Asuminen Kouvolan asunnoilla

Anonyymi

Mainos pyöri maikkarilla tiiviisti missä kerrotaan ihanan elämän odottavan juuri sinua Kouvolan asuntojen asunnoissa. Harhaa!!!!
Tässä muutamia faktoja kokemuksella, mieti kaksi kertaa muutatko.
Ensinnäkin niin hienoa asuntoa kuin mainoksessa on et tule saamaan. Nämä ovat huonokuntoisia ja osa on tietenkin jo peruskorjattu. Tiesitkö, että jokaisessa asunnossa voi elää öisin aikamoista meteliä aiheuttaen, tervetuloa kaikki yöeläjät, täällä saa metelöidä. Kouvolan asumisneuvonnassa nauttii palkkaa monta henkilöä. Ei heitä kiinnosta sinun kotirauha, asumismukavuus tai mikään muukaan. Ja kuulemma saa mekkaloida, niin sanotaan heiltä.

Omalla kohdallani suhteelliseen uuteen asuntoon muutettuani sattui yläpuolelle vanha mies. luulin aluksi, että siellä asuu lapsiperhe ja työssäkäyvä ihminen ja ajattelin että hän tulee työstä. Töminä alkaa iltaisin vähän ennen hiljaisuutta, lamput heiluu kun äijä vetää rundia ja alkaa kotihommiin nukuttuaan päiväunet, hellanduudelis pappa herää niin pitäähän itsensä saada kuulluksi virittämällä kaikki mööpelit samaan aikaan päälle ja kun pesut loppuu, hän naksauttaa uudelleen ne päälle. Tätä jatkuu koko yön. Ihana on elämä Kouvolan asunnoilla!! Voi vit....

Sanon, että mieti muutama kerta ennen vuokrasopparin allekirjoitusta oletko valmis muuttamaan todella paikkaan, missä et tule nukkumaan ja naapurisi on yöeläjä, tämä ei ole ainoa paikka, tämä alue on koikonaisuudessaan samanlainen, ei mitään sääntöä. Älä hyvä ihminen työssäkäyvänä muuta näihin, sinun elämäsi on sekaisn alle kuuden kuukauden.
Älä myöskään ota enää postejasi perinteisenä ainakaan laatikkoon, niitähän sitten keräilet pitkin pihoja. Asumisneuvonta ohjeistaa sinua hankkimaan omilla kustannuksilla lukitun postilaatikon. Eihän se heille kuulu, pitää tehdä rikosilmoitus, mutta kuka hitto kökkii kyttäämässä postilaatikkoaan sen takia, no ehkä he asumisneuvojat tekevät niin :D))))mene ja tiedä.

Älä mene valittamaan äänieristeistä, eivät asumisneuvojat kuuntele sinua ja palvelu on todellakin valikoivaa etenkin jos et kuulu alkuperäiskansaan, älä muuta. Nämä ovat niin sisäsiittoisia täällä, ettet tule pääsemään siihen sisäpiiriin, missä sinua voidaan arvostaa yhteisön jäsenenä.

Palaan vielä naapuriini, hänhän siis tarkistaa postilaatikkoni, se on nähty monta kertaa. Mutta täällä on aivan turha valittaa saati tehdä rikosilmoitusta, sillä kaikilla viranomaisilla on paljon tärkeämpää tehtävää kuin hoitaa sinun pikkujuttujasi. Älä muuta Kouvolaan, mene vaikka Lahteen siellä on ihan eri meininki.
Jos haluat elää rauhassa ja normaalia elämää, nämä biletalot eivät ole sinua varten.
On mielenkiintoista nukkua pari vuotta korvatulpissa tai kuunnellen musiikkia ja nukahtaa melatoniinin voimin vain siksi, että naapurissa on elämää öisin vaikka pitäisi olla kotirauha. Meteli on valtava ainakin tässä missä vielä joudun hetken asumaan. Yläpuolen mies on hankkinut jonkun koneen ja laittaa sen heti päälle, kun kuulee äänen vaikkapa puhuu puhelimeen, se on hälle kuin punainen vaate. Jos aamulla liikehtii tämä on jo kytiksellä ja päräyttää kaikki koneensa käyntiin, mitä nyt omistaakaan.
Eikä se siihen jää, kesäisin papparaisen ikkunassa on riistakamera. No, tämä on Kouvolan ikäihmisten palveluissa normaalia maata 24/7 kotona häiriten ja kytäten muita, tämä mies osaa puhua itsensä ulos mistä vain syynäyksestä. Olemme miettineet, asunko isännöitsijän sukulaisen naapurissa??? Voi elämä!!!Isännöitsijähän on henkilö, jota ei kiinnosta mikään muu kuin oma tulotaso.

Tervetuloa , olemme varoittaneet!! Omalla vastuulla. kouvola syndrooman muuten erottaa silmäpusseista. Siitä en kerro enempää.

1

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kummasta mäestä nyt puhutaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3643
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2252
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1969
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1844
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      397
      1279
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1081
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      970
    Aihe