Sorosen lottovoitto rules

Anonyymi

"En ole saanut uutta tietoa ydinvoimalan rakentamiseen liittyen. Kuntalaisetkaan eivät ole ilmaisseet huoltaan. Työt jatkuvat alueella tavalliseen tapaan, arvioi Pyhäjoen kunnanjohtaja Matti Soronen."

Venäjä on ottanut tulituksensa kohteeksi ukrainalaisen ydinvoimalan ja näin vaarantanut koko Euroopan ja myös oman alueensa turvallisuuden. Siviilejä tapetaan ja koteja tuhotaan, mutta tämä saatanan uskonveli hokee vain omaa rahan (ei rauhan), eli sitä lottovoiton sanomaansa eikä tunnu tietävän mitää siitä, mitä tapahtuu oman kylän ulkopuolella. Hävetkää pyhäjokiset ahneet, maailma on suuressa kriisissä ja te ajattelette vain mammonaa.

19

739

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viron entisen presitentin mukaan Venäjällä on rikollinen fasistihallinto, joka tappaa ihmisiä ilman mitään syytä. Venäjä pitää saattaa vastuuseen rikoksistaan.

   Ilves on myös sanonut suoraan, mitä ajattelee länsimaista, joille kelpaa venäläinen iso raha. Viime lokakuussa hän piti Varsovan turvallisuuskonferenssissa puheen, jossa hän kutsui länsimaita Venäjän naiiveiksi ja ahneiksi rikoskumppaneiksi.

   Venäjän tuhokoneisto on lännen lihottama!

  • Anonyymi

   Tuo on täysin totta. Leveä raha pilaa ihmiset ja koko maailman. Venäjällä toisinajattelijat murhataan, länsimaissa saa ajatella ja osoittaa mieltä, mutta se ei johda mihinkään,, mutta toisinELÄJÄT eristetään tehokkaasti kaikesta. Meneillään on hirmuteko, emmekä tiedä mitä on vielä edessä. Nyt kaikki mahdollinen tuki hätään joutuneille!

  • Anonyymi

   Tämän videon loppuosa (kohdasta 54:44 lähtien) kannattaa katsoa
   https://www.youtube.com/watch?v=kP1YQw29sPI
   (Joku valtuuston jäsen kaipaa latukamerajärjestelmää josta näkisi miltä latu näyttää ja latukamera olisi kuulemma hyvä lisä alueen kehittämiseksi (kohta 51:30)
   Tämä mielenkiintoinen kokous oli sotaa edeltävänä päivänä.

  • Anonyymi

   Pyhäjokiset ovat sitä mieltä, että voimalan rakennuksen on jatkuttava! On siinäkin lähtökohta! Eihän hanke ole saanut edes rakennuslupaa! Mitähän jos joku pistäis talon pystöön Pyhäjoella ilman rakennuslupaa? Mitä luulette onnistuisiko? No ehkä jonkun tietyn ryhmän ja puolueen edustajille tämä salittaisiin.

  • Anonyymi

   Joo homma jäihin ja pitkäksi ajaksi. Saa siinä kunnanjohtaja haluta vaikka kuun taivaalta.

  • Anonyymi

   Nyt ei ole kyse rakennusluvasta. Tuossa vähän matkan päässä murhataan siviilejä ja tuhotaan kaupunkeja, koska Pyhäjoen ylkä, tuo kunnanjohtajan märkä uni purkaa agressioitaan rosvokoplansa kanssa ja puolikuoliaaksi pelotellun ja propagandalla tylsistetyn kansan tuella ( < Pohjois-Korea). Pyhäjoen kunnanjohtaja vaikuttaa debiililtä. Hanhikivellä varmaan jatketaan hirviön peliruudun rakentamista vaikka tulisi idästä tulta munille.
   Suuri kunnia rauhaa kannattaville, kaikkien maiden ihmisille!

  • Anonyymi

   Kyllä olettw tyhmiä ja ahneita te pyhäjokiset. Koko maan turvallisuus on ollut vaarassa ydinvoimalahankkeen alkumetreistä alkaen.
   Nyt pahin skenaario toteutunut, mutta ei mene kaaliin se, että viattomia ihmisiä teurastetaan ja kodit tuhotaan.

  • Anonyymi

   Niin, mitähän vielä pitää tapahtua, että nämä perkeleet luopuvat tästä pakkomielteeksi muuttuneesta Putinin atomitukikihdan kannattamisesta. Hanke on äärimmäinen turvallisuusriski maallemme. Taitaa hymy hyytyä vasta sitten kun omaa asuintaloa pommitetaan ja osa perheestä jää raunioihin.

  • Anonyymi

   "Paikalliset ruumishuoneet ovat täynnä, minkä vuoksi kaupungin viranomaiset päättivät AP:n mukaan, ettei tilanteessa voida odottaa yksittäisten hautausten järjestämistä.

   Kaupungin sydämessä sijaitsevalle vanhalle hautausmaalle on kaivettu syvä, noin 25 metriä pitkä hauta, joka täyttyy nyt ruumiista, joita kunnan sosiaalipalvelujen työntekijät noutavat ruumishuoneilta ja yksityisasunnoista."
   (Is uutiset)

   Tämä on todellisuutta tänään, hyvät atomin ja rahan kiilto silmissä kouhkaavat pikkupyrkyrit.

  • Anonyymi

   Eikös olekin kiusallinen aihe, hyvä pyhä yksinkertainen pyhäjokinen enemmistö, te, jotka palvotte mätää rosvokoplaa rahan vuoksi.

  • Anonyymi

   On päivänselvää, ettei Rosatom jatka Pyhäjoella. Kannattaa ottaa kunnan budjetissa huomioon.

   Harmi, kun ehdittiin pilata hieno alue.

  • Anonyymi

   Päivä ennen sotaa joku yritti Pyhäjen valtuuston kokouksessa ehdottaa, että kunta varautuisi pahimpaan, mutta kunnanjohtaja kimmastui ja läksytti tuota puhujaa. Putin ja hänen rosvokoplansa lonkeroineen ovat parasta mitä tämä pieni säälittävän tyhmä sekä julmetun ahne pyhäjokinen pöpilauma tietää. Nyt on tulossa iso lasku, mutta siitäkös vauhti hiljenee, koska malli tulee Putinilta.

  • Anonyymi

   Venäläisen tutkimuksen mukaan Putinin kannatus on sodan myötä kiivennyt yli sadan prosentin, Pyhäjoellakin hyvät luvut.

  • Anonyymi

   Pyhäjoki tulisi laittaa holhouksen alle, koska asujaimiston enemmistö vaikuttaa olevan vajaaälyistä.

   • Anonyymi

    ehkä se siihen joutuukin rahojen loputtua


  • Anonyymi

   pyhät veljet laittavat vaikka omasta pussistaan, että saavat palvella saatanaa

  • Anonyymi

   Ovatko pyhäjokiset yhtä aivopestyjä kuin venäläiset?
   Kertokaa.

  • Anonyymi

   -Py­hä­joen kun­nan­joh­ta­ja puo­lus­taa Fen­no­voi­maa, ra­ken­nus­mies avaa epä­koh­tia-Kaleva kirjoitti.

   Mitähän tuon kyläpahasen kunnanjohtajan päässä mahtaa liikkua? Hän ei ilmeisesti ymmärrä, että ei yksittäisen kunnan tai kunnanjohtajan mielipiteiden tai mielipahan perusteelle voi tehdä päätöksiä, jotka ovat Suomen, sen naapurimaiden ja EU:n yleisen edun vastaisia ja sisältävät valtavat geopoliittisen riskin.

   Muistelkaa lukijat, kuinka kevytkenkäisesti suurin osa silloisista ja nykyisistä Pohjois-Pohjanmaan kansanedustajista suhtautui Venäjän valtionyhtiöön, joka vastaa myös ydinasetuotannosta. Oikein ääneen piti julistaa, kuinka sydän sykkii yhteistyölle!

   Soronen kertoo Kalevassa, että jälkiviisastelu on kuitenkin turhaa. Kovin on tyhmästi sanottu tuossa asemassa. Onko todella niin, että mitään ei mistään voi oppia?

   No tämä on lopputulema.

  • Anonyymi

   Esiviisaus ei kelvannut, mutta näköjään ei edes väliviisaus kelpaa, vaikka Putinin lupakirjalla liikkuva rosvojoukko murhaa, kiduttaa ja raiskaa siviilejä, lapset mukaanluettuna. Nämä rosvot myös varastelevat, paskantelevat sisätiloihin ja pyyhkivät sormillaan seiniin omia natsimerkkejään. Nam, sanoo Hanhikiven kamaraa edelleen raastava pösilöarmeija.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   4316
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   302
   1955
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   425
   1605
  4. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   532
   901
  5. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   845
  6. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   58
   832
  7. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   178
   788
  8. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   29
   699
  9. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   50
   672
  10. Nyt jo teällä

   Suomen ensimmäinen vahvistettu apinarokko tapaus Suomussalmella, potilas assuu Ämmässä.
   Suomussalmi
   19
   649
  Aihe