Covid 19 ei ole sitoutunut puolueisiin, eikä yleiseen mielipiteeseen

Anonyymi

Virus elää ihan omaa elämäänsä, riippumattomana. politiikasta. Tarvitaan älykkäitä ja moraalisia ihmisiä ongelman ratkaisemiseksi, joiden arvomaailma on kohdallaan, ja joiden koulutus riittää ymmärtämään infektiotauteja ja immuniteetin rajallisuutta ja miten siihen voidaan vaikuttaa. Ongelmaa ei pöllöraadin pohdinnalla eikä yleisellä mielipiteellä kyetä ratkaisemaan. . Väestöstä suurin osa nyt Suomessa on rokotettu, pian kolmella rokotuskerralla, mutta vastoin odotettuja toiveita suojaus on lyhyt, vain noin kolme kuukautta viimeisestä rokotuksesta. Onko neron leimaisu nyt päästää virus ihan vapaasti leviämään ja mitä tapahtuu kun suoja melko nopeasti kaikkein kohdalla lakkaa ja maailma on vapaa maskeista ja etäisyyksistä. Kestääkö ihminen jatkuvia rokotuksia ja kestääkö talous.? Onko edes mahdollista saada pitempikestoista rokotusta? Siihen ei vielä kukaan voi vastata, koska sitä ei voi vielä tietää. Eikö pitäisi jo pikaisesti alkaa suunnittelemaan maailmaa pitkällä tähtäimellä, elli esim. voden ekstävää immuniteettia ole mahdollista saada. Maailmaa, jossa vähennetään suurien ihmisryhmien tapaamisia, matkustusta, jne pysyvästi, opitaan toimimaan pienemmissä puitteissa, tekemään esim. osittaista etätyötä, myös kouluissa jne. Ei katkaista kokonaan vaan vähennetään asteittain suunnitelmallisesti tarpeettonta toimintaa.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin juuri

    • Anonyymi

      Opposition on kuitenkin aina pakko valittaa, teki hallitus mitä päätöksia vaan koronan suhteen... Eli Kokoomuksen Petteri Orpo pääsee valittamaan hallituksen toimintaa.
      En usko, että Orpo olisi onnistunut sen paremmin muuta kuin tuloveroprosentin laskemisessa ja terveydenhoitokulujen nostamisessa ja etenkin terveydenhoidon yksityistämisessä, jonka jälkeen terveydenhuollon päätarkoitus olisi tuottaa sijoittajille voittoa.

      Porvarihallituksien aikaan vähennettiin tehohoitopaikkoja, minkä takia meillä on ollut pakko pitää koviakin rajoituksia, jotta ne vähäiset tehohoitopaikat riittävät.

    • Anonyymi

      Virologit ovat sitä mieltä yleisesti, että viruksilla ei ole elintoimintoja eli ne ei elä eläämänsä virologienkaan mielestä vaan politiikot elävät omaa elämäänsä riippumata siitä onko viruksia edes olemassa.

      Niin sanotut virukset ovat hajoavien solujen tuottamia vesikkeleitä eksomeja ym. geneettisiä partikkeleita joita virologit pitävät viruksina.

      Virus uskonnon puolesta puhuvat tietenkin ne tahot jotka siitä eniten taloudellisesti hyötyvät ja nämä taloudelliset hyötyjät tietenkin haluavat pitää yllä tätä virus hypoteesiä millä ei muuten olisi minkään asteista tieteellistä näyttöä . Tieteellisenä näyttönä ei voida pitää ns. viruksista hyötyvien tahojen tutkimuksia, koska ne ovat epätieteellisiä lähinnä uskomuksiin perustuvia sepitelmiä joista puuttuvat mm. kontrollikokeet.

      Saksalainen mikrobiologi Stefan Lanka on kummonnut virologian suorittamalla kontrollikokeet virusviljelmillä, jossa lopputulos oli sama riippumatta siitä sisälsikö viljelmä oletettua taudinaiheuttajaa vai ei niin solut hajoavat täysin samalla tavalla.

      Selvyyden takia vielä , että tätä solujen hajoamista on pidetty todisteena virusten olemassa ololle yksinomaan. Saksan korkeimman oikeuden päätös vuonna 2016 totesi ettei edellä mainitulla menetelmällä ole tieteellistä painoarvoa virusten olemassa ololle.

      • Anonyymi

        Kyllä virukset elävät omaa elämäänsä, tosin lisääntyvät ihmisen solujen sisällä ja tuhoavat ne samalla. Kun ihmisen immuunipuolustus toimii se tuhoaa virusta sisältävän oman solunsa samlla kun se tuhoaa virukset. Virukset poikkeavat juuri siinä bakteereista, jotka lisääntyvät itsenäisemmin, poikkeuksena klamydia, joka kasvaa viruksen tavoin ihmisen solun sisällä. Täällä mikrobeiden itsenäisyydellä ei ole kuitenkaan mitään tekemistä politiikan kanssa. Viiruksia vastaan on kehitetty melko pitkään rokotteita, mutta viruslääkkeiden läpimurto tapahtui vasta hi-viruksen kohdalla, jota vastaan rokotteita ei pystytty kehittämään.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2921
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2204
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1164
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1047
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      944
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe