Vaalit valtakunnallisesti päin persettä

Anonyymi

Kaikki roistopuolueet ottivatkin voiton ja Kokoomus niistä roistoista suurin. Mikä ihme äänestäjiä vaivaa, kun pitää köyhien kyykyttäjiä äänestää? Näin ollaan myös lähellä maakuntaveroakin, vaikka sitä Keskustan Saarikon mukaan ei tule, mutta silti valmistellaan.

25

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onneksi suurimmat rosvot tippui neljänneksi.

    • Anonyymi

      Onneksi pahin rosvo puolue jäi neljänneksi.

      • Anonyymi

        Mikä tekee persuista rosvopuolueen? Juurihan ne yrittää saada polttoaineen hintaa alas ja matuja ulos täältä elämästä sosiaalitoimiston tuella ja tekemästä rikoksia. Ensimmäiset kolme ja Vihreäthän yrittävät verottaa kaikkea ja saada niitä maahanmuuttajia tekemään tänne rötöksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä tekee persuista rosvopuolueen? Juurihan ne yrittää saada polttoaineen hintaa alas ja matuja ulos täältä elämästä sosiaalitoimiston tuella ja tekemästä rikoksia. Ensimmäiset kolme ja Vihreäthän yrittävät verottaa kaikkea ja saada niitä maahanmuuttajia tekemään tänne rötöksiä.

        Kuulin tarinan että Persut eivät käytä maskia. Onko faktaa vai fiktioo?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulin tarinan että Persut eivät käytä maskia. Onko faktaa vai fiktioo?

        Älä huoli, istu vaan äitylin keittämän puuron ääreen.


    • Anonyymi

      Sovjet-Finlandin rakentaminen etenee suunnitellusti! Voi v.... tätä kansaa!

    • Anonyymi

      Kaikki paskan puhuminen ilman mitään miettimistä menee kansaan, kuin häkä. Ihan mitä Saarikko tai Orpon satusetä syytävät suustaan, kukaan ei joko kuuntele, niellään vastustamatta tai sitten uskotaan koko soopaan.

      Uskon, että maakuntavero tulee, ihmiset ovat hätää kärsimässä terveyspalveluiden korkeista hinnoista ja Kelalta ei mitään tukea hoitoon ja lääkkeisiin enää saa...

    • Anonyymi

      On niitä kupruja muillakin. Jos tavallinen sitoutumaton rikoksesta tuomittu kansalainen tai juoppo asettuu ehdokkaaksi niin tuskimpa saa ääniä. Mutta jos on KEPUlainen väkivaltarikoksesta tuomittu Ylikonstaapeli niin kyllä kannatusta riittää. On sillä KEPUlaisten jäsenkirjalla ihmeellinen vaikutus., ei kuprut haittaa.

      • Anonyymi

        Kyllä persua nyt sylettää vaalitappio. Sen verran vetelää porukkaa, ettei heistä ole sitä myöntämään, vaan syy löytyy aina kaikesta muista.


    • Anonyymi

      Suomen kansa on puhunut. Puolet pois persujen kannatuksesta. Sitä saa mitä tilaa ja persut tilasivat.

    • Anonyymi

      Älkääs nyt paitaanne repikö sillä Kokoomuksen prosenttivoitto ei ole mitään Keskustan ja muun vasemmiston valtuutettujen rinnalla. Nimittäin prosentit ei äänestä eikä päätä mitään mutta mm. Suomen Keskustan 18 valtuutettua äänestävät. Keskustan, Sdp:n ja Vasemmistoliiton valtuutettujen yhteismäärä 40 merkittsee vasemmistolle yksinkertaista enemmistö Keski-Suomen maakuntavaltuustossa. Kun he pääsevät 2023 tekemään päätöksiä, niin tulemme näkemään äärivasemmistolaisen terveydenhoidon tason. Ja kyllä, se maakuntavero tulee aivan varmasti sillä eihän vasemmisto voi kuvitellakaan valtaa ilman verotusta.

      Kuitenkin pitää muistaa, että demokratiassa kansalaiset saavat vapaasti tehdä hullujakin ja oman edun vastaisia päätöksiä - tietenkin omalla kustannuksellaan paitsi tässä järjestelmässä muutkin joutuvat maksajan paikalle.

      • Anonyymi

        Se on vähän niinkin, että turha piipittää, jos ei saa omia kannattajia vaaliuurnille. Demokratia on tällaista. Lopputuloshan oli sellainen, kun uurnilla kävijät sen halusivat. Omaa tyhmyyttä, jos ei halua vaaleissa antaa ääntänsä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on vähän niinkin, että turha piipittää, jos ei saa omia kannattajia vaaliuurnille. Demokratia on tällaista. Lopputuloshan oli sellainen, kun uurnilla kävijät sen halusivat. Omaa tyhmyyttä, jos ei halua vaaleissa antaa ääntänsä.

        Nuo kannattajat olivat rikkaita ja yrittäjiä tai yhtiöpomoja. Ei muuten voi Kokoomuksen äänisaalista ymmärtää.


    • Anonyymi

      Mikäli yhdistyneen vasemmiston poliittinen voima ei tunnut riittävän noiden 40 vasemmistolaisen myötä, niin vielä on reservissä 7 Vihreää, joten huolettomilla on 47 valtuutettua 69:stä eli 68 % ylivoima. Keski-Suomessa vasemmisto siis vie ja muut vikisevät sillä Kokoomuksen 11, PS:n 7, KD:n 3 ja VKK:n 1 valtutetun voima, yksimielisinäkään, ei riitä estämään hulluimpiakaan köyhien kyykytyksiä. Vaikka en ole ennustaja enkä sokea reetta, niin voimme olla varmoja, että mikään muu ei parane kuin rahan kulutus. Vastaanotto - ja hoitojonot eivät lyhene mutta herrahissin vauhti nopeutuuu.

      • Anonyymi

        Toisen vitutus on toisen hauskuutus. Totu nyt 4 seuraavaa vuotta tähän tai muuta sekoomuksen onnelaan Turkuun.


    • Anonyymi

      Suurin osa Suomalaisista ymmärsi kuitenkin asian ja eivät äänestäneet !

    • Anonyymi

      Onneksi asiantuntijat voittivat!!!

      • Anonyymi

        Et kuitenkaan kertonut ketä noilla asiantuntijolla tarkoitat. Kun vasemmistopuolueet saivat selvän voiton, niin meistä kaikista tulee jonottamisen asiantuntijoita ellemme jo ole. Keuruulta lähtee tuonne valtuustoon kolme sosialistisen järjestelmän kannattajaa. Sanon näin vaikka yksi onkin Kokoomuksen listalta valittu mutta ei hän ainakaan Keuruun valtuustossa ole vastustanut vasemmiston ajamaa järjetöntä velkaantumista ja kiilusilmäistä verotusta. Kunhan maakuntavaltuusto saa verotusoikeuden, niin viimeistään silloin kansalaisten omaisuus siirtyy niille, jotka 1917 aloittivat Suomen sosialisoinnin. Tässä välillä on ollut vähän hitaampaa "kehitystä" mutta näillä vaaleilla se nytkähti aimo askeleen kohti onnelaa. Me suomalaiset emme luota muiden kokemuksiin vaan haluamme itse kokea sen kurjuuden, joista moni kansa pyrkii kiivaasti eroon. Pääsisimme vähemmällä jos viinanhakumatkalla kysyisimme paikallisilta, että oliko se kommunistinen sosialismi tavoittelemisen arvoinen ja miksi helvetissä te siitä luovuitte? Vastaus voisi antaa uusia näkökohtia jopa sote-järjestelmän kehittämiseen.


    • Anonyymi

      Valtakunnallisesti tulos on erinomainen. Suomessa on jälleen kolme suurta puoluetta.

    • Anonyymi

      Ole huoleti sillä maakuntavero tulee aivan varmasti viimeistään seuraavien eduskuntavaalien jälkeen. Varmuus lisääntyy jos yhdistynyt viherpunavasemmisto jatkaa hallituksessa Keskusta apupuolueenaan. Tällöin eduskunnan enemmistö on heillä ja voivat säätää sellaisia lakeja kuin haluavat ja mitä sosialismiin eli suomalaisten kurjistamiseen siirtyminen vaatii. Me suomalaiset olemme erikoinen kanssa sillä vain me kykenemme ampumaan omaan polveemme kerta toisensa jälkeen. Emme opi vähällä ja niinpä äänestämme kuten esivanhempamme ovat aina tehneet. Kun sosialisointi ei onnistunut 1918 ja 1945 jälkeen edes Neuvostoliiton avulla, niin nyt ovat saaneet entisen Maalaisliiton eli nykyisen Suomen Keskustan äänestäjät tukemaan viherpunavasemmistoa. Keskusta pettää aina, jopa omansakin muista nyt puhumattakaan.

      • Anonyymi

        Ketä olisi pitänyt äänestää, että asiat muuttuisivat paremmaksi?


    • Anonyymi

      UUs-suomalaiset eivät enää ymmärrä politiikan retoriikkaa, mikä olisi heidän kannalta parasta. Siitä se johtuu tuo äänestystulos. Vaikkei ole maata eikä mantuja edes kynsien alla, ei käsitetä asiaa.

    • Anonyymi

      Ei ketään.

    • Anonyymi

      Muistakaa Hectorin laulu aikojen takaa,ei voisi osuvampaa biisiä olla , mikään ei oo yhtään mittää! Tässä olemme.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8158
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      43
      4622
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2230
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      20
      2137
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1935
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1815
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1736
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1726
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe