Liikenne valot elävöittäis Haapavettä !

Anonyymi

Liikenne valot tois kaupungin värejä Haapaveelle ! Ne tois myös oikian kaupungin sykkeen tänne ja turvammisellisemmat risteykset. Eri taso liittymiäkin voisi tehdä. Esim iso valta tie Nivalaan, Pulkkilaan, Kärsämäelle, Ylivieskaan ja Oulaisiin. Eri taso solmu risteys yhdistäisi spagetin lailla nää tiet toisiinsa. Keskustaan liikenne valot ja korkeita torni taloja. Kauppa keskus jossa liuku portaita. Kytökylän lento kentästä reitti liikenne lento kenttä ! Lähtis Haapavesi nousuun ja yritys elämä lähtis uuteen kukoistukseen. Suuret toimittajatki kiinnostuisivat uudesta kauppa paikasta. Haapaveden asukas luku lähtisi nousuun !

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta! Liikennevalo tai useampiaki tarvitaan tänne. En pistäis pahitteeks, vaikka eritasoisliittymäkin toteutettaisiin jollakin tasolla tänne. Ne yhdessä toisi oikeanlaista nostetta Haapaveden katuelämään! 👍

    • Anonyymi

      Kyllä tuo Turvetien eritasoliittymä ja ramppi riittää. En ole nähnyt rakentamisen jälkeen siellä ihmeempää ruuhkaa. Että hyvin toimii. Pahin paikka taitaa olla apteekin parkkipaikka...

      • Anonyymi

        Apteekin talossa kaksi liikettä joten lie ajateltu kummassakin olevan ehkä pari asiakasta yhtä aikaa. Siten autoille parkkipaikkojakaan ei tarvi kuin pari liikettä kohti.


      • Anonyymi

        Turvetien eritasoliittymä on väärässä paikassa pääliikennevirtoja ajatellen. Se palveli vain turverekkoja, joita ei enää kamalasti ajele. Kiitos turpeentuoton alasajon.


    • Anonyymi

      Hyvä , aloittajalla rutkasti tervettä järkeä. Lähes kaikki ajatukset kannatettavia, mutta reittilentokenttä kuulostaa hieman pitemmän aikavälin tavoitteelta.
      Lisäisin lyhyen aikavälin lähes pakollisiin tarpeisiin kallion louhittavan parkkipaikan, sillehän olisi luonteva paikka sisäänkäyntiinkin jo kirkkomäenkohdilla ja ulostautuminen nykyisen abs n tuulikaapissa. Rahoituksen kallioparkille saisi helposti pienistä parkkimaksuista. Nopeasti laskettuna Haapaveden asukasluku noin 6000 ihmistä siihen vielä naapurikuntien ihmettelijät päälle noin 4000 ihmistä on yhteensä 10000 parkkeeraajaa se tekee (25e/h *10 000ihmistä *3h) on750 000 th euroa vuorokaudessa, tämä on tietenkin vielä varovainen laskelma ja reilusti alakanttiin varsinkin pitkällä tähtäimellä kun reittilento aukeaa Haapaveden neitseelliseen taivaansineen.
      Tässähän jo vallan innostuu pitäisiköhän kallioparkki hahmotella jopa useaan kymmeneen kerrokseen???

      • Anonyymi

        Kumpaan liikenneympyrään sinä addick tällä kertaa likennevaloja olet laittamassa? Tehdäänkö samalla taas alilkulkutunnelit vaikka ne on jo siellä? Puuppaako kimmiä?


      • Anonyymi

        Kallioparkkia edullisempi ratkaisu olisi maan pinnan päälle rakennettava parkkitalo. Täällähän on tilaa rakentaa taivaaseen päin, kun maapinta-alaa on kosolti vielä tarjolla. Mutta miksi parkkitalo, eikä parkkikenttää? No ku parkkikenttä ei edistäis kaupungin tiivistämistavoitteita ja olisi ruman ja kolkon näköinenkin sellainen kamalan iso asfalttikenttä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kumpaan liikenneympyrään sinä addick tällä kertaa likennevaloja olet laittamassa? Tehdäänkö samalla taas alilkulkutunnelit vaikka ne on jo siellä? Puuppaako kimmiä?

        Mitä sinä joriset? Kuka täällä on puhunut alikulkutunneleista? Ja miten taannoinen puuppausaloitus tähän liittyy? Olet ihan omituinen höpöttäjä!


    • Anonyymi

      Louhikaa ennemmin pommisuoja johonkin kallioon ja perustakaa säilykepurkki tehdas. Apulantojen hinnat nousee ja vilja loppuu. Sitten ihmetellään mistä saadaan leipää kun tökitään vaan liikenne valoja sinne tänne. Muutenkin sen verran hiljaista tuo liikenne täällä päin. Tai suunnitelkaa kouluja ja uusia harrastus mahdollisuuksia judosta balettiin niin pysyy nuoretkin kaidalla polulla. Kaikki ei tykkää syödä samoja lihapullia ja perunamuuseja joka päivä.

      • Anonyymi

        Nää oot sekasi ku seinään törmännyt käkikellon käki! Höpötät ihan sekavia ja näet nettipeikkojakin kaikkialla! Kunnia ja ylistys vain sinulle!


    • Anonyymi

      Mihin niitä tarvitaan kun ei ole liikennettä? Järki hoi?

    • Anonyymi

      Suosittelen liikennevaloja tänne! Niitä on odotettu tänne jo aikaa. Moni tosin jupisee niitä vastaan, mutta kun liikennevalot tulee, nekin huomaavat, että hyvät on. Liikennevalot ovat rekka-autoystävälliset liikennekiertoympyräliittymiin verrattuna. Eivät vie niin kamalan isoa tilaa. Jos liikennekiertoympyräliittymästä haluais tehdä rekoille ystävällisen, siitä täytyisi tehdä niin järjettömän iso, että maksaa rahaa ja paljon. Liikennevaloristeykset ovat kokonaisedullisemmat!

    • Anonyymi

      Ehdoton yläpeukalo ja kokonainen yläfemma tai jopa ylämummo tälle idealle! Senjoo!

      • Anonyymi

        eikö teillä ole jossain pesuhallissa punainen ja vihreävalo,kyllä se hoopolan autoiluun piisaapi


    • Anonyymi

      Vois sanoa että niitä harrastuksia. Joku luola kylpylä sinne liikenne ympyrän viereen pitäs louhia tai muuten vaan joku peikkolandia sinne tunneleita täyteen. Tai uus ruokatehdas. Plus uusia opinto linjoja niin saattas se porukka innostua tänne muuttamaan eikä suunta ois kaakkoon tai koilliseen. Ammattikorkea koulu ku pistettäs johonkin. Liikennevaloja vois pystytellä vaikka tuulimyllyjen tilalle. Ne tuo vaan ruuhkaa.

    • Anonyymi

      Iso liikenneympyrä vaan rakenteille, sen kokoinen että koko Haapavesi jäisi sen sisälle. Helpottaisi kun ei siellä päin liikkuessa tarvitseisi sitä kurjuutta katsella, vaan voisi näppärästi kiertää koko slummin... Saisivat sitten haapavetiset keskenään talostella siellä sisäpuolella?

    • Anonyymi

      Kannatan tätä ideaa hankkeeksi asti. Haapavesi ansaitsee kunnollisen monivalojärjestelmän, eli laajahkon liikennevalosysteemin, joka siis kattaa usean liikennevaloitetun risteyden. Tätä minä kannatan täysillä!

    • Anonyymi

      Asetan tämän tärkeysluokassa ykköskoriin! Eli kiireellisiin hankkeisiin! Valtiolle hox hox. Älkää unohtako Haapavettä!

      • Anonyymi

        Solenoitua huuppaa, mutta hyvin häminöityä ja ahavoitunutta kaikin puolin ja siksi hyvää! Niin ku luuppaa laippaa ja häpsis. Näin on tavattu sanoa!


    • Anonyymi

      Joo ei saa tötöillä valoissa. Nöyrästi mennään vihreillä.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe