Eläkeläiset lähtevät pois suomesta jo..

Anonyymi

Ei riitä eläke enää elämiseen suomessa....Pakoloisiin riittää hallituksella rahaa mutta ei eläkeläisiin jotka rakensivat suomea....Uskomatonta vasemmistopolitiikkaa!! Kuka tekee enää lapsia suomeen kärsimään tälläistä kurjuutta, en käsitä.Enkä puhu nyt pakolaisista.

42

77

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Suomi on veroloukku"!!!

    • Anonyymi

      Kuule enemistö ei ole pässyt koskaan ulkomaille jotka nyt eläkeellä,joten hautaan asti ovat Suomessa. Suomessa ei nälkään kuole siksi yhteiskuntamme, MUKAN LUKIEN EDUSKUNTA. Tietoisesti suosii Hävikki ruuan jako pisteitä,joissa ihmiset jonottaa ravintoa kylmässä satessa ja helteessä .nimen omaan eläkeläiset.

    • Anonyymi

      Täällä on kiskurihinnat esim. lääkkeillä. Mikäli ihminen tarvitsee jatkuvaa lääkitystä niille pitäisi laittaa kohtuuhinnat. Halvempaa kun sairaalapaikat !!

      • Anonyymi

        Suomessa maksetaan eläkeläisille paljon etuja, jos oikeasti maksaisitte sen, mikä lääkkeiden todellinen hinta on, niin kyllä voisi liikakilot lähteä. Samaten maksetaan asuntotukia ja kelakyytejä ja lääkäri- ja sairaanhoitokuluja. Ja virkistysreissuja kylpylöihin ja teattereihin.
        Ja lopulta, kun ei enää pärjää pääsee laitokseen hoitoon, olipa miten pienet tulot tahansa. Isompaa eläkettä nauttiva maksaa enemmän.
        Jo työelämässä pitäisi ymmärtää, että eläke on vain puolet työtuloista ja opetella ennen eläköitymista elämään vähemmillä rahoilla ja jopa säästämään yllätysmenojen varalle.
        Yksinäinen eläkeläinen pärjää pienellekin eläkkeellä jokapäiväisistä menoista, mutta jos vaikka auto tai jääkaappii särkyy, niin pitää olla vähän puskurirahastoa.


    • Anonyymi

      Tämä on häpeäksi Suomelle. Eikö nyt ollenkaan surra "mitä muut meistä ajattelevat"? Nauravat selän takana kun suomi lappaa rahaa ulkomaille ja oma kansa leipäjonossa. Oikea hyvinvointi maa.

      • Anonyymi

        Mikä on häpeäksi Suomelle? Jonkun randomöyhön perusteeton typerä väite Suomi24:lla?


      • Anonyymi

        menevät espaniaan suomalaisten ylvystys rahan perässä, tietyisti eläminen on halvenpaa jo ilmaston vuoksikin,


      • Anonyymi

        Kansainväliset mittaukset kertoo että suomi on onnellisin maa. . Kantaväestön mittaus onnellisuudesta, onkin sitten eri asia.


    • Anonyymi

      Kalifaatissa ei köyhille eläkeläisille ole tilaa.

    • Anonyymi

      Eikä lähde, eläkeläis joukko lisääntyy koko ajan ja eläkkeen suuruus perustuu työhistoriaan. Jos ei työikäisenä viitsinyt tehdä töitä, on eläke sen mukainen. Tätä sanotaan kapitalistiseksi oikeisto järjestelmäksi. Kommunistisessa Neuvostoliitossa kommunisti työntekijä pääsi eläkkeelle viisikymppisenä ja valtio maksoi huonoa eläkettä, eikä muuta. Pakolaisia on viime vuonna saapunut historiallisen vähän maahamme. Valheilla on lyhyet jäljet

      • Anonyymi

        työ historiaa ei aina pysty itse luomaan pitkäksi koska sen päättää muut tahot,


    • Anonyymi

      Lähtisivätkin rasittamasta huoltosuhdetta. Minä ehdotinkin joku vuosi sitten että tehdään SriLankan kanssa sopimus että he ottavat hoidettavaksi muutamia satojatuhansia eläkeläisiä. Voisimme maksaa tonnin kuussa. Se olisi halpaa meille ja työllistäisi mukavasti Srilankan köyhiä perheitä.

      • Anonyymi

        Kannatetaan. sri lankaan, tai philippiineille.


    • Anonyymi

      Hävetti eilen, kun itämurteita puhuva naisoletettu kehui Espanjaa ja haukkui Suomea.

    • Anonyymi

      SDP on täysin unohtanut omat köyhät. SDP pettää aina ja kaikkialla.

      • Anonyymi

        Oikeisto ei ikinä ole edes muistaneet köyhiä.. korkeintaan hieman ennen vaaleja.. jatkuvasti vain ovat heikentämässä pientuloisien asemaa.. leikataan!.. leikataan! ohjelmallaan.


      • Anonyymi

        SDP on rikkaiden jätti eläkkeiden suuri kannattaja. Vastustavat eläkekattoa yli 5000/kk jätti eläkkeisiin. Monet jätti eläkkeistä menee entisille valtion virkamiehille eli rasittivat kansan taloutta jo työurallaan.

        SDP näköjään tukee vain rikkaita eläkeläisiä kun heiltä ei saa euroakaan viedä köyhien eläkeläisten hengissä pitämiseen. Köyhät eläkeläiset saa kuolla että rikkailla eläkeläisillä olisi varaa ostaa kakkosasunto Espanjasta


    • Anonyymi

      ”Vasemmistopolitiikkaa???” Yleensä se on oikeisto, joka haluaa pitää verot matalana ja valtiolliset tuet kuten eläkkeet pieninä.

      Nostetaan veroja 5% kaikilta työläisiltä, niin eiköhän eläkeläisille riitä lisää tukia. Kelpaako tämä ratkaisu sinulle? Vai aletaanko tällöinkin haukkumaan ”vasemmistolaisia”?

      • Anonyymi

        Eläkekatto vapauttaisi rahaa köyhien eläkeläisten auttamiseen. Eläkekattoa pitäisi kaikkien köyhien kannattaa.

        Ruotsissakin on eläkekatto vaikka on Suomea rikkaampia maa. Vain ja ainoastaan Suomessa maksetaan palkasta 20% eläkemaksuja ja rahoitetaan niillä yli 5000€/kk palkkoja. Ja sitten rikkaiden jättieläkkeitä kannattavat köyhät eläkeläiset täysin vakavissaan kitisevät että työssäkäyviltä pitäisi loputkin viedä että saadaan eläkeläisille lisää. Niistä rikkaiden jättieläkkeistä ei tietenkään saa mitään viedä vaan köyhiltä duunareilla pitäisi viedä lasten ruokarahatkin.


      • Anonyymi

        Työeläkettä maksetaan työhistorian mukaan. Työtä vieroksuvat saavat valitettavasti takuueläkettä, uuno.


    • Anonyymi

      Suomalaiset muuttavat omila rahoilla etelään ja etelästä muutetaan suomalaisten rahoilla suomeen. Elämää suurempaa logiikkaa.

    • Anonyymi

      Ilmainen terveydenhoito espanjassa. Eikö Suomi juuri pistänyt miljardeja sinnepäin ?

      • Anonyymi

        Suurin osa meni italiaan mafialle, ne eivät ole terveydenhoitoon perehtyneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurin osa meni italiaan mafialle, ne eivät ole terveydenhoitoon perehtyneet.

        140 miljardia € oli espanjan eu tukipaketti. Nyt ne ei tiedä mihin sen laittaisi . Kyllä Suomikin rahoittaa espanjan ilmaista terveydenhoitoa .


    • Anonyymi

      Tässä maassa ei enään ajeta omien kansalaisten asioita ja hyvinvoinnin edistämäistä , mennään vaan takapakkia ja päättäjät haluavat köyhän maan olevan parempien läntisten maiden pöydässä hinnalla millä hyvänsä vaikka todellisuudessa ollaan ajettu maa niitten heikompien tasolle , kohta varmaankin samanlainen korruptio rehoittaa täälläkin , köyhä kansa ja pieni porukka ajavat vain omiensa etua.

    • Anonyymi

      Tuo on helppo estää. Eläkkeet maksetaan vain käteisenä suomessa kelan toimistoista. Jos eläkeläinen ei saavu rahojaan noutamaan 2 viikon kuluessa niin rahat siirtyy valtionkonttorille.

      Näin estetään eläke miljardien valuminen ulkomaille. Eläkeläisten perse tuskin kestää edestakaisin matkustelua kerran kuussa. Ja voidaanhan eläkkeet maksaa 2 viikon väleinkin aina puolet kerrallaan.

    • Anonyymi

      Nykyiset "EU" puolueet on kaikki samaa paskaa, VKK on vain poikkeus. Luuletteko että jos valtaa keskitetään yhtä vain enemmän tuonne EU:n ytimiin, että siitä seuraa jotain yhtään hyvää pienelle ihmiselle täällä pohjoisessa!!! Täällä infra rapistuu ja pieni 1% syö kaikki hyvinvoinnin missä 99% kärsii orjan asemasta, se on näiden EU puolueiden tahtotila.

      Täällä ei enää riitä edes verojen maksut vaan pitää alkaa koe-eläimeksi jota piikitetään vuosittain 4 kertaa tai passi menee punaiselle. Tämä on vasta alkua tälle kontrollille.

      Suomi pitäisi jakaa 5 pienempään itsenäiseen valtioon, jotka on kaikki irti EU:sta, joissa on oma presidentti ja hallitus. Pienemmissä ryhmissä valta ei pääse jakautumaan liikaa näille 1% eliiteille ja pienemmät valtiot kykenee jakamaan sitä hyvinvointia kaikille tavallisille ihmisille enemmän!

      • Anonyymi

        pohjola vedettiin euhun jälkikäteen mukaan, etelän maiden sosiaali toimistoksi, kun turismiin
        perustuva elinkeino elättää huonosti maita,


    • Anonyymi

      Näinhän se on. Omatkin vanhempani viettävät ekäkepäiviään kanarialla. Sinänsä ymmärrettävää koska rahat riittävät siellä paljon mukavampaan elämään kuin suomessa. Mutta toisaalta nyt omat lapseni eivät juurikaan ole tavanneet isovanhempiaan ja olisi lähellä olevista isovanhemmistakin ollut monesti apua muutenkin.

      • Anonyymi

        Kanarialla eläminen on kallista. Sinne tuodaan kaikki ruoka ja tavarat laivoilla ja lentokoneilla. Aurinkorannikollakin on Suomi-hinnat. Portugalia ei ole vielä pilattu.


      • Anonyymi

        Hoida vaan itse kakarasi kun olet ne rasitteet itsellesi luonut.


    • Anonyymi

      Eliittiryönän suunnitelmia toteuttavat.
      Nyt on natsipassitus ja natsipiikitys menossa.
      Saavat siitä hyvät rahat.......

    • Anonyymi

      Yritin varata ajan ison kaupungin tk:n hammaslääkärille, " ei ole aikoja, soitatko vuoden kuluttua", näin hyvinvointi-Suomessa tänään.

    • Anonyymi

      Isot on erot ihmisten kohtelussa. Täällä ei suostuta edes kouluttamaan lisää lääkäreitä.

    • Anonyymi

      Porvari työnantajat ovat maksaneet työläisille palkkaa ja sen maksetun palkan mukaan maksetaan vanhuuseläke!
      Onko se vasemmistohallituksen vika jos porvarien hallitsemat työnantajat eivät ole maksaneet kunnollista palkkaa työläisille.
      Eikös persut ole edelleenkin vastuamassa sak:a joka ne palkat on tapellut edes siedettäviksi.

    • Anonyymi

      Eikä tarvitse maksaa kunnianhimoista ilmastoprojektia. Siellä on jo mukavan lämmintä . Kulut pienet .

      • Anonyymi

        Juuri noin.


    • Anonyymi

      Miksi eläkeläiset eivät itse saa viedä rahojaan ulkomaille? Miksi pitäisi kitua Suomessa ja katsella kun Marin lahjoittaa suomalaisten rahat ulkomaille.

    • En ole vielä eläkeläinen mutta asiasta kiinnostunut ja ihmettelen kovasti ketjussa olevia kannanottoja.
      Maristaan siitä kuinka kalliita nämä HYVINVOINTIYHTEISKUNTAMME RAKENTAJAT ovat nyt vanhuksina.
      Ehdotetaan, että nämä MEIDÄT KASVATTANEET JA KOULUMME MAKSANEET ihmiset pitäisi lähettää jonnekin Sri Lankaan tai Filippiineille halpaan hoitoon.
      Omaan kasvatukseeni kuului toisista välittäminen. Minua myös opetettiin käyttämään sanaa kiitos.
      ELÄKELÄISET KIITOS SIITÄ MITÄ OLETTE VUOSIKYMMENIEN AIKANA TEHNEET

      • Anonyymi

        Siinähän sitten kidut alle tonnin tuloilla/kk (brutto) sitten ja Välimeren takaa tulee mitääntekemätön nuori mies jonka elättämiseen menee 2000-3000 euroa/kk (netto) ja kotimaahansa sitä ei saa takaisin millään vaikka olisi minkälainen roisto.


    • Anonyymi

      Lähtevätkö nuoretkin eläkeläiset?

      • Anonyymi

        Kyllä kaikki alle 35v TERVEET eläkeläiset voisivat vaikkapa lähteä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      228
      5745
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      142
      3438
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2539
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2446
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2032
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1596
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      120
      1591
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1453
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1260
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1121
    Aihe