Ei-ystävälliset maat

Anonyymi

Venäjä siirsi Suomen ei-ystävällisten maiden listalle. EU-maiden lisäksi listalla ovat Australia, Kanada, Islanti, Japani, Monaco, Montenegro, Uusi-Seelanti, Norja, Taiwan, Singapore, Etelä-Korea, Sveitsi, Ukraina, Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

Nyt sitten venäjä voisi haalia kyseisistä maista kansalaisensa takaisin venäjälle, kiitos.

25

469

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Missä noín on kerrottu?

   Minä taas en näe mitään syyťä muuttaa kantaani: pidän edelleen Venäjää ystävällisenä ja rauhaa rakastavansa maana

  • Anonyymi

   Huomaatte han että Ruotsi ei ole luettelossa.

  • Anonyymi

   Me lukien muut maat jotka tässä listassa ovat on ei-ystävällisiä maita!!

   Yhdenkään maan ei pitäisi toimia näin, kuin nyt on toimittu! Tämä tilanne ei ole venäjän kansalaisten syytä, oikeeta syytä tuskin kukaan perus ihminen tietää, mutta se on faktaa, että muut maat kiusaa venäjän viattomia kansalaisia!! Tämä on täysin ihmisarvoa vastaan , kuin kosto venäjän kansalaisille heidän presidentin toimista! Ja kosto on aina huono asia!

  • Anonyymi

   Suomi Venäjälle "ei ystävällisenä maana" on ottanut vastaan Venäjältä tulleita venäläisiä.... mikähän tässä nyt ei osu kohdalleen?. Millaista väkeä Putinilla oikein toimii tiedottajina ja neuvonantajina? Ettei vain koko Ukraina'soppa ole näiden "neuvonantajien" kehittämä.provokaatio Putinin syrjäyttämiseksi? Tietoista sumutusta. Olisiko ensimäinen kerta?? Ihmetyttääkin kun ei äijää näy sotilaitaan tervehtimässä rintamalla... kuten yleensä käydään katsomassa omia taistelijoita.

  • Anonyymi

   Venäjän Putinin "ystävä maat" Heh niitähän on Heh......

  • Anonyymi

   Suomen poliitikot ovat aina saaneet suomalaiset hankaluuksiin. Talvisota on siitä hyvä esdimerkki. Stalin olisi antanut Venäjän Karjalasta metsää paljon enemmän kuin vaati luovutettavaksi Leningraadin edustalta. Poliitikoille se ei sopinut ja kansalle puhuttiin mitä puhuttiin. Eräskin ministeri oli sanonut, ettei Ryssä uskalla hyökätä. Kun Ryssä hyökkäsi, niin tämä urhea ministeri pakeni Ruotsiin! Talvisodan epävirallinen nimi on tämän urhoollisen ministerin nimi.
   Stalin pelkäsi Saksan hyökkäävän Suomen rajan yli Neuvostoliittoon, kuten kävikin vuonna 1941!

  • Anonyymi

   Taitaapa olla vaikeaa venäjän haalia kansalaisiaan kun alegro on täynnä vain länteen päin...

  • Anonyymi

   Merkitseekö se, että Suomen vuoro tulee Ukrainan jälkeen? Suomi on pitkä ja kapea maa, sotilaiden ei tarvitse hyökätä rajan ylitse, kunhan ohjuksilla tuhoavat Suomen tärkeimmät kohteet, kuten puoluetoimistot ja lentokentät. Siinä ne tuhoutuvat USA:sta Kaikkosen kalliilla ruokarahoilla ostamat lentokoneetkin. Suomessa on noin 5 miljoonaa kansalaista, joista on satoja tuhansia maahanmuuttajia. Orpon sisäministeriaikana onneksmme saimme yli 30000 nuorta miestä, jotka varmasti puolustavat Suomea. Voimmeko luottaa heihin? Nyt jo suomalaisetkin ovat hakeutuneet siviilipalvelukseen, koska heidän mielestään tämän verottaja viherterroristi valtion puolesta ei kannata taistella. Vihreä liike perustettiin terroristijärjestöksi Itä-Saksassa Länsi-Saksaa vastaan. Tietävätkö Suomen vihreät, että Suomi ei ole Länsi-Saksa? Epäilen, että ovat vielä kahden Saksan ajassa, itse eivät sitä tajua.

  • Anonyymi

   jumalauta, mitenhän ystävällinen venäjä itse on ollut minnekään suuntaan..
   vainoharhaista painostusta, kiusaamista, uhkailua.. Ukrainaa kiusattu taukoamatta ennen sotaa jo.. Suomea pidetty talutushihnassa kuin koiraa..
   Mainilan laukaukset, hyökkäys vihamielisesti, emme aloittaneet..
   Ukrainaan hyökkäys ja maan täystuhoaminen.. Venäjä häiritsee myös Usan vaaleja, valeinformaatiolla Trump käsikassaraksi..
   Suomea uhkaillaan..
   On jättisuuri maa.. antaisi pienempien olla rauhassa! Hoitaisi oman maansa sisäisiä asioita kuntoon.

  • Anonyymi

   Rauhaa haluavat maat eivät voi hyväksyä massatappamista, kotien tuhoamista, sairaaloiden pommitusta.. myös luonto kärsii, kaikki...
   Voiko hyväksyä mitään TERRORIA.. ei voi hyväksyä vaikka yksi ainoa ihminen tapetaan tai jonkun koti tuhotaan, puhumattakaan miljoonien ihmisten elämän tuhoamisesta! Eettisesti omantunnon mukaan EI voi hyväksyä! Jos tämä pyhä ja oikeudentuntoinen empatia ja kykyä terveeseen tunne-elämään on Venäjälle rikos ja epäystävällisyys, oikein alleviivaa miten siellä kaikki on ylösalaisin joka asiassa.Kuten valhe on totuus. Totuus on valhe. Tappaminen on pyhää. Rauhan asia rikos.

  • Anonyymi

   rauhaa haluavat joutuvat vankilaan!!
   Tappajat saavat kunniamerkkejä!

  • Anonyymi

   Venäläiset PIETARIN PELOTIMET näköjään taas hyppivät silmille TAPPOINTOISINA
   ---MUTTA MUTTA NÄIN IKKÄÄN SOVASTA MIETTEITÄ KÄÄNETTYNÄ:

   Tähän on pari syytä. Ensinnäkin, jos ruumiit palautetaan Venäjälle, perheille myönnetään rahallinen kuolemantapauskorvaus. Toinen on venäläisen äidin raivo. Venäläisille kerrottiin, että varusmiehiä ei lähetetty sotaan ja kun he ymmärtävät, että se ei ole totta ja heidän tuskin koulutetut 18-vuotiaat lähetettiin taisteluun, he joutuvat maksamaan helvettiä. Etsi aikaa, jolloin venäläiset äidit ottivat vallan Kurskin tragedian jälkeen.

   • Anonyymi

    En voi kuvitella, miltä näistä kuolleista sotilaista äideistä tuntuu, kun he eivät tienneet poikiensa kuolleen sodassa, koska venäläiset kieltäytyvät ottamasta heitä takaisin ja jättämästä heitä kadulle kuin roskaa. Harmittaa minua niin paljon. Jopa ukrainalaiset sotilaat antavat heille jonkinlaista kunnioitusta 😔


   • Anonyymi

    Onkohan nuorukaisten tapattaminen hyväksyttävämpää, kun se tapahtui erikoisoperaatiossa vastaan jos se olisi tapahtunut sodassa?


  • Anonyymi

   Kaikki projisoidaan, oma paha muihin! Venäjä muka ystävällinen rauhaisa maa!!
   Nyt tuhotaan pelkkää ydintutkimusreaktoria - Suomenkin rajalla on pohjoisessa valmiita ydinkärkiä Venäjän puolella ja ne on kestettävä! Lisäksi jatkuva Venäjän uhkailu ydinsodalla - heillä on ydinaseita eniten maailmassa.
   Kaikki on mielisairasta.
   Vallassa siellä sekaisin oleva tyranni joka näyttää provoisivan ja haluavan maailmansotaa!
   Kaikki paha projisoidaan... Venäjä aloitti sodan, hyökkäsi ja tekee kauheaa tuhoa pommituksillaan, tarkoituksella suureksi osaksi siviilikohteisiin ja koteihin!
   Kaikki muut ovat pahoja Putinin mielestä, hän on mielestään pyhimys.

  • Anonyymi

   kyse Harkovassa olevasta tutkimuslaitoksesta jota tulitetaan...
   Sensijaan koko Venäjä on täpötäysi ydinaseita ja muita aseita ja kerskaillaan uusilla erikoistehokkailla tuho-ohjuksilla..
   Ukraina eikä mikään taho ei uhkaa Venäjää... asian ydin on se että miksi Venäjä ei anna muiden maiden olla RAUHASSA. Niinpäin!

   • Anonyymi

    Kauttaaltaan pimeys vallitsee venäjällä kautta ikuisuuksien, nämä eivät kuulu yksinkertaisesti tähän aikaan, ovat itse mielensä sairauttaneet ja sitten siitä muita syyttävät, näytelmillään ja kaikenmailman valeilla, voikos nämä muuten tosissan tuota hömpääsä meinata.


   • Anonyymi

    Julkeita provkaatioita värkkäävät kokoajan ja eikuin niskaan vain ja tappomielin
    - ja aina aivan julkeita höpöjään samala hilluen.


  • Anonyymi

   Venäjän johto on rauhan asialla, omia ammutaan ja lentää parvekkeilta, vangitaan ja pamputetaan, naapurimaa pommitetaan maan tasalle, omat varusmiehet lähetetään pikkuoperaatioon. Kaikki rauhan aikaansaamiseksi, heh, heh, venäläiset uskoo, muut ei voi käsittää.

  • Anonyymi

   Miksi ei Ukrainasta voisi lähettää esim. Pietariin ohjuksia? Eikö se olisi hyvä tapa puolustautua. Pietarissa on kauniita rakennuksia, jotka voisi murjoa maan tasalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   535
   3222
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   123
   2483
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   20
   2104
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1294
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   196
   1192
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   972
  7. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   192
   936
  8. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   91
   899
  9. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   278
   833
  Aihe