Ihana tutkimus gynekolookilla

Anonyymi

Olin tilannut naisgynegolookille ajan ja olin siinä telakalla jalat levällään pimppi paljaana ja odotin tutkimuksen alkamista, mutta sitten lekurin puhelin soi ja hän kertoi synnärillä olevan tilanne jonne hänen oli kiireesti piipahdettava.
Jäin siihen telakalle selälleni ja kuulin kuinka joku tuli samaan tilaan, en nähnyt sermin takia kuka tuli, mutta oletin sen olevan lekurin sijainen ja tunsin kuinka pimppini huulia avattiin varovasti ja oletin tutkimuksen alkavan.
Mutta sitten tunsin jotain outoa joka ei varmaakaan liittynyt tutkimukseen, tunsin kuuman kullin herkkutatin pilluni huulilla joka oli hitaasti menossa sisääni, parahdin ja koitin lähteä telineestä pois, mutta jalkani olivatkin kiinnitetty jonkinlaisella tarralla siihen telineeseen.
Nyt hätäännyin tosissaan ja kirosin kun tunsin jo kuinka kulli olikin jo menossa sisääni ja pilluuni hieman sattui kun äijän herkkutatti olikin melkoisen iso, pilluni oli aivan pinkeenä sen mennessä hitaasti yhä syvemmälle sisääni ja en vieläkään nähnyt mitään kun se muovi verho peitti kaiken näkyvyyden.
Senverran näin, että kovin ovat tummat kädet jotka vilahtivat sermin raosta välillä, olin aivan laamaantunut ja kullin tavottaessa pilluni pohjan sattui hieman ja sermin takaa alkoi kuulumaan murinaa ja kiimaista puuskutusta.
Yllätyin kun alkoikin tekemään jotenkin hyvää, vaikka tilanne olikin mitä oudoin kullin alkaessa nopeuttamaan tahtiaan tunsin kuinka pilluni alkoi kastumaan ja äänistä päätellen olin jo melko märkänä, pussien alkaessa hakkaamaan peppuvakoani kuului melkoinen mäiskintä.
Aloin tahtomattaan saamaan orgasmia ja toivoinkin ettei mies ainakaan heti lopettaisi ja mielessäni kuvittelin kuinka isolla kullilla minua naidaankaan, koitin tukahduttaa ääntäni kun aloinkin lähestymään orgasmin huippua, mies kiihdytti yhä tahtiaan ja murahteli hengästyneenä.
Olin saamassa sellaista orgasmia, melkein tajuntani sammui, kun paukutus vain jatkui ja jatkui, kunnes vihdoin hidastui ja kalu pysähtyi aivan pilluni pohjaan tunsin kuinka kulli alkoi sykkimään kun siementä alkoi tulla sykäksyittäin sisääni.
Kirosin mielessäni, äijähän laskee sisääni melkoisen määrän siittiöitä ja enhän käyttänyt edes pillereitä olinhan vasta niiden takia täällä niitä hommaamassa.
Lopulta ruiskinta loppui ja mies veti siittimensä sisältäni kuului vain melkoinen maiskahdus kun hemmetin iso herkkutatti tuli vihdoin ulos sisältäni, spermaa valahti lattialle ja äänestä päätellen sitä tuli varmaan kahvikupillinen, olin melkoisen hengästynyt ihanan orkun saatuani.
Jäin siihen telineeseen makaamaan ja kuulin kuinka joku poistui tilasta nopeasti työntäen jotain kärryä edessään ja vihdoinkin se gynekolookikin saapui takaisin.
Pahoitteli viipymistään ja katseli turvonnutta ja käytetyn näköist pilluani josta yhä valui spermanoro joka päätyi lattialle samaan spermalätäkköön.
Pyyteli anteeksi ja selitti että taasko se Sampialainen musta siivooja on täällä huseerannut ja kysyi teenkö virallisen valituksen sairallalle, mutta sanoin saaneeni ikimuistoisen orgasmin, että antaa olla, oli se niin hemmetin ihana kokemuskin.
Tutkimus jäi tekemättä ja nainen kirjoitti samantien ehkäisypilleri repetin, mutta eihän ne enää tähän tilanteeseen auttaneet ja 9 kuukauden kuluttua olin taas täällä synnyttämässä ja arvatkaapa oliko vauvani tummaihoinen, olihan se kiharapäinen jo syntyessään.
Mieheni oli ja mukana synnytyksessä ja pyörtyi kun pillustani alkoi näkymään tummaihoinen kiharainen vauvan pää.

1

7979

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      no olipas ammattitaidotonta toimintaa kun eivät jälkiehkäisypilleristä tienneet mitään... muutoin hyvä peräkammarin aikamiespoijjaan kirjoitus, murre tuon paljastaa..

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe