Syntyvät ne päätökset ilman persojakin!


    • Anonyymi

      Kehitys vastuu kuuluu aina vaalivoittajille, kokoomus tulee ajamaan palvelusetelien käyttöä ja pakkohan siihen on mennä , koska seitsemän päivän hoitotakuu kirjattiin lakiin hallituksen toimesta, eikä julkinen palvelu pysty siihen vastaamaan, hoitohenkilöstöä rekrytoidaan koko ajan lisää yksityiselle puolelle, mutta sehän on vaan hyvä asia potilaan näkökulmasta, laadukasta palvelua heti.

    • Anonyymi

      mitääm en ottanu 3 hyvää syytä viettää pääsiäistä viina viuna viunu

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1583
    2. 44
      953
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      807
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe