Jokerit liigaan kaudeksi 2023-24

Anonyymi

"Jokerit vetäytyy khlstä" Tätä lausetta odotetaan jokereiden pääomistaja Jari Kurrin suusta kuin kuuta nousevaa. Samalla saataisiin vahvistus sille että maamme suurin ja menestynein urheilusura Helsingin Jokerit tekee paluun jääkiekon sm-liigaan.
Kynnyskysymys jokereiden paluulle lienee enää se onko kotoisan sm-liigan taso riittävä menestyneelle khl seuralle ja saavatko seuran kannattajat rahoilleen vastiketta sm-liiga peleistä joiden taso jää kauaksi khl pelien kovasta tasosta.
Uskon kuitenkin että jokerit on valmis palaamaan liigaan kaudella 2023-24 ja näyttämään kuka maamme jääkiekkokartalla määrää, kuka on sen valtias.
Suurin, kaunein ja menestynein JOKERIT!!!

32

3060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olen samaa mieltä kanssasi

    • Anonyymi

      Missä pelataan Valtti Areena/Vesalan Kenttä. Mestikseenkin tarvitaan kuitenkin se jäähalli. Jokereilta se vielä puuttuu.

      • Anonyymi

        Jokerit on kuitenkin pelannut venäläisten liigassa. Vaikka nimi on jokerit, niin ei sen tarvitse olla helsingin jokerit. Seuran nimi voisi olla esim Juvan Jokerit, pääasia että paikkakunnalla on jäätä ja ei viedä paikalliselta seuralta jäävuoroja.

        Voiko mikä tahansa seura aloittaa suoraan liigassa. Eikö sinne pitäisi nousta alasarjojen kautta? Onko olemassa jokin sääntö, joka määrittää Suomen sarjoihin tulevan joukkueen tason, jolloin joukkue voidaan siirtää suoraan liigaan?


    • Anonyymi

      Taitaa olla hiukka hankala saada liigalisenssiä ryvettymistaustan takia.

      • Anonyymi

        Eikä kukaan kaipaa jokereita sen jälkeen, kun poistui liigasta ovet paukkuen ja haukkuen liigaa
        Toivotaan jokereiden konkurssia ja pörssipellejen massiivisia tappioita. Se on teille ihan oikein!


    • Anonyymi

      Eiköhän tuo ryssän hännystelijä kuulu aivan muualle kun SM-Liigaan.

    • Anonyymi

      Jokerit tuotti KHL:ssa vuosittain tappiota liikevaihtoaan enemmän. Nytkö Kurri tuo joukkueen varmaan jo 100 miljoonan euron velkoineen liigaan. Halliakaan ei ole. Tamä Hjallis Harkimon käynnistämä episodi päättyi yhtä nolosti kuin Sipoonranta- business. Tulihan vältettyä konkurssi.
      Jos Jokerit pelaisi liigassa, olisiko todellinen päätösvalta edelleen venäläisillä ja olisivatko suomalaiset keulakuvia ja tosiasiallisia bulvaaneja?

    • Anonyymi

      Sopiiko jos toistan samoja juttujanne vuodesta vuoteen.
      Mitäs jos itken 10 vuotta khlstä irtautumista kuten monet sm liigasta lähtöä. Toki hyvä että lähtivät mut nyt puhutaan pillittäjistä jotka jaksoivat 8 vuotta avautua vaikeasta päävammastaan eikä sodasta turhasta.

    • Anonyymi

      Kymmenien miljoonien pääomalainat maksamatta. Hyvä lähtökohta.

      Ja aloitusviestiin sen verran, että Jokerit ei ole millään mittarilla Suomen menestynein seura. Suurin se on joskus jollain mittarilla saattanut olla, mutta eihän sillä ole tällä hetkellä edes miesten joukkuetta.

    • Anonyymi

      Kurri maksoi oligarkeille ja rahoittaa täten Putiinin sotaa.

    • Anonyymi

      1ügan seuramäärä kasvaisi kuuteentoista, mikä olisi paljon yksittäiselle kaudelle. Toki runkosarjassa olisi helpompi saada jokaiselle seuralle se 60 ottelua, kun pelkästään se nelinkertainen ottelusarja riittäisi. Mutta 1ügan ollessa suljettuna niin, että sinne ei voisi nousta eikä sieltä pudota pelkästään urheilullisin perustein, olisi mielestäni mahdoton yhtälö saada luonteva määrä seuroja yksittäisen kauden pudotuspeleihin.

      Jos nykyiseen tapaan 10 parasta menisi joko suoraan puolivälieriin tai jatkaisivat runkosarjasta Lomarengas-kierrokselle (tai mikä sen kierroksen nimi milloin onkin), jäisi pleijareiden ulkopuolelle kausittain peräti kuusi jengiä. Entistä enemmän tulisi mitä todennäköisimmin panoksettomia otteluita runkosarjaan sarjataulukon häntäpäässä. Jos taas viisi parasta menisi suoraan puolivälieriin ja seuraavat kuusi Lomarengas-kierrokselle, runkosarjan panos loppuisi ennenaikaisesti mitä todennäköisimmin sarjataulukon keskikastissa. Jos taas neljä parasta menisi suoraan puolivälieriin ja kahdeksan seuraavaa Lomarengas-kierrokselle, vielä suuremmalla osalla seuroista päättyisi runkosarjan panos ennenaikaisesti sarjataulukon keskikastissa.

      Jos 1ügan ja toiseksi korkeimman sarjatason välillä olisi mahdollista pyörittää nousu- ja laskumahdollisuuksia pelkästään urheilullisin perustein, helpottuisi kuudentoista jengin 1ügan pyörittäminen merkittävästi. Tällöin pleijareihin menisi sama määrä jengejä kuin nytkin (eli kuusi parasta suoraan puolivälieriin ja neljä seuraavaa Lomarengas-kierrokselle) kun neljästoista ja viidestoista menisivät karsintoihin toiseksi korkeimman sarjatason kakkosen ja kolmosen kanssa. Kuudestoista vaihtaisi suoraan sarjatasoa toiseksi korkeimman sarjatason mestarin kanssa. Mutta tähän tuskin mennään, ainakaan kovin herppeesti nykyisissä olosuhteissa.

      Yksi, kenties näennäinen, vaihtoehto olisi siirtyä otteluissa samaan pistelaskujärjestelmään NHL:n ja KHL:n kanssa. Tällöin ottelun voitosta saisi aina kaksi pistettä, tappiosta varsinaisen peliajan jälkeen yhden pisteen ja tappiosta varsinaisella peliajalla nolla pistettä. Varsinaisen peliajan voittojen arvoa voitaisiin nostattaa samalla periaatteella kuin nykyisin. Eli jos vähintään kaksi jengiä ovat keskenään tasapisteissä, ratkaistaisiin sijoitukset ensisijaisesti varsinaisen peliajan voittojen kautta. Ja onhan siinäkin houkutinta, että mitä nopeammin ottelu saadaan ratkaistua, sitä ripeämmin päästäisiin esimerkiksi palautumaan ottelun jälkeen! Tuolla jälkemmäisellä saataisiin houkutinta myös siihen, miksi ratkaisu kannattaisi hakea mielummin sitten vaikka jatkoajallakin kuin voittolaukauksista!

    • Anonyymi

      Jos Blues ei olisi aikanaan mennyt konkurssiin, 1ügassa olisi jo nyt valmiiksi se 16 joukkuetta. Ilmeisesti olisi menty nelinkertaisella runkosarjalla, jonka jälkeen 10 parasta olisivat nykyiseen tapaan menneet pleijareihin ja kuusi muuta olisivat päättäneet kauden runkosarjaan. Mikäli Blues ei olisi konkurssiin mennyt ja 1ügassa olisi edelleen se 16 jengiä, tilanne olisi vielä mielenkiintoisempi. Olisiko Jokerit siltikin saanut paikan sarjasta? Tällöin seuramäärä kasvaisi peräti seitsemääntoista (17), ellei joku siinä jo olevista seuroista siirtyisi johonkin muualle tai toiminta ei olisi muuten 1ügassa mahdollista. Nelinkertainen runkosarja teettäisi 64 ottelua, ja 10 parhaan jatkaessa nykyisten kaltaisiin pleijareihin jäisi niiden ulkopuolelle peräti seitsemän jengiä per kausi. Mutta aika näyttää, mitä tuleman pitää!

    • Anonyymi

      Ei narreja liigaan heidän tulisi päästä sisään mestiksen kautta. jos näin käy, niin väki tulkitsee sen jotenkin ilkeästi. Ei tuo venäläis seura ole tervetullut vielä Suomeen.

    • Anonyymi

      Jokerit ei ole menestynyt viimeiseen 20 vuoteen juurikaan. Viimeisin SM-kulta tuli 20 vuotta sitten. KHL-menestys on ollut olematonta sekä urheilullisesti että taloudellisesti.

      Jos Jokerit mielivät Suomen korkeimmalle sarjatasolle, täytyy Jokerien ensin osoittaa tasonsa Mestiksessä. MIstä Jokerien pelaajat? Jokerithan on olemassa vain paperilla ja sekin paperi tulee perintätoimistolta. Jokerien junioreista ei ole paljoa apua, sillä U20 sarjan SM-mitalin Jokerit saavuttivat viimeksi vuonna 2000. Mistä Jokereille vaatimukset täyttävä halli? On kyllä pitkässä kuusessa Jokerien liiga tulevaisuus. Että silleen...

    • Anonyymi

      Jokerit siirtyi KH- liigaan järjestelyssä, jolla Harkimo vältti konkurssin. Yhden miehen etu siirsi seuran Putinin hallinnon tukiorganisaatioksi. Puheet suomalaisomistuksesta olivat ihmisten kyynistä aliarvioimista. Kysymys oli koko ajan venäläisjoukkueesta, joka pelasi venäläissrajassa ja venäläisten omistamassa jäähallissa. Tärkein tehtävä oli Venäjän verisen hallinnon tavoitteiden tinkimätön tukeminen.
      On käsittämätöntä, että Jokerien paluusta suomalaiseen liigaan edes kehdataan keskustella. Tästä häpeäpilkusta pitää päästä lopullisesti eroon. Harkimo ja Kurri etunenässä Suomelle on tuotettu mittaamatonta vahinkoa ja häpeää.

    • Anonyymi

      Ei jaksa ymmärtää tuota jääkiekko maniaa. Otetaanpas toiselta kantilta. Miksi menisin katsomaan jääkiekkoa ?, kun toiset tekee työtään ja vielä maksaisin siitä. Ei kukaan tule minullekaan hurraamaan, kun teen työni hyvin, saati maksaisi siitä vielä. Saatte olla mitä mieltä tahansa, mutta henk kohtaisesti jääkiekko ei ole katsomani laji.

      • Anonyymi

        Jokerit kuka kehtaakin esittää tuota sakkia liigaan, ei ikinä miettikää mikä on tausta.Tuo punainen väri ei lähde pesemällä pois, oikea liiga taitaisi löytyä Kiinasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokerit kuka kehtaakin esittää tuota sakkia liigaan, ei ikinä miettikää mikä on tausta.Tuo punainen väri ei lähde pesemällä pois, oikea liiga taitaisi löytyä Kiinasta.

        Moi.
        Kuinka monella nykyisin sm-liigassa pelaavista joukkueista on yhtä monta sm-kultaa kuin Jokereilla ??
        Eikä Hjalliksen päätökset likaa alkuperäistä Jokerit ry:tä.
        Näemmä pelottaa jo nykyisiä liiga joukkuita Jokerien paluu liigaan, kun voitte olla varmoja, että joku nykyisistä tippuu.!
        Peräkylän kateutta sano.
        Tervetuloa mestiksen matseihin ne joilla puntti ei tutise,
        Perinteiset 70-80-luvun Jokerit HIFK kotiottelut Nordiksella, niissä oli ylivoimaisesti paras tunnelma. HIFK fanit ovat rautaa.
        Jokerien kotimatseissa tavataan. !!!


    • Anonyymi

      Nyt punnitaan liigan ja jääkiekon selkäranka. Jokerit suomiurheilun häpeäpilkku. Ja tällämenolla sellaisena pysyy. Taas oli ruotsalaiset meitä viisaampia. Mutta ihmetyttää myös viranomaisten kiinnostuksen puute. Linee Kurrin kavereita

      • Anonyymi

        Rinkeby Halli?


    • Anonyymi

      taso kyllä riittää kevyesti

    • Anonyymi

      Suomalaisomisteista Jokerijoukkuetta vastaan ei itsellä mitään, tervetuloa liigaan mutta kävelläänkö isolla rahalla yli liigakarsintojen ilmoittamalla"me tultiin nyt" ja sysäämällä sivuun köyhemmät mestiksen karsija joukkueet.

      Vähintä olisi ottelusarja mestiksen voittaneen kanssa, ihan noin periaatteenkin vuoksi. Voittaja liigaan.

    • Anonyymi

      Ottelu jossa Jukurit vastaan Jokerit

    • Anonyymi

      Hjallis Harkimo pelasti firmansa konkurssilta viemällä Jokerit osaksi Putinin hallinnon propagandakoneistoa. Häpeällistä. Kurri puolestaan ryhtyi venäläisomistajien bulvaaniksi luomaan harhakuvaa siitä, että kysymys olisi suomalaisesta seurasta. Häpeällistä. Kysymys on ollut Venäjän sarjassa pelaavasta venäläisseurasta, joka pelasi kotiottelunsa venäläisten omistamassa hallissa Helsingissä.
      Nyt pitäisi päästä vapaamatkustajana takaisin. Toivottavasti suomalainen jääkiekkoväki ei ole yhtä selkärangaton kuin Harkimo,. Kurri ym. Jokerit- johto. Paluuta ei pidä kaiken tapahtuneen jälkeen olla. Eiköhän vihdoin ole aika siirtää seuran toiminta lopullisesti Venäjälle ja muuttaa nimeksi vaikkapa Sandarmohin Dynamo tai Stalinin Tähti.

    • Anonyymi

      Jokeri lähti ovet paukkuen liigasta khl:ään,. Joten pysykööt lopullisesti pois liigasta. Kukaan ei kaipaa teitä dorgia!

    • Anonyymi

      Jokeri lähti ovet paukkuen liigasta khl:ään,. Joten pysykööt lopullisesti pois liigasta. Kukaan ei kaipaa teitä dorgia!
      P.S. Jokerit ei ole suomen suurin, eikä menestynein seura missään lajissa.
      Hanki lääkitys, että pääset harhoistadi.

      • Anonyymi

        Aika vajaa olet itse kun jokerit nimenomaan oli suomen suurin jäkisseura


    • Anonyymi

      Jari Kurri Jokerit Helsinki ystäväpäivä kaikille

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tuleeko harkimot myöhemmin Jokereiden omistajiksi sitten kun mestis tai liigapaikka on saatu 🤔

    • Anonyymi

      Nyt sitten neljä SM-liigan ulkopuolista seuraa on sinne ilmoittanut pyrkivänsä. Jokerit, Jokipojat, Kiekko-Espoo ja viimeisimpänä RoKi. Tuskin kaikki kerralla nousevat, ellei ensin sovita kaksiportaisesta sarjajärjestelmästä. Jos yksikään ei tipu ennen kuin nämä kaikki neljä mahdollisesti olisivat sinne nousseet, olisi SM-liigassa peräti 19 seuraa. Olisi jo varmastikin liikaa Suomen jääkiekon pääsarjaan. Yksi seura vielä jostain lisää niin saataisiin 20 seuraa. Sitten olisi helpompi siirtyä 10+10-malliin. Eli kaksiportaiseen sarjajärjestelmän, jossa kummallakin sarjatasolla olisi 10 seuraa yksittäisen kauden aikana.

    • Anonyymi

      Eiköhän olisi aika haudata Jokerit vaikkapa sinne Sandarmohin metsään, jonne Stalinin vainoissa murhattiin tuhannet ja tuhannet . Hautajaisiin saisivat osallistua Jokerien fanien ohella ereityisesti Haerkimo ja Kurri. Siellä kelpaisi muistella roolia Putinin hallinnon tukijana ja heitellä ruplia hurraahuutojen saattelemana ilmaan. Tämä suomalaisen urheilun häpeä ei häviä vaikka sitä valkopesua kuinka harjoittaisi. Eino Leinon vuoden 1919 runon sanoin "Näät Moskova pettää, on pettänyt ennen, ja pettää tuhanten vuosien mennen."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6749
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4380
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2793
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1653
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe