Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Valokuva-anti paranee.

Sanottaisiinko vaikka näin hörppiessäni thaimaan parasta aamukaffia Kuksastani täällä Chiang Maissa, että en pahoita kenenkään pienen sielun mieltä, kyllä on mukava huomata nykyaikaisissa älypuhelimissa olevan valokuvaustoiminto henkilöille, joille tuusappi on muutakin kuin pelkkää bablaa varten räpellettäväksi, jopa suihkussa ollessaan.

5

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      HILDA JA LUMISAMMAKOT
      Kirjoittanut Anneka Ahoniemi

      Kuvittanut Anneka Ahoniemi

      Hilda istui jättilumikasassa ja tökki siihen nyrkillä isoja koloja huoneiksi. Lumitalossa oli jo kolme kerrosta ja minilumipalloja huonekaluina. Talvi-illan pehmeät hiutaleet valuivat pimeältä taivaalta hiljalleen talon päälle ja Hildan nenälle. Pihalla oli rauhallista, vain naapuritalon ikkunan takaa kuului hiljaista musiikkia. Oman kodin ikkunassa näkyi kynttilänvalo ja päiväkodissa askarrellut lumihiutaleet. Hilda tiesi, että äiti leipoo korvapuusteja.

      lumisammakot-1-tiina-ahoniemi

      Hilda muotoili märillä tumpuilla pienenpieniä sänkyjä huoneisiin. Lumi oli täydellisen muovailuvahamaista, ja melkein harmitti valmiiksi, ettei siitä ehtisi millään tehdä niin paljon kaikkea hienoa kuin teki mieli. Hän voisi tehdä lisää huoneita ja sänkyjä ja pöytiä siihen asti, että olisi ihanihan pakkopakko juosta sisälle pissalle ja lämmittämään jäisiä sormia ja varpaita patteria vasten. Ei hän nyt malttaisi. Tämä oli maailman parasta lunta.

      Hilda koitti olla ajattelematta pissahätää ja kylmiä varpaita ja keskittyi kovasti muotoiluun. Olohuoneeseen mahtui pitkulainen lumipallo, se oli sohva. Sohvalla pötkötteli… Hmm…koira. Eikun sammakkolapsia! Hildaa hihitytti. Se olisi sammakkotalo, sammakkomummujen ja sammakkovanhempien ja ainakin kymmenen sammakkolapsen talvikoti. Hilda pyöritteli tosi monta pikkuista lumihippusta sammakoiksi ja asetteli ne ympäri taloa. Niiden iskä leipoi pullia keittiössä!

      • Kerran olin niin kamalassa butaani horkassa että luulin olevani villi hevonen... iihaha haa iihaha haa iihaha hahaa... iihaha haa iihaha haa iihaha hahaa... iihaha haa iihaha haa iihaha hahaa...
        Hoitaja tuli ja sanoi että koni laukkaa takatak ja pitää hevosenturpansa kiinni... Hirnahdin vielä pari kertaa ja menin sitten syömään rehua kaukalosta. Meinasin tulla hulluksi...


    • Anonyymi

      Kolme mukavaa satua, ensimmäinen on paras joka alkaa "täällä chiang maissa"..

    • Anonyymi

      Ota toki kuva joskus sieltä Chiang Maista. Hommaa älypuhelin itsellesi, näissä on nykyään ihan ok kamerat. https://aijaa.com/bWvBvD Perusthaikkua tänään italialaisessa ravintolassa. Löytyi sellaisia kalapalleroita vahingossa annoksesta jossa hyvin marinoitua ja maustettua tummaa tonnikalamaista fisua oli leivitetty ohueen makeaan laakerinlehden tapaiseen kevyesti leivitettyyn syötävään kääreeseen ja pyöräytetty vielä jossakin rapeassa jauhossa. Erinomainen löytö, pitää käydä toistekin ja ottaa selvää minkä nimisestä pallerosta on kyse. Kolmeen pekkaan lasku kevyestä päivällisestä 3300 "paateroa" tippeineen, joten ei sovellu numeromiehen budjettiin tuo ravintola.

      SeponSeppo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2287
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1708
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1526
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1520
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1389
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe