Seifest Oy

Anonyymi

Vaikuttaa todella epäilyttävältä, ja ei mitään kunnon sivuja, joiden kautta voisi maksaa helposti ja nähdä kaikki tiedot. Mielestäni myös perivät aivan liian suurta summaa siihen nähden, että muistelen ottaneeni joistain Vippistä pienen lainan. Onko kellään kokemuksia kyseisestä ”firmasta” ? Haluan maksaa kaiken velkani pois mutta tämä epäilyttää ja mieluummin annan mennä suoraan ulosottoon.

58

16875

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmasti kannattaa sinne kuitenkin ilmoittaa, että lopettavat perinnän ja siirtävät saatavat ulosottoon? Muuten lypsävät maksumuistutuksia ja korkoja hamaan tulevaisuuteen asti tuosta ennen oikeuteen siirtoa.

    • Anonyymi

      Laittavat maksuhäiriömerkinnän kun on eräpäivästä 60 päivää. Ainakin pienemmissä vipeissä.. :(

      • Anonyymi

        Seifest löytyy Avin perintätoimistojen listalta niin suosittelisin maksamaan pois, varsinkin jos luottotiedot on puhtaat tai puhdistumassa pian. Tuota tuosta tulevaa merkintää ei saa edes rahalla pois vaan se kestää määrämittaisena loppuun saakka ja jos summa on alle satasen. Maksun jälkeen voi alkaa riitelemään että oliko maksu varmasti aiheellinen kun siihen voi käyttää vaikka vuosia aikaa.


    • Anonyymi

      Kiitos vastaukista! Eipä tässä enää pelkoa epäilyttävyydestä, pyysin laskujen tietoja ja he laittoivat ja jopa ehdottivat maksusuunnitelman tekoa. Joten kaikki ok

    • Anonyymi

      Mikä tämä yritys on?
      Yrityksen Seifest Oy (2894532-1) liikevaihto oli - euroa 2019 ja työllisti 0 henkilöä. Liiketoiminnan tappio oli -1 000 euroa ja liikevoittoprosentti oli

      Ei mitään sivuja eikä muutakaan. Samaa sähköpostia lähettelevät joka kuukausi, laittaisivat ulosottoon jos kerran on aihetta.

      • Anonyymi

        Mulle tulee kokoajan outoja sposteja heiltä eikä mitään järkeä niissä laskuissa ja lisätietoa en saa,ei vastata mitenkään päin!! Eka ei ollut edes kunnon netti sivuja nyt muka on ja paskat niistä saa mitään selvää eikä vastausta, heiltä tulee tuplana laskut Suomeen ja ulkomaan tilinumerot mihin pitäisi maksaa muka sama lasku??


    • Anonyymi

      Älä maksa mitään. Pelottelua.

    • Anonyymi

      Heidän "asiakastietojen päivitys" on täysin tekaistu lasku, jolle ei ole mitään laillista perustetta. Kilpailu- ja kuluttajavirastoon vaan yhteys, jotta saadaan huijarifirma ruotuun.

      • Anonyymi

        Kiitos! Tätä vastausta oon yrittänyt googlailla ja en oo löytänyt.


      • Anonyymi

        Mun viesteihin lähetettiin tyttären nimellä lasku??


    • Anonyymi

      Onko tämä taas joku virolaisten pikavippifirmojen oma "perintätoimisto"?

      Tosiaan, mitään kunnon sivuja ei ole ja mitään taloustietoja ei ole netissä tästä "firmasta". Älkää maksako näille yhtään mitään.

      Tulee mieleen joku P2P Finland sun muut kusetusfirmat.

      • Anonyymi

        Samaa settiä kaikki. Appello oy ja Epfok oy. Virolaisten huijaus.


    • Anonyymi

      Se hoitaa juurikin p2p finlandin asioita ja olevinaan sitä perintääkin. Olen nyt itse taistellut kuukauden ja yrittänyt kuumeisesti eysiä tietoa kyseisestä firmasta. Siitä en tiedä ovatko miten halukkaita viemään saatavat oikeuteen. Itsellä jokin saatava olevinaan vuodelta 2017

      • Anonyymi

        Varoituksen sanana,jos käyt P2P:n sivuilla tulee siitäkin lasku


      • Anonyymi

        Mulle tulee 3 eri summalla olevaa laskua ja ovat muka jostain 2017 vuodelta kerran olen kysellyt perään tuli joku vastaus kirje ns automaatista niin ja maksoin yhden laskun pois niin edelleen sillä samalla summalla tulee lasku että on ihan huijausta... sillä maksoin pienimmän laskun pois kun just luottotiedot saanu kuntoo


    • Anonyymi

      onko tuonne s-posti osoitetta?

    • Anonyymi

      Minkälaisia summia ja tietoja teillä laskuissa. Mielenkiintoista olis nähdä huijaavatko samoilla tiedoilla kaikkia.

    • Anonyymi

      Joka viikko tulee txt lasku n 140€ uhkaavaat luottotiedon menetyksellä jos ei maksa. Ei vastaa puhelimeen kuin yritän soittaa. Loppuiskohan nää txt jos maksaa summan mitä pyytävät, vai mitä teen?

      • Anonyymi

        He laittavat luottotietoihin merkinnän jos et maksa. Maksamalla sen saa pois kun kkden päästä poistuu rekisteristä. Ikävä kyllä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He laittavat luottotietoihin merkinnän jos et maksa. Maksamalla sen saa pois kun kkden päästä poistuu rekisteristä. Ikävä kyllä

        Oot varmaan samasta firmasta


    • Anonyymi

      itse otin yhteyttä sähköpostitse, maksoin kaikki pois ja tekstiviestit loppui

    • Anonyymi

      Mulle tulee jatkuvasti tekstiviestejö joissa ihan typerä summa niin pientä vippiä kun ei edes saa... Ja nyt alkanut tulee sähköpostia ja se varoittaa että on huijaus viesti... Itellä menny ajat sitten luottotiedot viimenen vippi saatu 2017... Ja nämä väittää että olen ottanut vipin 2019... Ihan täyttä kusetusta.... Koska maksoin tuolloin ulosottoa pois

    • Anonyymi

      Aloittaja täällä. Nyt yrittävät periä erikseen kaikista maksusuunnitelman osista erikseen myöhästymirmaksua vaikka olen maksanut viimesimmän erän. Ja tää on nii sekavaa että yrittävät ilmeisesti periä samoja saatavia uudelleen. Siis niitä joista jo maksan maksusuunnitelmaa.

      • Anonyymi

        Miksi maksoit yhtään mitään? Selvä kusetusfirma. Poliisille vaan ilmoitusta laittomasta perinnästä.


    • Anonyymi

      Minulla on P2P:n kautta lainoja, ja nyt yksi niistä mennyt perintään kyseiselle firmalle. Pitäisikö tuo maksaa seifestin eikä P2P Finlandin sivut toimi ollenkaan eli en voi maksaa sivuston kautta suoraan.

    • Anonyymi

      Joo, no minulta peritään jo maksettua laskua heidän toimesta myös…

      Ilmoitin kyllä samantien heille että riitautan laskun ja vien kuluttaja-asiamiehelle koska tosiaan miten voi periä jo maksettua summaa tässä laskussakin lukee

      ”Mikäli olette kuitenkin jo maksaneet avoimena olevan saatavan kokonaisuudessaan, tällöin tämä muistutus on aiheeton”

      Kunnon firmassa asp vastaa aina työntekijän nimellä täältä vastataan vain tylysti ja lyhyesti Seifest Py asiakaspalvelu

    • Anonyymi

      Ovat minulle 4 vuotta lähettäneet 30 euron vaatimuksia sähköpostitse ja tekstiviestillä ja uhanneet ulosotolla ja vaikka millä, mitään ei ole kuitenkaan
      tapahtunut, eihän siellä yrityksessä oikeasti kukaan tiedä miten suomessa
      pitäisi toimia. Jos menisi vaikka käräjäoikeuteen asti perintään, niin niiden kulut
      olisivat isommat kuin velka, siksi eivät laita.

    • Anonyymi

      Täysin rikollisia. Nuo kalastelevat velkaantuneiden tietoja ja lähettävät tekaistuja laskuja maksun toivossa.

      • Anonyymi

        Jees mutta mitä pitäis tehdä kun tuli luottotietomerkintä tuolta? Perintäfirmaltakin tulee vielä viestiä että 5€:llä saa lisää maksuaikaa "lainaehtojen mukaisesti" ja viestit tulee samasta numerosta kuin mistä alkuperäiset avippi-viestit tuli. Ihan vitun laitonta ja näiden kanssa on mahdoton asioida. Kuluja tullu enemmän kuin mitä itse laina oli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jees mutta mitä pitäis tehdä kun tuli luottotietomerkintä tuolta? Perintäfirmaltakin tulee vielä viestiä että 5€:llä saa lisää maksuaikaa "lainaehtojen mukaisesti" ja viestit tulee samasta numerosta kuin mistä alkuperäiset avippi-viestit tuli. Ihan vitun laitonta ja näiden kanssa on mahdoton asioida. Kuluja tullu enemmän kuin mitä itse laina oli.

        Maksat ne laskut pois. Soitin kys firmaan et laittavatko heti asiakastietoihin ilmoituksen kyn on maksettu ett poistuu merkintä. Sanoi että heti lähtee heiltä tieto sinne.


    • Anonyymi

      On joku ulkolainen perintäfirma. Olen saanut tälläisestä huiputus firmasta laskun
      Jostakin p2p laskusta, josta en ole koskaan edes tiennyt. Enkä ole edes asionnut tälläisen firman kanssa. Katsoin netistä kokemuksia kyseisistä firmoista,
      Ovat näköjään huijari firmoja kaikki. Minulla on sukulainen asianajaja. Hän sanoi ettei tarvitse maksaa mitään olemattomia laskuja, eikä perintäfirma voi viedä laitonta perintää ulosottoon. ÄLKÄÄ LUOTTAKO NÄIHIN FIRMOIHIN

      • Anonyymi

        Joo tää seifest firma on yrittänyt kalastella multa jotain 40€ summia ja enemmänkin ja lähettäneet monta laskua ja tuntuu että lähettää saman laskun aina moneen kertaa kun päivämäärä on aina sama täyttä kusetusta tein rikosilmotuksen asiasta


      • Anonyymi

        No mitä tämä sukulainen asianajaja neuvoo siihen kun kun luottotiedot meni kyseisen firman takia? Mitä voin tehdä asialle?


    • Anonyymi

      Mää maksoin sinne kans jonkun summan että ei tule merkintää rekisteriin. Sen että sain maksettua sen niin seuraavana päivänä tuli taas joku 16.50€ lasku joltain ihme avpfi oy firmalta ja Liettuan suuntaa pitäisi maksaa. Selostus oli luottotietojen tarkastus. Mitähän paskaa tämä nyt on?

    • Anonyymi

      Seifest näyttää netin mukaan vaihtaneen nimensä appello oy:ksi. Mulla ei oo hetkeen tullut seifestin sähköposteja. Onko nää jollekkin ilmottanut merkinnän tai vienyt ulosottoon asti? Itellä luottikset jo kunnossa ja mietin et mitäs täs nyt tekisi..

    • Anonyymi

      Joo, hitsin epäilyttävää kyllä tämä, ettei tämän puljun sivutkaan tunnu toimivan. On vain painike jossa lukee "Haluatko tarkistaa laskusi?", muttei toimi sekään etusivulla Seifestin sivut kun löytää edes jotenkin. Kun nimikin harhaajohtavasti jotenkin kaksi eri, on tämä Appello, sitten Seifest Oy. Meni kyllä melko paljon kuluja jos parin kympin vippi muuttunut itselläkin lennossa yli 40 e. :een.

      En pysty nimittäin enää kirjautua koko P2P Finlandin sivuillekaan ainakaan itse jotta sieltäkään näkisin laskuja joihin nämä perintälaskut viittaa (alunperin lähinnä txt-viestillä minulle ilmoitetut tältä Seifestilta), onko muilla kellä samaa? Olisi hauska kuulla vastaavia jos ongelmia jollain tuossa..

      • Anonyymi

        Kellään siis mitään ehdotusta ratkaisuun kun en pääse edes tarkastelemaan niitä laskuja, ne vaikka miten sanoo että joku pin koodi pitäisi toimia joka pitäisi tulla taasen omaan emailiini. Mutta ei näy eikä kuulu, roskapostikansiot katsottu, se asiakasportaali (P2P Finlandin ilmeisesti edelleen ainakin ylläpitämä, ellei ole sekin jo siirtynyt johonkin Avpfi Oy :n ylläpitämäksi).


    • Anonyymi

      Nämähän vaihtavat nimeään todella tiehään tahtiin. Taitaa olla jo kolmas nimi 6 vuoteen. Varmaan siksi ettei viranomaiset pysyisi perässä ja saisivat jatkaa rikollista toimintaansa. Tätä hommaahan johdetaan ulkomailta ja ihme ettei viranomaiset ole puuttuneet tähän hommaan.

      • Anonyymi

        Joo-o, osaa kyllä olla epäilyttävää varsin tämäkin vippifirma jo itsessään toimintansa suhteen. Kun ei ne sivutkaan tarjoa enää sitä mahdollisuutta tarkastella omia avoimia laskuja, kuten loppuvuoden -22 osalta vielä pystyi. Joka siis vaivaa jo minua eniten, ja tuonut oman harminsa. Kun viimeksi sinne oli mahdollista kirjautua ja niitä laskujakin nähdä, ettei joka kerta tarvitse erikseen asiakaspalvelusta kysellä, tai varsinkaan soittelemaan lähteä mahdollisen isojen puhelinmaksujenkin takia. Ja tuo jo kun lainafirman nimenä "P2P Finland Oy" aikakin jo itsessään kaksinainen. Kun eihän nekään suomalaisia olekaan kuten firman nimi sanoo ovelasti.


    • Anonyymi

      Nyt seifestiä ei löydy enää avin listalta, mutta nyt sinne ilmestynyt tämä appello. Seifestin nettisivutkaan ei enää toimi. Miten hemmetissä tää dagi liis leivonen saa näille huijaripuljuille ton perintäluvan ees?!
      Eli voitanee odottaa pian appellon ukaaseja säpoon

      • Anonyymi

        Avi ..?


    • Anonyymi

      No sama, en kyllä maksa penniäkään kerran p2p finland ei olisi saanut edes myöntää joulukuusta 2022 alkaen mitään vippejä. Kysyin ihan aluehallinto virastolta, kun löysin päätöksen koskien tätä puljua .

      P2p Finland Oy tai heidän käyttämät firmat (niitä on paljon) eivät saa myöntää kulutusluittoja. Joten, en myöskään maksa, mitäs myönsivät juuri kiellon jälkeen.

      • Anonyymi

        Vai että luitto... piti olla kyllä luottoja.


    • Anonyymi

      Itselläni menee suoraan roskapostiin noiden huijaus laskut.

    • Anonyymi

      Seifest Oy vaihtanut yrityksen nimeä Appello nimelle ettei laiton toiminta vain paljastu.

    • Anonyymi

      Nämä on lähetelleet 6 vuotta tekaistuja laskujaan mulle. Ainakin kolmella tai neljällä eri "perintätoimiston" nimellä koittivat uhkailla. No eipä ole maksumerkintöjä tai oikeuteen tullut kutsua. Siinäpähän lähettelevät. LOL

    • Anonyymi

      Neuvoni: älkää maksako mitään näille. Tuskin lähtevät viemään mitään eteenpäin, heillä tuskin varaa sellaiseen on.

    • Anonyymi

      Itellä tuli tän P2p Finlandian toimesta maksuhäriömerkintä eikä perässä näkynyt mitään summaa ja nyt oon ihan kusessa kun pitäs valittaa tosta koska ei toi voi olla oikein sallittua ihan naurettavaa kusetus firmat vie luottotiedot

      • Anonyymi

        Ainakaan muulla tavalla sitä ei saa pois kuin maksamalla. Kokeiltu on tietosuojavaltuutettu, AVI, KKV yms. Eikä Asiakastietokaan suostunut poistamaan…


    • Anonyymi

      Avpfi näköjään välittää laskujen tietoja (emailiin yms.) ainakin itsellä, p2p -asiakasportaalikin on vaan "olemassa" samalla, ja sitten kun vaikka koitin äsken kysellä huvikseen vielä että onko mitä avoimia, niin ohjasivat kysymään eteenpäin Appello nimiseltä firmalta. Että sellasta.

    • Anonyymi

      Mulle tulee appellolta nyt viestiä koko ajan onko kokemusta heidän kanssa asioinnista, ei sivuja minne kirjautua ja tulee sähköpostiin vaan joku maksulinkki?

      • Anonyymi

        Laskuttaja ja perijä ovat samaa porukkaa.
        Nykyään Epfok oy tyrkyttää/ huijaa lähettämällä viestin, lainanne on nostettavissa. Painoin linkkiä ja 30€ tuli tilille. En koskaan ollut tällaista lainaa edes hakenut, joten maksoin 35€ välittömästi pois.
        Nyt tuli Appello oy:lta perintäkirje jostain plus-palvelusta (38,90€).
        Virolaisia huijareita koko porukka!


    • Anonyymi

      Nämä Appellot tulisi räjäyttää olemattomiin maan päältä. Kiusaavat pulassa olevia.

    • Anonyymi

      Moro antaakohan luottotiedot takas jos maksaa

      • Anonyymi

        Eiköhän mutta mitä jos pyytäis siirtämään ulosottoon?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän mutta mitä jos pyytäis siirtämään ulosottoon?

        Ei taida tapahtua mitään


    • Anonyymi

      Mulla sama juttu ja vielä vaan kysytään ja lähetetään laskuja

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      26
      4108
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      299
      3534
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      29
      2431
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      37
      2339
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      139
      2071
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      1916
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      120
      1801
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      8
      1515
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1393
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      19
      1300
    Aihe