Sinkkuna parisuhteessa

Anonyymi

Olisi kiva kuulla onko täällä semmosta porukkaa, jotka ei enää niinkään tunteiden puolesta ole kumppaninsa kanssa yhdessä vaan näkevät elämänsä esimerkiksi taloudellisten syiden vuoksi helpommaksi jäädessään suhteeseen tai esimerkiksi lasten vuoksi, vaikka lapset olisivat jo aikuisia näkisivät tilanteen helpommaksi tekemisten ja tapaamisten vuoksi? Sinkkuna parisuhteessa termillä tarkoitan niitä, jotka eron jälkeenkin tietäisivät elävänsä sinkkuna ja tämän vuoksi näkevät elämänsä helpompana jäädessään suhteeseensa. Kaipaatteko kuitenkin parisuhdeläheisyyttä välillä? Onko teillä kuitenkin väliin toivon kipinää mahdollisesta uudesta suhteesta joskus tai sinkkuelämästä? Onko ajatuksissanne, että voisitte tulevaisuudessa erota? Tämä saattaa olla väärä foorumi tälle keskustelulle, mutta jos tällaisia täältä löytyy, niin kirjoitelkaa kokemuksista. Tutkimusten mukaan näin ajattelevia ja toimivia ihmisiä löytyy niin naisissa ( naisissa enemmän) kuin miehistäkin.

11

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      juu mun mies oli ja sitten jätti tekstiviestillä,että niin helposti sitä pyyhitään vuodet yhteisestä elämästä
      ole ystävällinen ja kerro sille kumppanillesi missä mennään ja puhukaa mitä tulee tapahtumaan ei tarvitse pettää eikä jättää viestillä....

      • Anonyymi

        Miten sun vastaus liittyi alotukseen? Eihän siinä puhuttu mitään tekstiviestillä jättämisestä, normisti asiat kyllä puhutaan silloin kasvokkain, jos on mahdollista. Ikävää, että sinulle kävi noin.


    • Anonyymi

      Varmasti ainakin pitkissä parisuhteissa tulee kausia, jolloin intohimon kipinä on kadoksissa. Sen voi kuitenkin yrittää saada roihuamaan uudelleen, jos yhteistä tahtoa on.

    • Anonyymi

      Oliisn voinut jäädä suhteeseen ihan siitä syystä, että olisi ollut mukavaa jatkaa yhdessä asumista ja osa lapsista olisi asunut meidän kanssamme. En ole oikeastaan koskaan eron jälkeen todella haaveillut uudesta parisuhteesta ja seksistä jonkun kanssa, koska seksi ei enää kiinnosta, ei ole mitään tarvetta sille.

    • Anonyymi

      Kämppiksiä ollaan avioliitossa. Tylsää kun ei sexiä. Aikuiset lapset ja lapsenlapsia. Mutta vanhassa vara parempi.

    • Anonyymi

      Eiköhän monikin pitempi parisuhde ala olla jotain Fwb-suhdetta muistuttava, siis jossa pysytään enemmänkin paremman puutteessa ollen tietoisia tuo suhteen loppuvan siltä seisomalta jos jompikumpi sattuisi rakastumaan ja tämä mukisematta tälle sitten sallitaankin kun aitoa kiintymystä kuitenkin usein on pitkässä suhteessa. Materiaalisen puolen yhdessä pitävää voimaakaan ei toki sovi väheksyä. Tähän varmaan aika yleiseenkin etsikkoaikaan tietenkin kuuluvat nuo satunnaiset kepillä jäätä -systeemit ja muut säädännät, joista tulevat nämä kyselyjen pettämisluvut sitten. Mahdollista tietenkin mennä loppuun asti tätä rataa. Tai sitten rakastua uudelleen siihen vierelläkulkijaan. Ja jossain vaiheessa tuo kaikki lienee jo sitten aika merkityksetöntä.

      • Anonyymi

        En oikein ymmärrä tällaista elämää. Itselläni tunteet pysyviä.


    • Anonyymi

      Jaa, minä olen kyllä aina päättänyt parisuhteet siinä vaiheessa kun ei ole muuta jäljellä kun ystävyys kumppaniin. Ei ole järkeä roikkua sellaisessa joka ei enää tuo elämään mitään lisää ja mihin ei itse ole enää valmis panostamaan. Elämä on kuitenkin lyhyt ja siitä on otettava irti kaikki, siis ihan kaikki.

      • Anonyymi

        Vai ihan kaikki otettava irti. Viimeiseen lauseeseen viitaten, elämän lyhyyteen. Oletko tietoinen että yksityisyyden loukkauksen uhri tarvitsee apua??


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai ihan kaikki otettava irti. Viimeiseen lauseeseen viitaten, elämän lyhyyteen. Oletko tietoinen että yksityisyyden loukkauksen uhri tarvitsee apua??

        Jaa, jäikö aamulääkkeet ottamatta?


    • Kyllähän suhteet ikääntyessään muuttuu, alun kiihkoilusta ja touhotuksesta aika verkkaiseksikin yhdessä oloksi. Lähinnä tylsää on, jos yhdessä ei enää viihdytä, eikä viitsitä tehdä mitään.

      Noin muuten en usko, että missään parisuhteessa jatkuvasti hauskaa ja vauhdikkaan hurjaa ja mukavaa olisi. Ihmiset tottuu ja turtuu. Ettei kyllä sen takia pistäs aina vanhaa kiertoon, kun ollaan kausittain kauempana tai loitompana...saisi vaihtaa jatkuvasti kumppania jos jotain muuta ihmettä odottaa, kun ihmistä joka käyttäytyy kuin ihminen.

      Sen sijaan itse taas jos eroan, eroan niin etten edes asu yhdessä. Niin kauan kun asun yhdessä olen myöskin parisuhteessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe