Uusia rakennuksia?

Anonyymi

Näin ulkopaikkakuntalaisena (lue Haapajärvisenä) kun ajettiin eilen Invalan läpi Ylivieskaan mennessä, niin kiinnitimme huomiomme pariin uuteen, rakenteilla olevaan teollisuusrakennukseen siinä heti kun lähdetään Kokkola-Kajaani liikenneympyrän jälkeen Yka:an päin? Oli sitten edellisen reissun jälkeen muutaman sadan metrin päähän ko. liikenneympyrästä ilmestynyt molemmin puolin tietä rakenteilla olevat "hallit" tms. Kun meillä Hpj:llä ei mikään uusi etene yhtään mihinkään, niin mieleemme heräsi (kateellisina), että mitä niihin mahtaa olla tulossa? Meillä kehityskeskus (kehittymättömyyskeskus pikemminkin) ainakaan ei saa aikaan muuta kuin ison palkkakuitin toimitusjohtajalleen...

8

869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olipa taas syy löydetty palstan aktivointiin...

    • Anonyymi

      Ei aloitukseni ollut (ainakaan) tarkoitettu mitenkään provokatiiviseksi, vaan ihan oikeasti kiinnostaa mitä tuonne ollaan rakentamassa?

      • Anonyymi

        No eikö siinä kesällä oo tarkotus jotku isot maaseutumessut pitää ja toiselle puolelle vissiin tulee ntcappi tai joku rekkojen osiin ja koppeihin liittyvä tehas mahdollisesti myös muuta toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eikö siinä kesällä oo tarkotus jotku isot maaseutumessut pitää ja toiselle puolelle vissiin tulee ntcappi tai joku rekkojen osiin ja koppeihin liittyvä tehas mahdollisesti myös muuta toimintaa.

        Kiitos informaatiosta, muutama vastaaja valitti vain paskan hajusta tms. Mukava huomata että vielä voi saada asialliseen kysymykseen asiallisen vastauksenkin. Enivei, ainahan löytyy noita vajakkeja, jotka eivät ilmeisesti saa muuten ääntään kuuluviin...


    • Anonyymi

      Nivalaan ei oo viime aikoina rakennettu juuri mittään. Ne harvat uudisrakennukset joita tänne on rakennettu, on järkijään rakennettu haja-asutusalueelle ja niitäkään ei oo paljoa. Jokunen navetta ja pirtti rakennettu, mutta muuten rakentamisen saralla Nivalassa on ollut järkyttävän hiljaista. Tyhyjillään olevia tönöjä on vähän liikaaki, ku väki ei taho pysyä täällä. Toki Haapajärvellä sama tilanne. Muuttotappiokuntia kun ollaan.

    • Anonyymi

      Navetat kasvaa oisko kerrossikaloita lähellä risteystä

    • Anonyymi

      Aina, ku ajanu Nivalan ohi, niin haisee julumettu paska. Toisaalta se tietää rahaa, koska Nivalahan elää maatiloista. Nyt ku ajoin Nivalan ohi, ni näin, kuinka sinne rakennettiin tyhyjiä teollisuuskiinteistöjä. Näytti tyhyjiltä jo valamistusvaiheessa. Ja tyhyjiksi ne varmaan jääkin. Sitä ennen oli pitkään tyhyjän panttina teitä ku piti tulla se tiilimaasentteri… Se siivatin iso superkauppakeskus, jonka piti kaataa Ylivieska nurin. Tiilimaasentteri keikahti ennen, ku ehittiin alakaa ees rakentamaan sitä.

    • Anonyymi

      Sinne on tulossa abc myymälä ja pari muutakin liikettä. Varmaa tietoa mutta muitten liikkeitten nimiä en tässä vielä ilmoita kun niitä on jonossa useampikin. Mutta ihan kunnon toimintaa on tulossa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2850
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2410
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2180
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1992
    5. 167
      1828
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1787
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1529
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe