Miltä siemensyöksy tuntuu suussa?

Anonyymi

Kuvailkaa miltä tuntuu kun mies tulee ja sperma pulppuaa suuhun. Entäs maku?

23

3657

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ei itse syöksy vaan syke jonka tunnet huulillas ennen sitä puristat suun tiukasti kiinni että kaikki pysyy sisällä se on se tunne maku on hyvä toivois että sais lisää pitää jatkaa

    • Anonyymi

      En tiedä, kun enemmän siellä sisäänlaskijan puolella ollut, mutta hyvältä se tuntuu ja ihanalta maistuu naisen huulilta maustettuna

    • Anonyymi

      Siemennesteen makuun ja pillunkin tuoksuun vaikuttaa aika moni asia! Täälläkin on mainittu ruokavalio.

      Aikanaan kun itse sain koskea ekan kerran ensin naisen pikkuhousuihin ja vähän myöhemmin pilluun oli aika kova vaikutus kokemuksesta. Meni aikaa ja seuraava kokemus ei ollutkaan hyvä!

    • Anonyymi

      Minulla oli nuoruudessa eka seurustelukumppani 11 vuotta vanhempi ja hänellä oli suorastaan pakkomielle imettää minulla kaluaan. Aluksi en pitänyt siitä lainkaan, enkä pystynyt nielemään suuhuni pursunneita annoksia.
      Mies oli vain sitä mieltä, että asia pitää oppia kunnolla ja harjoitella niin kauan, että homma sujuu. Kalua sain imeä välillä useamman kerran päivässä ja milloin missäkin, jopa bussissa matkan aikana. Hän harjoitutti minua myös kavereillaan, että "totun eri makuvivahteisiin", kuten hän asian ilmaisi. Toden totta maut kyllä vaihtelivat, happaman kirpeästä makeahkoon.

      Niinhän siinä kävikin, että melko pian asian opin ja opin pitämään kalun imemisestä ja sperman mausta.

      On jotenkin jännä tunne kun pystyy suullaan hallitsemaan toisen kalua ja tuntemuksia.
      Joskus voi kiusata ja näykkiä ja joskus voi imeä kunnolla nopean purkauksen.

      • Anonyymi

        Olen kuullut naisen kertomana tuon saman ”perseeseen vedosta”. Hän oli aloittanut seksin nuorena ja sopinut poikkiksen kanssa, että ei pelätä ikäviä tuntemuksia heti ekojen kertojen perusteella! Ekat perspanot oli ollut tuskaa, mutta jossain kohdassa asiaan oli oppinut ja siitä oli myöhemmin tullut asia jolla sai hyötyä!

        Itse miehenä olen outo! Tykkään jos pillu tuoksuu! Olen kuullut kuinka jotkut oikee valmistautuu ja ovat sitten tuosuttomia ja mauttomia! ” ei haluta tuoksua”


      • Anonyymi

        Olet tämän aikaisemminkin kertonut. Niin kiihottavan kuuloinen juttu. Tykkään 😍 kiihottava tuollainen tyttö, joka imee käskystä missä vain. Itse olen ollut niin ujo tai joku kohteliaisuus ettei ihan noin pitkälle imettämisestä mennyt, joskin rakastan laskea suuhun aina kun voi... välillä vaihdellaan pillun ja suun välillä ja lastit summuun. Se on niin ihana, samalla käydä välillä nuolemassa pantua pillua. Joskus suihkun jälkeen saunatakkipäällä saatan tarjota munaa penkillä istuvalle vaimolle. Joskus pkkku imut välipalaksi, kun pian on tarjolla parempaa tarjolla.

        Nyt taas työmatka päällä, huomenna kotona. Olisi isot lastit tulollaan... tuskin maltan odottaa
        .


    • Anonyymi

      Hyvältä se tuntuu. Otan usein mieheltäni lastit suuhun. Yleensä ei tarvitse montaa kertaa imutella kun kyrpä kovenee rautakangeksi ja rupeaa sykkimään siementä. Jos olen ottanut kyrvän juurta myöten suuhun, lasti lentää kurkun päähän. Jos vähemmän niin suihku osuu kitalakeen.

      Olen muutaman kerran imutellut naapurin setääkin. Ja spermoissa on eroja, kuten viineissäkin. 😬

      • Anonyymi

        Olisipa minullakin tuollainen naapuri 🥰 Ai niin jos ihan tarkkoja ollaan, niin olikin aikanaan. 😅 ansiokkaasti sain jossain yllättävissä tilanteissa suuhoitoa. Ihan parasta.

        Tuollainen yllätyssuikkari on niin parasta. Sellainen, että nainen alkaa vaan tarmokkaasti hoitamaan hommaa, päämääränä saada lasti lentämään, ilman kummempia velvoitteita juuri sillä hetkellä. Valitettavan vähäistä nykyisessä elämässä. Käytännössä nolla. Onneksi sen saa hoitaa tutun ihanan naisen kanssa joka hommasta tykkää oikeasti.

        Itse rakastan antaa naiselle kielihoitpa vastaavanlaisesti, pyytämättä ja yllättäen. Joskus nuolen töihin lähtiessä aamulla orkut, tai kun hän Juuti ajalle silmiä ja heräilee.


    • Anonyymi

      Minä olen mies ja pidän myös suuhun otosta ja sperman nielemisestä. Useat miehet sanovat että toinen mies ottaa suuhun paremmin kuin nainen, usein naiset myös sylkevät spermat pois mutta minä nielen aina kaikki koska silloin kunnioitan imettäjää. En ole mikään hempeilijä vaan pidän siitä että molemmilla on selkeä rooli, toinen haluaa tyhjentää pallinsa ja minä olen se joka polvistuu eteen ja antaa tyydytyksen suullaan. Jos mies haluaa hän saa myös naida suutani kuin pillua ja laukaista sperman syvälle nieluuni.

      • Ihan samat ajatukset....

        On ihana tunne kun mies laukeaa suuhun. Sperman maku vaihtelee, mutta koskaan ei ole mielestäni maistunut pahalta. Nielen aina kaikean ja lypsän kullista viimeisetkin tipat ja nuolen sen puhtaaksi.


      • Anonyymi
        sukkismies kirjoitti:

        Ihan samat ajatukset....

        On ihana tunne kun mies laukeaa suuhun. Sperman maku vaihtelee, mutta koskaan ei ole mielestäni maistunut pahalta. Nielen aina kaikean ja lypsän kullista viimeisetkin tipat ja nuolen sen puhtaaksi.

        Mmmmhhhh ihanaa. Tykkäätkö jos top-mies nuolee sinua pitkään?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mmmmhhhh ihanaa. Tykkäätkö jos top-mies nuolee sinua pitkään?

        Tykkään, minun miespimppiä saa nuolla.


      • Anonyymi
        sukkismies kirjoitti:

        Tykkään, minun miespimppiä saa nuolla.

        Entäs nyrkkiraiskaus?


    • Anonyymi

      Kiihottavalta se tuntuu kun tunnet että mies on laukeamassa ja tiedät että kohta sitä spermaa taas saa. Varsinkin kun mies pitää päätäsi paikallaan etkä pääse pois vaikka haluaisit. Siinä on parempi hengittää nenän kautta että ei ala kakistelemaa kun lasti lentää paineella kitalakeen.

      N 57v

      • Anonyymi

        Juuri noin.. päästä kunnolla kiinni kun laukee kyrpä syvälle kitalakeen ja antaa tulla.


      • Anonyymi

        Justiin noin, ihanaa saada tehdä juuri noin. Sykkiä loppuun saakka ja antaa naisen imeä spermat viimeiseen tippaan. Sinne suuhun ne lastit kuuluu aina silloin tällöin.


    • Anonyymi

      Naisena otan sen verran tähän keskusteluun osaa että todella hyvä mieli tulee kun voi miehen viedä lähes tajunnan rajamaille kunnon loppuun viedyllä suihinotolla.

      Harmi että nykyisessä suhteessa kumppani ei tuota palvelua arvosta. Joskus voinut kunnon suuhoitoa antaa ihanalle miehelle joka myös ymmärtää vastapalveluna saman antaa minulle. Harmi että tuo haihtui elämästä,

      Tykkäisin yllättää kotiin saapuvan miehen polvillaan jo eteisessä. Avata vyön, napin ja vetskarin. Vetää housut lantiolle niin että kalu ponnahtaa esiin. Nuolla ja imeä niin kauan että mies laukeaa räjähtäen suuhuni.
      Sitten voi kysyä päivän kuulumiset.

      Toinen suosikki on tehdä sama hoito makuulla niin, että ensin laitetaan värisevä tappi miehen hyvin nuoltuun peppuun. Ja sen jälkeen pitkä ja huolellinen imutus, tietysti loppuun saakka miestä silmiin katsoen. Tähtiä siinä kuulemma näkyy.
      N46

      • Ne ei aina mene niinkuin toivoo. Luin pariinkin kertaan sinun juttusi ja iski kaamea seisokki pelkästä ajatuksesta päälle. Raskaan työpäivän jälkeen lastien tyhjentäminen rakkaan naisen suuhun on niin ihanaa ja pervoa, kuin vaan olla ja voi. Siinä todellakin osoittaa kiintymyksensä miehelle. Tuon jälkeen saa kyllä ihan mitä vaan nuolua, maistelua, hyväilyä hierontaa ja vaikka punaisen bemarin... jos tilistä jäi yli. Ainakin sellaisen povitaskussa kulkevan, jos ei muuta


      • Anonyymi

        Jos minulla olisi tuollainen vastaanotto niin en luopuis siitä milloinkaan. Pitäisi kai laittaa nainen vaihtoon tai hankkia rinnakkaissuhe


    • Anonyymi

      Kyllä maistuis😋

    • Anonyymi

      Meikäläisen puhtoiseen suukkiin ei kuulkaa minkään valtakunnan homo pääse ruikkimaan limaista ja kusista nestettään. Yäk.

      • Anonyymi

        Siinä taas yksi vaippaikäinen viisastelee.


    • Anonyymi

      olen sauvan kanssa opetellut syväkurkun joten ei makuja kerkiä maistelemaan olen mies mutta sana kiertänyt taidoistani usein puistoissa otan monta saman illan aikana

    Ketjusta on poistettu 95 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe