Evankeliumi julistetaan siksi, että me kuolemme.

Anonyymi

Keskittyminen toisten todellisiin, tai itse keksittyihin virheisiin osoittaa, ettei henkilö ole kohdannut vielä Kristusta. Omista synneistä ei ole tullut murhetta eikä katumusta.

Kun näin on, olisi tärkeätä alkaa rukoilemaan omalle kohdalleen herätystä ja synnintuntoa, lopettaa muiden kristittyjen hyödytön kyttääminen ja mustamaalaaminen.

8

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niihän sitä tehhään, vaekka noilla asiilla ei lopulta ole mittää vaekutusta toessiisa. Muuta kun että paljo on kuolemmoo aiheutettu uskonnon varjolla.
      Kuolema on väistämätön ja totta, toisin kuin jumalat.

      • Anonyymi

        Uskonnolla ei ole mitään tekemistä kristilliseen uskoon uudestisyntymisen kanssa.
        Kaikki ihmiset ovat uskovaisia, vain uskon kohde vaihtelee. Otetaan nyt vaikka esimerkiksi muslimit, ruumita tulee roppakaupalla tämän uskon tähden. Ateismi uskontona on hyvin vaarallinen, riistäessään elämältä tarkoituksen ja arvot, julistamalla tyhjän synnyttäneen ja rakentaneen kaiken olevaisen. Tyhjästä tullut tyjään menevä ei ymmärrettävistä syistä välitä omasta eikä muiden elämästä tippaakaan. Vain hekumaa ja sexiä he tavoittelevat kunnes vanhuus tulee ja henki lähtee ruumiista.

        Hindut uskovat jälleensyntymiseen jonakin toisena eläimenä tälle samalle tuhoutuvalle, ihmispaskaan hukkuvalle pallolle. Uskontoja on tosiaan loputon määrä, monen uskontona on minä itse.


    • Anonyymi

      Vain hullu sanoo sydämessänsä, ettei ole Jumalaa. Tyhjästä kun ei tule mitään, eikä materiasta synny koskaan elämää. Kaiken mitä näemme ja kaiken mitä emme silmillämme edes näe on Jumala sanallaan luonut. Jumalaksi tekeytyvät ihmiset pykäävät valheitaan, nimittämällä niitä tieteeksi, vaikka tiede todistaa heidän väitteensä mahdottomiksi.

      On kyllä säälittävää nähdä nämä pienet kasat multaa uhoamassa Luojaansa, kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan.

      Heidän kohtalonsa tulee olemaan helvetti, joka on valmistettu perkelettä ja tämän enkeleitä varten. Ahkeraan he kyllä herransa nimeä lausuvatkin, perkeleet ja saatanat sinkoilevat tavallisen puheen välissäkin.

      Parempaa olisi tarjolla, ja ihan ilmaiseksi, hinta on jo maksettu. Mutta eihän tämä lahja ylpeille kelpaa, he tietävät mielestään Luojaansa paremmin, kuinka asiat pitää hoitaa. Jumala on hyvä, siksi helvettiinkin saa halutessaan mennä. Valtaosa ihmiskuntaa valitseekin tämän tien.😢

    • Salomon saarnaaja sanoi lähes kolmetuhatta vuotta sitten "että ei mitään uutta auringon alla". Eikä olekaan. Ihmiset ovat palvoneet epäjumaliaan kautta aikojen. Kuitenkin tietoisena siitä, että palvovat jotakin. Nykyajan ihmiset luulevat, että he eivät palvo mitään eikä ketään.
      Vaikka maailman seurakunta on sekalainen, sekaisin ja sekopäinen, niin he kuitenkin palvovat; kuka itseveistettyä puupalikkaa tai kivenmurikkaa tai kännykää. Joku palvoo luonnon kohteita, joku toinen taas taivaankappaleita jne. Mammonan palvojiakin on ollut aina. Haureuden kulttikaan missään muodossa ei ole ihan uusi juttu. Erilaiset idolit ovat tuttuja kaikilta elämän alueilta jne. Palvonnan kohteiden suhteen ei todellakaan ole mitään uutta auringon alla.
      Edes Israelin kanssa, jonka Jumala oli valinnut ja kutsunut omakseen ja elämään yhteydessään, ei halunnut elää Jumalan tahdon mukaisesti.
      Me, kristikansat, jotka olemme saaneet kasteen elääksemme Kristuksen yhteydessä, elämme kansakuntina niin kuin emme ikinä olisi kuulleetkaan Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.
      Meidän ja kansakuntiemme jumala on nykyään tiede. Tiede, joka on helpottanut meidän elämäämme monin tavoin, on ottanut vallan kaikessa ja antanut jopa syyn ja vapauden elää viettiemme mukaista elämää lähes millä tavoin tahansa. Tiede on myös antikristus.
      Jumalan ihmiset tietävät, että Jumalan tahto on erilainen. Jumalan tahto on kirjoitettu Raamattuun ja se on ajaton.

      Jumalan ehdottomasti suurin tahto on, että Jeesuksen Kristuksen, Hänen Poikansa sovityö kelpaisi mahdollisimman monelle ja että alkaisimme elämään Jumalalle soveliasta elämää - elämää, joka vie viimein ikuiseen elämään.
      Mitä me voimme tehdä tällaisenakin aikana niiden ihmisten hyväksi, jotka palvovat muita jumalia? Me voimme rukoilla. Kukaan ei voi ottaa meiltä pois rukousta - sitä käyttäkäämme.

      • Anonyymi

        Aamen. Kaikki tieteeksi nimitetty ei ole lainkaan tiedettä, vaan ateistien uskonnonharjoitusta jonka tarkoitus on estää kohtaamasta kaikki valtiasta Jumalaa. Ateismi uskonnossa pahinta on se. ettei se sallisi kristinuskoa lainkaan. Tiede on tapa tutkia ilmiöitä, mitattavissa olevilla suureilla. Pseudotiede on julistanut valhetta evoluutiosta jo ajoista ennen Jeesuksen syntymää.
        Kaikki me tiedämme ettei tyhjä räjähdä, eikä elottomasta materiasta tule elämää ikinä. Valheet vuosimiljardeista ovat pelkkää itsepetosta. Valheet lajien synnystä ovat siis tieteellisesti todisteetvia, mutta näistä todisteista vaietaan koulu ja yliopistomaailmassa. Mitä sellainen "tiede" on jota ei pysty todistamaan, ja jota ei voi tutkia. Ateisit estävät tutkimukset heidän pseudotieteestään.

        Hyvin monen Jumalana on hän itse.


    • Anonyymi

      Julistetaanko evankeliumia siis siksi, että ihmiset saataisiin tuomituiksi?

      Kysyn, tuomitaanko tuomitut toiseen kertaan?
      Ei tuomita, yksi tuomio riittää.

      No mitä tämä siveitä itseensä tyytyväisiä ihmisiä syyllistävä ja ärsyttävä puhe sitten on?

      Siinä kerrotaan ilman Kristuksen vanhurskautta kohti kadotusta kulkeville, Jumalan rakastamille ihmisille mahdollisuudesta saada syntinsä anteeksi Jumalan edessä.

      Kuten tiedämme omasta mielestään synnitön ei tarvitse armoa, eikä syntiensä anteeksiantoa. Tämä on se syy, miksi ihmiset kulkevat kohti kadotusta. He eivät halua tulla sytisiksi Pyhän Jumalan edessä. Näin he joutuvan synteineen kadotukseen, vaikka heidän kaikki syntinsä on jo sovitettu. Ylpeä ei taivu ottamaan vastaan armoa.

    • Anonyymi

      Anonyymi
      27.01.2022 15:20

      Kaikkihan me kuolemme mutta koska kaikki
      uskonnot perustuvat kuoleman jälkeiseen elämään
      niin ne ovat turhaa koska kun ihminen kuolee
      niin se kuolee ja Se on sitten Siinä.

      • Anonyymi

        Ethän sinä sitä tiedä!? Älä kirjoittele äläkä kopioi vistejä omista mielipiteistäsi, niillä ei kukaan kadotustuomiota voi välttää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8855
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2643
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2380
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1227
    Aihe