Niinistön USA:n matka on turvallisuusriski

Anonyymi

Tieto Niinistön USA:n matkasta tuli lyhyellä varoitusajalla ja tiedote on ympäripyöreä. Se lisää epävarmuutta Suomen turvallisuuspolitiikasta niin kotimaassa kuin ulkomailla. Suomen sotilaallinen liittoutumattomuus ja itsenäinen puolustus on pitänyt meidät kansainvälisten ristiriitojen ja spekulaatioiden ulkopuolella.

Niinistön matka synnyttää spekulaatioita tästä linjasta. Me tiedämme, miten huolissaan Venäjä on strategisten rajanaapureiden Nato-jäsenyydestä. Pyrkimys Naton jäsenyyteen on Ukrainan sodan syy. Niinistö voi viedä meidät Ukrainan tielle. Tämä on yllättävää, koska hän on aiemmin korostanut malttia ja sitä, että tässä kriisitilanteessa Naton jäsenyyttä ei pidä hakea.

Niinistöltä kaivataan hyvin pikaista selvitystä matkansa päämääristä. Yhden nettipohjaisen poikkeuksellisessa tilanteessa tehdyn mielipidekyselyn perusteella hänellä ei ole Suomen kansalta valtuutusta riskeerata kansalaistemme turvallisuutta.

6

198

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei Suomen tarvitse teille arvon itänaapurit selitellä mitään. Ulkoministerinne Lavrov taisi sanoa tovi sitten, että suvereenina valtiona Suomi tekee omat päätöksensä turvallisuuslinjojensa suhteen. Eikö se muista enää sanoneensa noin?
   Paskapuhetta, että hyökkäyksenne,,, siis rauhanturvaoperaationne tai "erikoisoperaationne" syy olisi estää Ukrainan Natoon liittyminen. Itse päällikkönne, Puuttin, sanoi suu vaahdoten, pelkäsin että se puree leegonsa poikki puhuessaan, että rauhanturvaajanne menevät Ukrainaan estämään kansanmurhaa ja etsimään natseja. Natosta Puuttini ei puhunut mitään. Natseja ei ilmeisesti ole löytynyt, mutta kansanmurha on totta. Putin on onnistunut tapattamaan jo noin 7000 venäläistä nuorta poikaa ja miestä rauhanturvatehtävissä. Melko sotaisen oloinen määrä ruumiita kotiin kuljetettavaksi.
   Turvallisuusuhkaahan ei Niinistön matkasta pitäisi olla, koska olette aina heilutelleet huulianne maidemme välisen ystävyyden merkeissä, kuten teitte veljeskansa Ukrainalle. Saatte spekuloida ihan keskenänne mitähän se Niinistö mahtaa USA:n kanssa jutella. Miten teitä nyt on alkanut kiinnostamaan Suomen tekemiset? Alkaako olla kaverit kortilla ihan omien toimien tiimoilta?

  • Anonyymi

   Biden ja Nato pyytää SUOMEN tykistöltä tarvittaessa hieman apuja. Jos sattuu että Putinin mielenhäiriö jatkuu eikä hän saa siihen tarvittavaa hoitoa, eikä joku sankari ehdi häntä eliminoimaan. NOOOH saatetaanhan me hieman jelpata. Mutta sen Naton täysjäsenyyden (johon me kyllä liitytään) täytyy sitten tulla ihan suht` edullisesti.

  • Anonyymi

   Turha presidentti menee tapaamaan toista turhaa presidenttiä.

   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Kysyimme neiuvoa.


  • Anonyymi

   Putin varoitti Niinistöä tänään 4.3.2022 eskaloimasta tilannetta. Ymmärtääkö Niinistö ja hänen esikuntansa riskit?

  • Anonyymi

   Haravoi metsää.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   132
   2069
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   1483
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   54
   997
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   357
   886
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   31
   828
  6. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   416
   824
  7. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   33
   817
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   477
   804
  9. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   776
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   680
  Aihe