Danske Bank kokemukset

Anonyymi

Haluaisin kysyä täällä että mitä kokemuksia teillä on danske bankilla.
Ite vaihdoin just op:lle kun mielestäni danske bankilla on ihan surkea asiakaspalvelu ja lähin konttori 100km.
Op:lla konttori ihan 5km päästä ja nopea palvelu, pääsee heti konttorille toisin kun danskella pitäisi odottaa ainakin kuukauden että pääsee konttorille.

Itse olen erittäin tyytyväinen että vaihdoin op:lle

18

1539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Danske Bankista" minulla ei ole mitään henkilökohtaista kokemusta, mutta sen melko kaukaisesta edeltäjästä Postipankista on niin huonoja kokemuksia, että en aio hankkia mitään henkilökohtaista kokemusta "Danske Bankista".

    • Anonyymi

      Itse tein aikoinaan toisinpäin eli vaihdoin OP:lta Danskeen ja en voisi tyytyväisempi olla. Konttorin aukioloajoille nyt on yks hailee, kun netissä tulee kaikki hoidettua.

      • Anonyymi

        Sama.


    • Anonyymi

      Eikö se jo järki sanele että välttäkää tälläistä hölmöjen tanskalaisen roskapankkia. Hölmöläisten juuttien tanskan maa on sekaisin kuin seinäkello hallitsemattoman maahanmuuton seurauksista ja se sekavuus heijastuu maallman laajuisesti.

      https://mvlehti.net/2018/08/27/koopenhaminassa-paloi-autoja-tanskan-poliisi-selittelee/

      Jos oltaisiin järkeviä niin tanskalaisille täytyisi saada maahantulokielto suomeen, jos tämä olisi hoksattu aiemmin niin Tehtaankatu 1997 murhenäytelmää ei olisi tarvittu kärsiä. Ja väkevät kaupparajoitteet, päästäisiin eroon pilaantuneista tanskalaiskinkuista, suomalaisille sietämättömästä seiskan roskajournalisimista ja tälläisistä roskapankista joka hävittää jopa kokonaisia ihmisten omaisuuksia lue tästä

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/4d223612-110f-494d-9528-227b99840a31

      Kysy itseltäsi, jos pankin iholla on jopa FBI niin miten uskallat käyttää niin epäluotettavaa pankkia mietipäs sitä

      https://thepaypers.com/payments-general/seb-swedbank-danske-bank-shares-drop-amid-us-investigation-report-on-money-laundering--1246343

      ps Dansken bankin rahanpesusotkuja käsittävät sotkujen caset on avattu taas uudestaan hehe

      mm Danske Bankin pasilan konttorin epäasiallinen asiakaspalvelu sai näkyvyyttä norjankin lehdissä kuluvilla viikoilla. Erään henkilön kokemus luuria korvaan viikon ajalta lähes 40 x ja vajakiksi nimittelyä. Tanskan poliisissa on asiasta syrjintä prosessi vireillä joten palataan astialle pian.

      Uutisia aiheesta odotellessa tässä hieman muita aiheeseen liittyviä maistiaisia cheers 

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/danske-bank-sai-tanskassa-syytteet-markkinamanipulaatiosta/8178542

      Ja uutiskevennyksenä, jos et tajua miksi tanskalaiset on pösilöin kansa niin mieti miksi koirarotu danskandog on risteytyksen tulos mielenvikaisista ja jo valmiiksi raajarikkoisista koirista.

    • Anonyymi

      Toivottavasti kaikki jotka ovat sortuneet danske pankin pauloihin ymmärtävät kiireesti purkaa kaikki sopimukset mitä on tullut tehtyä ei toista noin omituista pankkia ole

      • Anonyymi

        Eivätkö myöntäneet enää lyhennysvapaalle jatkoa vai mistä kenkä puristaa?


      • Anonyymi

        Mikäs siinä niin omituista on?


    • Anonyymi

      Danske Bank suomen sivuliike, entinen Sampo, entinen Postipankki.
      Tämä sivuliike loppuu pian Suomessa, se kun on lähinnä palvellut venäläisiä asiakkaita.

      • Anonyymi

        Eikös "postipankki" annettu jollekin kotimaisella olikarkille ja tuo liittyi Danske Bank toimintaa, yhteen aikaan kai aika hyvä pankki asiakkaalle kun mijardeja piti"pesaista" pankissa, lainaa sai. Tosiaan pankin nykytilannetta en tiedä, varoisin kyllä kaikkia koska "isojako" 90 luvun tapaan on käynistynyt jo kiihtyneen pian kansalaisten asuntojen realisointiin ja sijoittajilla on valtavat rahavirrat käytössään koska ovat olleet valppaina ja hankkineet mm. energialan osakkeita hurjat määrät joilla vuollaan nyt kultaa, ehkä jopa vuosia. Uskoisin uusjaossa kokeiltavan rajoja siinämäärin jotta riskinä pidetty köyhien % määrä väestöstä saatetaan kaksinkertaistaa hyvin nopealla aikavälillä, suomessa tuo tarkoittaisi 1, 5 miljoonan rutiköyhän ns. vtunköyhän määrää. Tuosta on viiteitä ja tänäänkin julkaistua tietoa jotttei mitään toimia ole ryhdytty tekemään kiskurihintojen estämisexi ,mutta eulle uusi tukipaketti on jo keskustelun asteella.


      • Anonyymi

        Ei taida olla mitään tekemistä entisen postipankin ja sampon kanssa. Valtio ja Wahlroos teki yritysjärjestelyn ja Wahlroos tai Sampo möi liiketoiminnan koska Danske halusi valmiin asiakaspohjan Suomeen tulemiselle. Se vaan on yksi tapa perustaa yritys kun lyö pätäkkää tarpeeksi myyjälle.

        Velkaisen asiakkaan on turha huudella.


    • Anonyymi

      Kaikilla pankeilla on periaatteessa samanlainen toimintatapa. Niistä jotka kirjoittaa täällä kysymyksiä niin valtaosa on kusessa oman toiminnan takia joka on tullut tienpäähän pankin pinnan tultua täyteen!

      Jokainen kehuu aina omaa pankkia tai sitä joka on suotuisa.

      • Anonyymi

        Tämä ei pidä paikkaansa. En kehu DB.tä vaikka olen ollut heidän asiakkaanaan yli 20 vuotta. Ongelmat ilmenivät selkeimmin laina asiaa hoitaessa, mutta on heillä muitakin ongelmia: pankkimaksut ja palvelumaksut ovat kalliita ja asiakaspalvelussa on aina pitkä jono. Maksuongelmiin sanotaan: Mene töihin. Korko nousee vaikkei siitä ilmoiteta. Yleensä opintolainan korko pysyy samana, kuin mitä se on ollut lainaa ottaessa. Se ei ole nättiä seurattavaa, varsinkin kun vieressä olevalla on opintolaina OP.lta ja kaikki sujuu siellä kuin tanssi


    • Anonyymi

      Tämä on vain mielipide mutta Danske verkkopankki on sekava! Sinä aikana kun verkkopankit on ollut on enemmän ja vähemmän kokemusta neljästä ympäristöstä ja Danske on veikein!

      Siis jos tietää että omat asiat on hanskassa niin ei sillä väliä ole mikä pankki on. Kaikki pankit silleen samanlaisia ja kaikilla on samat ylikansalliset ja kansalliset säännöt ja asiakas itse vaikuttaa omiin asioihin.

    • Anonyymi

      Aikoinaan Postipankin tili (varatilinä) on maasta poissa ollessani muuttunut Dansken tiliksi, mutta Danskeen en ole koskaan saanut tunnuslukuja, muutettuani ulkomaille ennen nettipankkiaikaa.

      Nyt sitten ilmeisesti muutama kymppi tuolla Dansken nukkuvalla tililläni, mutta tiliä ei asiankaneuvojan mukaan saa lopepteetua ilman Suomeen matkustamista, jollaista ei ole näköpiirissä.

      Mutta eikös Danskilla ole ainakin yksi hyvä, sillä eikös sill¨aole jokin aikas kätevä tunnuslukulaite, lisänä turvaamassa tai korvaamassa puhelinsovellusta.

      Tähän menessä Nordea on toiminut "etänäkin" ok.

    • Anonyymi

      Vaihdoin myös Danske Bankilta OP:lle opintolainan ja pankkimaksujen takia. Olen ollut tyytyväinen ja ihmetellyt kuinka hyvin asiat voivat sujua. Niin, minulla oli myös lähin toimipiste yli 60km päässä. Olen lainan takia edelleen kirjoilla DB.lle ja aina kun yritän sopia laina-asioita, ne ovat menneet solmuun entisestään. +Puhelinjonotusajat ovat pitkiä.

    • Anonyymi

      Itsellä huonoimmat kokemukset Danskesta. Heidän KYC ja rahanpesuesto käytäntönsä on jotain aivan toisesta aurinkokunnasta, asiakas leimataan rikolliseksi jos lähettää tai vastaanottaa ulkomaanmaksuja. Jos ei tarvi näitä palveluita, sitten varmaankin parhaimmillaankin keskiverto pankki. Kallishan tuo on ja jos tarvitsee asiakaspalvelua, se on huonoa ja konttoria tarvitseville asiakkaille ei tanskalaisten pellepankki sovi lainkaan.

    • Anonyymi

      Huono, erittäin huono pankki. OP on paljon parempi ja myös vakaampi pankki.

    • Anonyymi

      Danske nyt ei välitä yhtään mitään, että asiakas on tyytymätön. Koppavia ovat ja asiakkaan vaihtaessa toiseen pankkiin ei pankki kohauta edes olkapäitään asiasta. Ilmeisesti hyviä asiakkaita riittää heillä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe