Tässä hyvä linkki runkkaajille.

Anonyymi

https://www.imagefap.com/categories.php

Täällä kaikenlaista.
Itse tykkään katsella 18 typyköiden poseerauskuvia, kokovartalo kuvia kädet pois edestä ; seisoessaan kameraan päin, selällään maaten jalat levällään, sekä vähän lähempiä kuvia spreading , terhakat tötterötissit ja vähän isompiakin kunhan ei ole aivan xxällää, vaikka kyllä niitäkin katsellessa kalu kovenee.

Ja sitten tykkään runkata alushousuille, korkeakorkoisille kengille, saappaille, sadetakeille, puukengille ja ja hah hah just joking!

Olen itse sellainen 70 jolla ei ole akkaa, ei nouse kalu samanikäisille naisille, eikä nuorempaa saa, joten pakko runkata kuville ja filmeille nudisti/poseeraus mutta ei pano sellaisille kun tulen vain kateelliseksi niille jätkille kun saavat panna enkä minä saa. Välillä käyn vieraissa kun pitää oikealla kädellä käyttää hiirtä kuvien vaihtoon.

Tietääkö joku pöpöttömän linkin parikymppisten tyttöjen nudisti ja poseerauskuville jonne mielellään ei tarvitse kirjautua kun ei tiedä että mimmoisia roistoja ne ovat? Niillehän pitää kai antaa lupa päästä tietokoneelleen, tuntemattomille ihmisille!

Kun alkoi kalu jo alle kuuskymppisenä lakkoileen, eikä noussut niin aikaa kun nyt eläkeläisenä on, niin saatan sillai kevyesti runkkaillen, keskeyttäen heti kun rupee orgasmi lähestyyn, jopa puolikin vuorokautta tai kauemminkin, kuvia ja filmejä katsellen. Sitten saattaa välillä jo kovastikin seistä niinkuin nuorena. Ja kun siten tekee parin tai muutaman viikon ajan niin sitten voi jo pikarunkkaillakkin. Ainakin joka päivä jaksaa runkata orgasmiin. Se on sellaista treenausta aivan kuin muukin treenaus. Sitten voi keksiä muutakin hauskaa, kuten jos on joitain hyviä sekunnin parinkin pätkiä filmeissä, ne sieltä leikata pois ja pistää sitä pätkää peräjälkeen minuuttien pitkäksi filmiksi. Sellaistakin touhutessa rupee hormoonit hyrrään. Sitten voi sitä sen sekunnin lyhyttä pätkää katsella minuuttien ajan ja on aikaa keskittyneesti sitä katsellen runkkailla ja kun niitä on useita, joita vaihdella, niin ei rupee kalu nuokkumaan. Vaikka rehellisesti sanottuna suurimman osan ajasta joudun runkkailemaan pientä velttoa kullia mutta se tuntuu ihan yhtä hyvältä sekin. Joskus tulee siemensyöksy vaikka kalu olisi aivan veltto ja alussa se tuntui jotenkin järkyttävältä että hei mitä nyt mutta siihen tottui. Kertomani treenausten jälkeen se kuitenkin herää vähäksi aikaa sylkäisemään mällit talouspaperille. Joskus niiden kullintreenausten jälkeen jopa pari kolme kertaa vuorokaudessa saan orkut mutta sitten sen jälkeen viettää kalu parin kolmen päivän lepopäivät. Samoja kuvia ja filmejä jatkuvasti katsellessa niihin kyllästyy ja silloin pitää turvautua omaan mielikuvitukseen silmät kiinni. Se tuokin halukkaita 18 neitoja minulta seksiä kinuamaan ja tottahan toki minä siihen valmis olen aina. Nuorukaisena tyttöystäviäni tykkäsin aina kosketella, hieroa, nuolla ja olla hellä , saaden heidät kiihoittumaan ja orkut heille ennenkuin itse työnsin hitaasti kullini heidän pilluihinsa, sitä siellä ensin hitaasti liikutellen ja sitten nopeammin ja nopeammin kunnes laukesinsiihen ihanaan halukkaaseen pilluun. Useasti savukkeen jälkeen toistimme sen. Nuorena sitä jaksoi ja sai ikäistänsä pimpsaa. Nykyisin ovat ikäiseni tytöt niin kovasti rupsahtaneen näköisiä, että parempi vain mielikuvituksissaan kuvien ja filmien typyköistä haaveillen itsekseen runkkailla pehmeää kalua, joka ei rollaattoripimuja nouse edes tervehtimään. Minulle riittäisi filmit ja tai kuvat joissa parikynppiset 18 tytöt seisovat kädet sivulla kameraan päin pari minuuttia ja sitten selällään maaten jalat levällään kädet sivuilla mitään tekemättöminä muutaman minuutin. Sekä lähikuvia lisäksi rinnoista ja lantioista pillu kameraan päin. Siinä kaikki mitä haluan. Niin tai katsella nudistityttöjä jopa sellaisia parikymppisten äitejäkin vaan ei sentään ihan isoäitejä. Vaikka pitää kyllä sanoa että joku viisikymppinen tyttelikin on kiihoittavampi kuin joku ylpeän näköinen parikymppinen. Meikkaamattomista pidän enemmän kuin meikatuista ja tatuoiduista.
Uskaltaiskohan tuohon pistää linkit yhden täysi-ikäisen naisen kuvista joka löytyy tuolta ylhäällä olevasta linkistä. Ajattelin ruveta nyt ennen nukkumaan menoa runkata juuri näille kuville kun kullikin juuri niille kovistelee runkkailemaan ja spermat lennättämään.

https://www.imagefap.com/photo/271238565/?pgid=&gid=9869981&page=0
https://www.imagefap.com/photo/1316810762/?pgid=&gid=9869981&page=0
https://www.imagefap.com/photo/1311820222/?pgid=&gid=9869981&page=20
https://www.imagefap.com/photo/1334448335/?pgid=&gid=9869981&page=19
https://www.imagefap.com/photo/1103449783/?pgid=&gid=9869981&page=2
https://www.imagefap.com/pictures/9869981/Corinne-B

6

3457

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 48 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5369
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3457
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1582
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      195
      1503
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1013
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe