Ei-ystävälliset maat

Anonyymi

Venäjä siirsi Suomen ei-ystävällisten maiden listalle. EU-maiden lisäksi listalla ovat Australia, Kanada, Islanti, Japani, Monaco, Montenegro, Uusi-Seelanti, Norja, Taiwan, Singapore, Etelä-Korea, Sveitsi, Ukraina, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

Nyt sitten venäjä voisi haalia kyseisistä maista kansalaisensa takaisin venäjälle, kiitos.

25

713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Missä noín on kerrottu?

      Minä taas en näe mitään syyťä muuttaa kantaani: pidän edelleen Venäjää ystävällisenä ja rauhaa rakastavansa maana

    • Anonyymi

      Huomaatte han että Ruotsi ei ole luettelossa.

    • Anonyymi

      Me lukien muut maat jotka tässä listassa ovat on ei-ystävällisiä maita!!

      Yhdenkään maan ei pitäisi toimia näin, kuin nyt on toimittu! Tämä tilanne ei ole venäjän kansalaisten syytä, oikeeta syytä tuskin kukaan perus ihminen tietää, mutta se on faktaa, että muut maat kiusaa venäjän viattomia kansalaisia!! Tämä on täysin ihmisarvoa vastaan , kuin kosto venäjän kansalaisille heidän presidentin toimista! Ja kosto on aina huono asia!

    • Anonyymi

      Suomi Venäjälle "ei ystävällisenä maana" on ottanut vastaan Venäjältä tulleita venäläisiä.... mikähän tässä nyt ei osu kohdalleen?. Millaista väkeä Putinilla oikein toimii tiedottajina ja neuvonantajina? Ettei vain koko Ukraina'soppa ole näiden "neuvonantajien" kehittämä.provokaatio Putinin syrjäyttämiseksi? Tietoista sumutusta. Olisiko ensimäinen kerta?? Ihmetyttääkin kun ei äijää näy sotilaitaan tervehtimässä rintamalla... kuten yleensä käydään katsomassa omia taistelijoita.

    • Anonyymi

      Venäjän Putinin "ystävä maat" Heh niitähän on Heh......

    • Anonyymi

      Suomen poliitikot ovat aina saaneet suomalaiset hankaluuksiin. Talvisota on siitä hyvä esdimerkki. Stalin olisi antanut Venäjän Karjalasta metsää paljon enemmän kuin vaati luovutettavaksi Leningraadin edustalta. Poliitikoille se ei sopinut ja kansalle puhuttiin mitä puhuttiin. Eräskin ministeri oli sanonut, ettei Ryssä uskalla hyökätä. Kun Ryssä hyökkäsi, niin tämä urhea ministeri pakeni Ruotsiin! Talvisodan epävirallinen nimi on tämän urhoollisen ministerin nimi.
      Stalin pelkäsi Saksan hyökkäävän Suomen rajan yli Neuvostoliittoon, kuten kävikin vuonna 1941!

    • Anonyymi

      Taitaapa olla vaikeaa venäjän haalia kansalaisiaan kun alegro on täynnä vain länteen päin...

    • Anonyymi

      Merkitseekö se, että Suomen vuoro tulee Ukrainan jälkeen? Suomi on pitkä ja kapea maa, sotilaiden ei tarvitse hyökätä rajan ylitse, kunhan ohjuksilla tuhoavat Suomen tärkeimmät kohteet, kuten puoluetoimistot ja lentokentät. Siinä ne tuhoutuvat USA:sta Kaikkosen kalliilla ruokarahoilla ostamat lentokoneetkin. Suomessa on noin 5 miljoonaa kansalaista, joista on satoja tuhansia maahanmuuttajia. Orpon sisäministeriaikana onneksmme saimme yli 30000 nuorta miestä, jotka varmasti puolustavat Suomea. Voimmeko luottaa heihin? Nyt jo suomalaisetkin ovat hakeutuneet siviilipalvelukseen, koska heidän mielestään tämän verottaja viherterroristi valtion puolesta ei kannata taistella. Vihreä liike perustettiin terroristijärjestöksi Itä-Saksassa Länsi-Saksaa vastaan. Tietävätkö Suomen vihreät, että Suomi ei ole Länsi-Saksa? Epäilen, että ovat vielä kahden Saksan ajassa, itse eivät sitä tajua.

    • Anonyymi

      jumalauta, mitenhän ystävällinen venäjä itse on ollut minnekään suuntaan..
      vainoharhaista painostusta, kiusaamista, uhkailua.. Ukrainaa kiusattu taukoamatta ennen sotaa jo.. Suomea pidetty talutushihnassa kuin koiraa..
      Mainilan laukaukset, hyökkäys vihamielisesti, emme aloittaneet..
      Ukrainaan hyökkäys ja maan täystuhoaminen.. Venäjä häiritsee myös Usan vaaleja, valeinformaatiolla Trump käsikassaraksi..
      Suomea uhkaillaan..
      On jättisuuri maa.. antaisi pienempien olla rauhassa! Hoitaisi oman maansa sisäisiä asioita kuntoon.

    • Anonyymi

      Rauhaa haluavat maat eivät voi hyväksyä massatappamista, kotien tuhoamista, sairaaloiden pommitusta.. myös luonto kärsii, kaikki...
      Voiko hyväksyä mitään TERRORIA.. ei voi hyväksyä vaikka yksi ainoa ihminen tapetaan tai jonkun koti tuhotaan, puhumattakaan miljoonien ihmisten elämän tuhoamisesta! Eettisesti omantunnon mukaan EI voi hyväksyä! Jos tämä pyhä ja oikeudentuntoinen empatia ja kykyä terveeseen tunne-elämään on Venäjälle rikos ja epäystävällisyys, oikein alleviivaa miten siellä kaikki on ylösalaisin joka asiassa.Kuten valhe on totuus. Totuus on valhe. Tappaminen on pyhää. Rauhan asia rikos.

    • Anonyymi

      rauhaa haluavat joutuvat vankilaan!!
      Tappajat saavat kunniamerkkejä!

    • Anonyymi

      Venäläiset PIETARIN PELOTIMET näköjään taas hyppivät silmille TAPPOINTOISINA
      ---MUTTA MUTTA NÄIN IKKÄÄN SOVASTA MIETTEITÄ KÄÄNETTYNÄ:

      Tähän on pari syytä. Ensinnäkin, jos ruumiit palautetaan Venäjälle, perheille myönnetään rahallinen kuolemantapauskorvaus. Toinen on venäläisen äidin raivo. Venäläisille kerrottiin, että varusmiehiä ei lähetetty sotaan ja kun he ymmärtävät, että se ei ole totta ja heidän tuskin koulutetut 18-vuotiaat lähetettiin taisteluun, he joutuvat maksamaan helvettiä. Etsi aikaa, jolloin venäläiset äidit ottivat vallan Kurskin tragedian jälkeen.

      • Anonyymi

        En voi kuvitella, miltä näistä kuolleista sotilaista äideistä tuntuu, kun he eivät tienneet poikiensa kuolleen sodassa, koska venäläiset kieltäytyvät ottamasta heitä takaisin ja jättämästä heitä kadulle kuin roskaa. Harmittaa minua niin paljon. Jopa ukrainalaiset sotilaat antavat heille jonkinlaista kunnioitusta 😔


      • Anonyymi

        Onkohan nuorukaisten tapattaminen hyväksyttävämpää, kun se tapahtui erikoisoperaatiossa vastaan jos se olisi tapahtunut sodassa?


    • Anonyymi

      Kaikki projisoidaan, oma paha muihin! Venäjä muka ystävällinen rauhaisa maa!!
      Nyt tuhotaan pelkkää ydintutkimusreaktoria - Suomenkin rajalla on pohjoisessa valmiita ydinkärkiä Venäjän puolella ja ne on kestettävä! Lisäksi jatkuva Venäjän uhkailu ydinsodalla - heillä on ydinaseita eniten maailmassa.
      Kaikki on mielisairasta.
      Vallassa siellä sekaisin oleva tyranni joka näyttää provoisivan ja haluavan maailmansotaa!
      Kaikki paha projisoidaan... Venäjä aloitti sodan, hyökkäsi ja tekee kauheaa tuhoa pommituksillaan, tarkoituksella suureksi osaksi siviilikohteisiin ja koteihin!
      Kaikki muut ovat pahoja Putinin mielestä, hän on mielestään pyhimys.

    • Anonyymi

      kyse Harkovassa olevasta tutkimuslaitoksesta jota tulitetaan...
      Sensijaan koko Venäjä on täpötäysi ydinaseita ja muita aseita ja kerskaillaan uusilla erikoistehokkailla tuho-ohjuksilla..
      Ukraina eikä mikään taho ei uhkaa Venäjää... asian ydin on se että miksi Venäjä ei anna muiden maiden olla RAUHASSA. Niinpäin!

      • Anonyymi

        Kauttaaltaan pimeys vallitsee venäjällä kautta ikuisuuksien, nämä eivät kuulu yksinkertaisesti tähän aikaan, ovat itse mielensä sairauttaneet ja sitten siitä muita syyttävät, näytelmillään ja kaikenmailman valeilla, voikos nämä muuten tosissan tuota hömpääsä meinata.


      • Anonyymi

        Julkeita provkaatioita värkkäävät kokoajan ja eikuin niskaan vain ja tappomielin
        - ja aina aivan julkeita höpöjään samala hilluen.


    • Anonyymi

      Venäjän johto on rauhan asialla, omia ammutaan ja lentää parvekkeilta, vangitaan ja pamputetaan, naapurimaa pommitetaan maan tasalle, omat varusmiehet lähetetään pikkuoperaatioon. Kaikki rauhan aikaansaamiseksi, heh, heh, venäläiset uskoo, muut ei voi käsittää.

    • Anonyymi

      Miksi ei Ukrainasta voisi lähettää esim. Pietariin ohjuksia? Eikö se olisi hyvä tapa puolustautua. Pietarissa on kauniita rakennuksia, jotka voisi murjoa maan tasalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2814
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      522
      2645
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1845
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1777
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1272
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1106
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1082
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      55
      1077
    Aihe