Evankeliumi julistetaan siksi, että me kuolemme.

Anonyymi

Keskittyminen toisten todellisiin, tai itse keksittyihin virheisiin osoittaa, ettei henkilö ole kohdannut vielä Kristusta. Omista synneistä ei ole tullut murhetta eikä katumusta.

Kun näin on, olisi tärkeätä alkaa rukoilemaan omalle kohdalleen herätystä ja synnintuntoa, lopettaa muiden kristittyjen hyödytön kyttääminen ja mustamaalaaminen.

8

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niihän sitä tehhään, vaekka noilla asiilla ei lopulta ole mittää vaekutusta toessiisa. Muuta kun että paljo on kuolemmoo aiheutettu uskonnon varjolla.
      Kuolema on väistämätön ja totta, toisin kuin jumalat.

      • Anonyymi

        Uskonnolla ei ole mitään tekemistä kristilliseen uskoon uudestisyntymisen kanssa.
        Kaikki ihmiset ovat uskovaisia, vain uskon kohde vaihtelee. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi muslimit, ruumita tulee roppakaupalla tämän uskon tähden. Ateismi uskontona on hyvin vaarallinen, riistäessään elämältä tarkoituksen ja arvot, julistamalla tyhjän synnyttäneen ja rakentaneen kaiken olevaisen. Tyhjästä tullut tyjään menevä ei ymmärrettävistä syistä välitä omasta eikä muiden elämästä tippaakaan. Vain hekumaa ja sexiä he tavoittelevat kunnes vanhuus tulee ja henki lähtee ruumiista.

        Hindut uskovat jälleensyntymiseen jonakin toisena eläimenä tälle samalle tuhoutuvalle, ihmispaskaan hukkuvalle pallolle. Uskontoja on tosiaan loputon määrä, monen uskontona on minä itse.


    • Anonyymi

      Vain hullu sanoo sydämessänsä, ettei ole Jumalaa. Tyhjästä kun ei tule mitään, eikä materiasta synny koskaan elämää. Kaiken mitä näemme ja kaiken mitä emme silmillämme edes näe on Jumala sanallaan luonut. Jumalaksi tekeytyvät ihmiset pykäävät valheitaan, nimittämällä niitä tieteeksi, vaikka tiede todistaa heidän väitteensä mahdottomiksi.

      On kyllä säälittävää nähdä nämä pienet kasat multaa uhoamassa Luojaansa, kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan.

      Heidän kohtalonsa tulee olemaan helvetti, joka on valmistettu perkelettä ja tämän enkeleitä varten. Ahkeraan he kyllä herransa nimeä lausuvatkin, perkeleet ja saatanat sinkoilevat tavallisen puheen välissäkin.

      Parempaa olisi tarjolla, ja ihan ilmaiseksi, hinta on jo maksettu. Mutta eihän tämä lahja ylpeille kelpaa, he tietävät mielestään Luojaansa paremmin, kuinka asiat pitää hoitaa. Jumala on hyvä, siksi helvettiinkin saa halutessaan mennä. Valtaosa ihmiskuntaa valitseekin tämän tien.😢

    • Salomon saarnaaja sanoi lähes kolmetuhatta vuotta sitten "että ei mitään uutta auringon alla". Eikä olekaan. Ihmiset ovat palvoneet epäjumaliaan kautta aikojen. Kuitenkin tietoisena siitä, että palvovat jotakin. Nykyajan ihmiset luulevat, että he eivät palvo mitään eikä ketään.
      Vaikka maailman seurakunta on sekalainen, sekaisin ja sekopäinen, niin he kuitenkin palvovat; kuka itseveistettyä puupalikkaa tai kivenmurikkaa tai kännykää. Joku palvoo luonnon kohteita, joku toinen taas taivaankappaleita jne. Mammonan palvojiakin on ollut aina. Haureuden kulttikaan missään muodossa ei ole ihan uusi juttu. Erilaiset idolit ovat tuttuja kaikilta elämän alueilta jne. Palvonnan kohteiden suhteen ei todellakaan ole mitään uutta auringon alla.
      Edes Israelin kanssa, jonka Jumala oli valinnut ja kutsunut omakseen ja elämään yhteydessään, ei halunnut elää Jumalan tahdon mukaisesti.
      Me, kristikansat, jotka olemme saaneet kasteen elääksemme Kristuksen yhteydessä, elämme kansakuntina niin kuin emme ikinä olisi kuulleetkaan Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.
      Meidän ja kansakuntiemme jumala on nykyään tiede. Tiede, joka on helpottanut meidän elämäämme monin tavoin, on ottanut vallan kaikessa ja antanut jopa syyn ja vapauden elää viettiemme mukaista elämää lähes millä tavoin tahansa. Tiede on myös antikristus.
      Jumalan ihmiset tietävät, että Jumalan tahto on erilainen. Jumalan tahto on kirjoitettu Raamattuun ja se on ajaton.

      Jumalan ehdottomasti suurin tahto on, että Jeesuksen Kristuksen, Hänen Poikansa sovityö kelpaisi mahdollisimman monelle ja että alkaisimme elämään Jumalalle soveliasta elämää - elämää, joka vie viimein ikuiseen elämään.
      Mitä me voimme tehdä tällaisenakin aikana niiden ihmisten hyväksi, jotka palvovat muita jumalia? Me voimme rukoilla. Kukaan ei voi ottaa meiltä pois rukousta - sitä käyttäkäämme.

      • Anonyymi

        Aamen. Kaikki tieteeksi nimitetty ei ole lainkaan tiedettä, vaan ateistien uskonnonharjoitusta jonka tarkoitus on estää kohtaamasta kaikki valtiasta Jumalaa. Ateismi uskonnossa pahinta on se. ettei se sallisi kristinuskoa lainkaan. Tiede on tapa tutkia ilmiöitä, mitattavissa olevilla suureilla. Pseudotiede on julistanut valhetta evoluutiosta jo ajoista ennen Jeesuksen syntymää.
        Kaikki me tiedämme ettei tyhjä räjähdä, eikä elottomasta materiasta tule elämää ikinä. Valheet vuosimiljardeista ovat pelkkää itsepetosta. Valheet lajien synnystä ovat siis tieteellisesti todisteetvia, mutta näistä todisteista vaietaan koulu ja yliopistomaailmassa. Mitä sellainen "tiede" on jota ei pysty todistamaan, ja jota ei voi tutkia. Ateisit estävät tutkimukset heidän pseudotieteestään.

        Hyvin monen Jumalana on hän itse.


    • Anonyymi

      Julistetaanko evankeliumia siis siksi, että ihmiset saataisiin tuomituiksi?

      Kysyn, tuomitaanko tuomitut toiseen kertaan?
      Ei tuomita, yksi tuomio riittää.

      No mitä tämä siveitä itseensä tyytyväisiä ihmisiä syyllistävä ja ärsyttävä puhe sitten on?

      Siinä kerrotaan ilman Kristuksen vanhurskautta kohti kadotusta kulkeville, Jumalan rakastamille ihmisille mahdollisuudesta saada syntinsä anteeksi Jumalan edessä.

      Kuten tiedämme omasta mielestään synnitön ei tarvitse armoa, eikä syntiensä anteeksiantoa. Tämä on se syy, miksi ihmiset kulkevat kohti kadotusta. He eivät halua tulla sytisiksi Pyhän Jumalan edessä. Näin he joutuvan synteineen kadotukseen, vaikka heidän kaikki syntinsä on jo sovitettu. Ylpeä ei taivu ottamaan vastaan armoa.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      27.01.2022 15:20

      Kaikkihan me kuolemme mutta koska kaikki
      uskonnot perustuvat kuoleman jälkeiseen elämään
      niin ne ovat turhaa koska kun ihminen kuolee
      niin se kuolee ja Se on sitten Siinä.

      • Anonyymi

        Ethän sinä sitä tiedä!? Älä kirjoittele äläkä kopioi vistejä omista mielipiteistäsi, niillä ei kukaan kadotustuomiota voi välttää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1062
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1029
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      950
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      816
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      731
    Aihe