Narsisti ilman hoviväkeä

Anonyymi

Narsisti ilman hoviväkeä ei ole narsisti. Hoviväki tekee narsistista narsistin. Yksin narsistilla ei ole valtaa, mutta hoviväen kanssa toimivalla narsistilla sitä alkaa olla.

Jos kykenee estämään sen ettei narsisti pääse muodostamaan hoviväkeä, ei valtaakaan pääse muodostumaan. Hoviväki tavallaan äänestää narsistin pääsemään vallan kahvaan. Kun narsisti on saanut muodostettua hoviväkensä on häntä vaikeaa kukistaa, hoviväki puolustaa narsistia.

Hajota ja hallitse pätee tässäkin, hajota narsistin hoviväki, niin narsistiakaan ei enää ole. Älä keskity itse narsistiin, vaan häntä ympäröivään joukkioon joka hänet nostaa ylös.

Tee vaikka feikkitemppuja hoviväelle jotka näyttävät sille että narsisti loukkaa / pettää oman hoviväkensä, hänen suosionsa romahtaa ja narsismi kuihtuu....

9

900

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perus perässähiihtäjiä on aina firmassa jotka hän saa helposti ajattelemaan omalla tavallaan. He kerääntyvät kuuntelemaan rasvaisia juttuja. Supliikkimiehiä kun on ja vuolaasti sivaltelee, mutta niin liioitellun raakaa on se puhe että monilla loksahtaa suu auki, että miten tuo kehtaa olla noin ilkeä. Kiusatut ovat tietysti näreissään hiljaa, ja silloin hänellä onkin vapaa kenttä ja hän kokeilee kaikkien kohdalla kuinka pitkälle voi mennä. Niillekin joille sitten kääntyy mukavaksi, hän vetäisee maton jalkojen alta luottavaisella hetkellä, että voi näyttää kuka täällä on johtaja. Mutta ylimmälle pallille sellaiset ei jostain syystä koskaan näytä pääsevän. Paitsi Trump pääsi. Hänelläkin on hypnotisoitu seuraajajoukkonsa ja nyt oma uutiskanavakin jossa haukkuu kaikki eri mieltä olevat ja sumuttaa leveästi hymyillen KAIKKIA.

      • Anonyymi

        En. Työpaikassa oli sellainen mutta liihotti vasta toiseen firmaan. Mietin usein että kasvattiko vanhemmat tarkoituksella hirviön, vai huomasivatko he vain niin tapahtuneen. Taustalla on usein joku syvä häpeä. Taitavia kääntämään pöydän ympäri niin että kiusatusta tulee syyllinen ja epävakaa. Vaatii paljon supattelua. Mutta sadistina nauttii rajojen kokeilemisesta. Seurauksilla ei ole väliä, kunhan tuottaa tyydytystä.


    • Anonyymi

      Ei se narsismi mihinkään kuihdu. Ei ne muutu, etsii vaan uudet lähteet ja hovit.

      • Anonyymi

        Siinä välissä narsisti joutuu kokemaan reaalimaailman, jossa hoviväki ei nosta häntä jalustalle. Hän joutuu piilottamaan narsisminsa. Aivan kuin politiikkaa, äänestävät ihmiset ovat ne, jotka vallan antavat poliitikolle. Ilman kannattajia ei ole mitään valtaa ja hän joutuu olemaan pelkkä tavallinen ihminen.


    • Anonyymi

      Narsisti ilman hovia = Narsisti ilman hovia.

      Narsismi on luonteen piirre, eikä se siitään muutu. Vaikka nyky yhteiskunnassa tietyt narsistiset piirteet voivat edesauttaa etenemistä työuralla, niin se ei ole automaattisesti tae siitä että niin tapahtuu, tai että pelkästään narsistisilla piirteillä pääsisi johtavaan asemaan.

      Tälläkin foorumilla tuntuu pyörivän kymmenittäin narsisteja ilman hovia.

      • Anonyymi

        juuri näin. Pahimpia on juuri marttyyri narsistit, jotka eivät tarvitse hovia ympärilleen. Riittää kun he pääsevät kertomaan tarinaa itsestään.


    • Anonyymi

      Narsismiin kuuluu tukijoukot tai edes pari tukihenkilöä. Ilman näitä narsisti ei voi toteuttaa itseään.

    • Anonyymi

      Näin on narsisti tarvitsee hovin ympärilleen ketä se pompottaa.

    • Anonyymi

      Narsisti kerää työpaikalla hovin ympärilleen, usein palkkaamalla, jolla varmistaa uskollisuuden ja joita suositaan, ainakin niin kauan, kun osaavat kehua narsisitia. Ulkopuolelle jääviä sorsitaan. Toisen palkkaamista ja narsistia fiksummista narsisiti pyrkii eroon kuin käki pesässä toisista poikasista. Narsisiti on työpaikalla kateellinen toisen osaamisesta ja esittää toisen ideat ominaan ylemmilleen, jotka ovat touhusta aivan pihalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2559
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      199
      2274
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      61
      2254
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      176
      1752
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    7. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1278
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe