Voimakas uni vaatii tulkintaa!

Anonyymi

Näin poikkeuksellisen voimakkaan unen. Se meni näin:

Olin aavikonkeskellä olevassa pienessä kaupungissa. Kaupunki vaikutti antiikinaikaiselta, talot vanhoja, tehty ruskeasta kivestä. Kaupungin keskellä oli suuri torni. Oli yö. Kaupunki valaistu palavilla soihduilla. Ihmiset pukeutuneet kaapuihin, minäkin pukeuduin. Oli suuri juhla, vaikutti sellaiselta seremonialta.

Kertokaa mitä tarkoittaa. Uni ei ollut ahdistava mutta erikoinen ja poikkeuksellisen voimakas.

11

1399

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikö kukaan osaa tulkita?

    • Anonyymi

      Tutustu unientulkintaa käsitteleviin kirjoihin, mieti miksi aivosi tuottavat mielikuvia juuri tuoklaisesta ympäristöstä, tutki esim.raamatun ilmestyskirjoja,danielia,apokryfikirjoja mm.pietarin ilmestyskirja/esran ilmestys jne-wikistä lisää tietoa-ehkäpä näit enneunen siitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan tai vertauskuvallisen unen siitä mitä juuri nyt tai pian tulee tapahtumaan. Vain sinä itse tunnet itsesi mahdollisen jumalan lisäksi.

      • Anonyymi

        Pitää tutustua! Kunpa vaan joku osaisi selittää tämän unen. Jos enneuni niin en ymmärrä? Jos vertauskuvallinen enneuni niin mitä millaisesta tilanteesta tämä vertauskuva kertoo?


    • Anonyymi

      Heivaa äkkiä se muslimi mieskokelaasi. Uni varoittaa sinua. Ne kiviset rakennukset kertovat sinun elämäsi muutumisen kivikautiselle tasolle jos polkaset itsesi siihen miinaan.

    • Anonyymi

      Olen mies

    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen uni kyllä...

    • Anonyymi

      Löytyisikö kykenevää unientulkitsijaa kyseiselle unelle?

    • Anonyymi

      Vaikuttaa enemminkin etiäiseltä ehkä entisestä elämästä.

    • Anonyymi

      Uni oli varmastikin tuota pidempi, mutta ehkä arabi-invaasioon voi liittyä, sillä katukuvasta näkee muina, kuin pakolaisina noita kyseisiä...

    • Anonyymi

      Hieno uni. Unet voivat olla joskus vain ikään kuin pieniä tarinatuokioita. Olet ehkä katsonut antiikista kertovia elokuvia, fantasioita tai lukenut vanhasta ajasta. Aivot suodattavat kaikkea käsittelemäämme informaatiota ja silloin voi unessa jopa nähdä hienoja tarinoita.

      Tuo uni ei todellakaan tuntunut olevankaan millään tavalla ahdistava, ennemminkin jännittävä. Jos siitä jotakin merkitystä haluaa itselleen saada, niin ei ainakaan mitään negatiivista siinä näyttänyt olevan. Olit siinä osa yhteisöä, joka juhli ehkä jonkun jäsenensä kohdalla tapahtuvaa siirtymäriittiä. Olit osa juhlijoista, joten ehkä juhlittu ihminen oli joku muu. Ehkä olet ollutkin tänä kesänä rippijuhlissa tai häissä tai niitä on vielä tulossa.

      Ehkä oli sinulle myös rohkaisua. Olet tärkeä osa yhteisöä. Sinun ei tarvitse hävetä itseäsi tai vetäytyä syrjään. Saat olla rohkeasti mukana. Ehkä sinulla tulee elämässäsi eteen jotakin uutta, hyvää ja jännittävää. Voi hyvin!

    • Anonyymi

      Olen eri henkilö kuin aloittaja, mutta voimakkaasti jäi mieleen viime yön painajaisuni, ensin olin jossain pimeässä rakennuksessa, sitten näkyi jokin "paha" pinkkinä hehkuva yliluonnollisen nopeasti paikkoja skannaava noin nyrkin kokoinen "valo", jota piti varoa. Tämä näky herätti kauhua.
      Rakennuksessa oli muitakin ja meidän piti yöpyä joka yö eri huoneessa, sattumanvaraisissa paikoissa, ja jotkut toiset huolehtivat mahdollisesta puolustuksesta. Rakennuksesta ei saanut poistua, meidän piti olla kuin ei oltaisikaan ettei meitä lödettäisi.
      Sitten herätyskello soi ja heräsin hikisenä pulssi nopealla tikittäen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe