Voi nyt uusi ravintolan pitäjä tuhlaa rahansa Pyhtään linnanravintolaan.koko ravintola tilaa ei olisi pitänyt rakentaa.
Pyhtään linna
31
3720
Vastaukset
- Anonyymi
Kannattaa ravintolan omistajan panostaa ulkoiseen siisteyteen ja ruuan laatuun
- Anonyymi
Kyllä sisäsiisti pitää olla myös niin ravintoloitsijan kuin asiakkaidenkin.
- Anonyymi
Jos vaan tekee ruuan, eikä sorru puolivalmisteisiin tai pussikastikkeeseen, niin kyllä kysyntää on. Kunhan enimmäinen ruuhka helppaa niin meiltä lähtee 6 henkeä kokeilemaan. Ja aiotaan käydä jos on kunnollista.
- Anonyymi
Eläkeläishinnalla syön joka arkipäivä.
- Anonyymi
Pullis takaisin.
- Anonyymi
Onko uusi yrittäjä löytynyt. Olisi kova halu tulla syömään kunnon lankkupihvi ja nauttimaan huutjärven maisemista.
- Anonyymi
Kohtuuhintainen kotiruoka.
Kiinteä viikkolista esim :
ma Uunilohi
ti Makkaraperunat
ke Currybroileri
to Hernekeitto mustamakkara
pe Burgepäivä
Kiinteä lista, joka on voimassa kaksi kuukautta.
Hinta 8,50
Klo 11-13
Pelaa ainakin pk-seudulla. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kohtuuhintainen kotiruoka.
Kiinteä viikkolista esim :
ma Uunilohi
ti Makkaraperunat
ke Currybroileri
to Hernekeitto mustamakkara
pe Burgepäivä
Kiinteä lista, joka on voimassa kaksi kuukautta.
Hinta 8,50
Klo 11-13
Pelaa ainakin pk-seudulla.Jo pelkästään linnan asukkaiden ruokailu toisi pienelle yrittäjälle kohtuukorvauksen.
Tarkoitan: Talossa asuvat kunnan ja seurakunnan työntekijät ym talossa työskentelevät. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Jo pelkästään linnan asukkaiden ruokailu toisi pienelle yrittäjälle kohtuukorvauksen.
Tarkoitan: Talossa asuvat kunnan ja seurakunnan työntekijät ym talossa työskentelevät.Voisikohan laskutaidossasi olla jotakin vikaa?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voisikohan laskutaidossasi olla jotakin vikaa?
Tuskin, mutta jos osa kunnan ja seurakunnan työntekijöistä/talon asukkaista käyttää tien toisella puolella olevia kauppaliikkeitä tai tuo eväsleivät kotoa, niin silloin on turha syyttää laskutaitoani.
Eli uskollisuutta ravintolayrittäjää kohtaa, käymällä joka arkipäivä ruokailemassa ja aamukahvilla. Onhan se hieman kalliinpaa kuin kolmioleipä lähikaupassa, sen myönnän. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuskin, mutta jos osa kunnan ja seurakunnan työntekijöistä/talon asukkaista käyttää tien toisella puolella olevia kauppaliikkeitä tai tuo eväsleivät kotoa, niin silloin on turha syyttää laskutaitoani.
Eli uskollisuutta ravintolayrittäjää kohtaa, käymällä joka arkipäivä ruokailemassa ja aamukahvilla. Onhan se hieman kalliinpaa kuin kolmioleipä lähikaupassa, sen myönnän.Pitäähän se olla uskollinen ravintolayrittäjää kohtaan jos hän sattuu olemaan oma vaimo tai aviomies, ei muuten.
Ehkä se vika ei tosiaan ollutkaan laskutaidossa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pitäähän se olla uskollinen ravintolayrittäjää kohtaan jos hän sattuu olemaan oma vaimo tai aviomies, ei muuten.
Ehkä se vika ei tosiaan ollutkaan laskutaidossa.Turhaan vihjailet. Kyllä kaksi ihmistä elää kohtuuhyvin ko. ravintolatoiminnalla.
Kotiruokaa suomalaista raaka-aineista, siitä tässä on kyse. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Turhaan vihjailet. Kyllä kaksi ihmistä elää kohtuuhyvin ko. ravintolatoiminnalla.
Kotiruokaa suomalaista raaka-aineista, siitä tässä on kyse.Raaka-aineiden lisäksi tilavuokrat, sähköt, verot, vakuutukset, palkat ja työnantajamaksut (myös omasta työstä). Saa siinä kuppilan ovi käydä tiuhaan että omilleen pääsee
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Raaka-aineiden lisäksi tilavuokrat, sähköt, verot, vakuutukset, palkat ja työnantajamaksut (myös omasta työstä). Saa siinä kuppilan ovi käydä tiuhaan että omilleen pääsee
Kokkipariskunta, jotka eivät hae kuuta taivaalta saavat elannon 100% varmasti.
Aukiolo 08.00-16.30. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kokkipariskunta, jotka eivät hae kuuta taivaalta saavat elannon 100% varmasti.
Aukiolo 08.00-16.30.Mistäs tiedät. Perustuuko kustannuserälaskentaan vai mutu-tuntumaan?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mistäs tiedät. Perustuuko kustannuserälaskentaan vai mutu-tuntumaan?
Siitä, että pidin ravintolaa toisella paikkakunnalla 11 vuotta.
Kultaa ei vuoltu, mutta ravintolatoiminnalla elettiin .
Paikka oli pienteollisuusalue. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siitä, että pidin ravintolaa toisella paikkakunnalla 11 vuotta.
Kultaa ei vuoltu, mutta ravintolatoiminnalla elettiin .
Paikka oli pienteollisuusalue.Tämä selvä. Oletko ajatellut ryhtyä yrittäjäksi tuohon paikkaan. Nykyaikaiset tila yms. varmaan houkuttelisi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siitä, että pidin ravintolaa toisella paikkakunnalla 11 vuotta.
Kultaa ei vuoltu, mutta ravintolatoiminnalla elettiin .
Paikka oli pienteollisuusalue.Laskelmiesi heikko kohta on tuo jonka itsekin mainitsit: asiakasuskollisuus.
Sellaista ei voi keneltäkään vaatia, se pitää ansaita. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siitä, että pidin ravintolaa toisella paikkakunnalla 11 vuotta.
Kultaa ei vuoltu, mutta ravintolatoiminnalla elettiin .
Paikka oli pienteollisuusalue.Kerrotko vielä mikä oli silloin keskimääräinen asiakasmäärä päivässä. Riittävä asiakamäärä on myös kannattavuuden edellytys.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kerrotko vielä mikä oli silloin keskimääräinen asiakasmäärä päivässä. Riittävä asiakamäärä on myös kannattavuuden edellytys.
150-170, meni tupakkaa ,kaljaa, pullaa ja kahvia. Kaikki eivät ruokailleet.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
150-170, meni tupakkaa ,kaljaa, pullaa ja kahvia. Kaikki eivät ruokailleet.
Pariskunnan elättää, jos vuokra on kohtuullinen.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
150-170, meni tupakkaa ,kaljaa, pullaa ja kahvia. Kaikki eivät ruokailleet.
Kiitos keskustelusta ja asiallisista kommenteista. Mitäpä arvelet noin asiantuntijan silmin, riittääkö Hutikan alueella asiakaskuntaa toiminnan pyörittämiseen. Mieleeni tulee vaan edesmennyt Pullis, jossa paikallinen eturauhaskerho tavalisesti osti pelkästään yhden kupin kahvia ja sen voimin istuivat tuntikausia juoruamassa kyläläisten asioita.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kiitos keskustelusta ja asiallisista kommenteista. Mitäpä arvelet noin asiantuntijan silmin, riittääkö Hutikan alueella asiakaskuntaa toiminnan pyörittämiseen. Mieleeni tulee vaan edesmennyt Pullis, jossa paikallinen eturauhaskerho tavalisesti osti pelkästään yhden kupin kahvia ja sen voimin istuivat tuntikausia juoruamassa kyläläisten asioita.
Näitä valehtelijoiden klubeja on/oli monessa muussakin paikassa, Sutelassa, Pyhtää kk. tievarsipaikassa , Rantahaan alueen motellilla , Kotkan liikekeskuksessa ja kesällä torilla.
Asiaskuntaan ja tilantarpeeseen sekä tuottoon heillä ei ole mitään vaikutusta, sillä ryhmien koko on noin 6 miestä, yhteen pöytään mahtuvat.
Olen ollut jonossa jossa kaveri tilaa vakiannoksen : Iso kahvi ja naaras munkki.
Eli noin 4-5€ satsin.
Nämä miehet ei ravintolaruokaan käytä senttiäkään, kun baarista mennään kotiin, niin emäntä on tehnyt ruoan valmiiksi, sopimuksen mukaan klo 12.00. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Näitä valehtelijoiden klubeja on/oli monessa muussakin paikassa, Sutelassa, Pyhtää kk. tievarsipaikassa , Rantahaan alueen motellilla , Kotkan liikekeskuksessa ja kesällä torilla.
Asiaskuntaan ja tilantarpeeseen sekä tuottoon heillä ei ole mitään vaikutusta, sillä ryhmien koko on noin 6 miestä, yhteen pöytään mahtuvat.
Olen ollut jonossa jossa kaveri tilaa vakiannoksen : Iso kahvi ja naaras munkki.
Eli noin 4-5€ satsin.
Nämä miehet ei ravintolaruokaan käytä senttiäkään, kun baarista mennään kotiin, niin emäntä on tehnyt ruoan valmiiksi, sopimuksen mukaan klo 12.00.Toimivatko he mielestäsi jotenkin väärin?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Toimivatko he mielestäsi jotenkin väärin?
Ei missään tapauksessa.
- Anonyymi
Aukioloajan rajoitus:
10.30-14.30
Ruokailijoita riittää, linnan asukkaista ja kunnan sekä seurakunnan työntekijöistä.
Perjantaina rasiaruokaa myös kotiinviemiseksi.- Anonyymi
Hyvä neuvo.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hyvä neuvo.
Ei Pyhtäällä ole koskaan ollut neuvojista pulaa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei Pyhtäällä ole koskaan ollut neuvojista pulaa.
Hyvien neuvojen runsaudenpulasta huolimatta ongelmat pysyvät.
Kuitenkin rajoittamalla aukioloaikaa, saadaan ravintola toimimaan niin ,että pariskunta saa siitä elannon itselleen. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hyvien neuvojen runsaudenpulasta huolimatta ongelmat pysyvät.
Kuitenkin rajoittamalla aukioloaikaa, saadaan ravintola toimimaan niin ,että pariskunta saa siitä elannon itselleen.Rajoittamalla aukiaoloaika nollaan loppuu omistajapariskunnan köyhtyminen.
- Anonyymi
Tulkaa ostamaan Ocean Bar huutjärvelle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1722004
Kompostointitarkastaja tuli tarkastukselle!
En ole ikinä kompostoinnut ja eilen kävi kompostointitarkastaja kylässä. Tosi hianoa byrokratiaa taas: "Laki edellyttää,821450Varattais lähihotellista
🥰 huone viikoksi. Oltais vaan ja tilattais huonepalvelusta herkkuja! Viikonloppukin käy jos et viikoksi ehdi ❤ Hyvää1821394Nyt jäi velat perimättä
Mikä idea se talo oli polttaa ja velalliset sisällä nyt jäi rahat saamatta101137Ellen Jokikunnas muistelee Reino-koiraa - Ralph-poika koskettavalla tavalla esiin: "Kiitos, että..."
RIP Reino. Lämmin osanotto suureen suruunne Ellen, Jari ja Ralph. Reino tuli tutuksi monelle suomalaiselle Unelmia Ita391046Martinan aussikulta, missä?
Mihin katosi Martina Aitolehden aussikulta kyselee Seiska!210973- 40842
- 94834
- 85805
Meneekö eläinpuiston johto vaihtoon vaalien jälkeen?
Ähtärissä kuhistaan ja kuiskitaan, että perussuomalaiset esittävät vaalien jälkeen, että eläinpuiston hallitus uusitaan49765