sota henkiä vastaan ja ei lihaa vastaan, sekä rukous

Anonyymi

"Ei ole sota lihaa ja verta vastaan...." Vaan henkiä vastaan, ei Jumalan luotua vastaan eli Jumalaa vastaan, sillä Jumala on ihmisen luonut kuvakseen, ei siis sota omia jäseniä vastaan, mm."itsesaastaisuuden" synnissä, sota itseään vastaan, vaan sota huoruuden "henkeä" vastaan.
Kuinka sitten soditaan henkimaailmaa vastaan?
Ei ihminen voi itse sotia henkiä vastaan, ensiksi siksi, ettemme näe niitä, ja toiseksi siksi, ettemme omista sellaisia kykyjä, että voisimme sotia henkiä vastaan omalla lihallisella voimallamme.
Siksi täytyy rukoilla Jumalaa ja olisi sellainen toivomus ja pyyntö, että yhdessä rukoilisimme, että meidän rakas Jumalamme pois poistaisi kaikki rumat ja saastaiset henget Suomen maan päältä, ajaisi ne kauaksi kaukaisuuteen, pois meitä kiusaamasta.
Ja vasta sitten, kun nämä rumat ja saastaiset henget, on pois ajettu, vasta sitten tyyntyy myrsky ja rajuilma ja tulee tyyni poutasää, ei hakkaa aallot enää venettä eikä myrsky paina purjetta, vaan tulee rauha ja voitto saatanasta.
Ei voi ihminen omalla voimalla sotia. Eikä ole sota itseä vastaan, vaan saatanan henkiä vastaan, ja kaikkia pahoja henkiä vastaan taivaan alla.
Kuule nyt yksinäisen rukous, rukoillaan vielä yhdessä yhteen ääneen, karkoita Jumala kaikki saatanan henget ja sen saastaiset nuolet pois Suomen yltä, ensiksi huoruuden henki, sillä se on saastaisin kaikista, ja sitten murhan henki, sillä se on rumin kaikista, ja sitten vihan henki, sillä se rikkoo ihmisuhteet ja kaikki saatanan henget ja anna tilalle sinun Pyhä Henkesi ja Pyhä vanhurskautesi lepäämään Suomen maan päälle, anna ihmisille ilo ja rauha, poista kaikki murhe ja masennus, surumielisyys ja ahdistus, ja siunaa ja varjele kaikkia suomalaisia ja Suomen kansaa, siunaa ja varjele esivaltaamme, päättäjiämme,eduskuntaamme ja hallitustamme ja kaikkia ketkä tekevät työtä Suomen maan eteen, anna heille oikeaa viisautta ja ymmärrystä, sinun totuuttasi Herra Sebaot! Älä unhoita kanssasi, joka on kerran veisannut kiitosta ja ylistystä nimellesi amen.!
T

20

585

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • On varmasti oikein rukoilla oman Suomemme puolesta, kuitenkaan unohtamatta muutakaan maailmaa ja sitä, että henkimaailmaa eli enkeleitä (hyviä ja pahoja) ei sido maalliset rajat. Saatana ja hänen enkelinsä villitsevät ihmisiä eri tavoin joka puolella maapalloa. Sen huomaamme siitäkin kuinka eri trendit liikkuvat salaman nopeasti maasta toiseen - eikä aina ole syynä some - vaan sitä on tapahtunut kautta aikojen.
   Me kristityt tiedämme (Hebr. 13), että "meillä ei ole täällä pysyvää kaupunkia, vaan me odotamme ikävöiden sitä kaupunkia, joka meille on valmistettu jo mailman alusta asti." (Fil. 3) "Me olemme taivaan kansalaisia, ja taivaasta me odotamme pelastajaksi Herraa Jeesusta Kristusta."
   Tänne maan päälle - ei edes Suomeen - olla rakentamassa ikuista rauhan tyyssijaa, sillä kaikki tämä tuhoutuu, kun on Jumalan aika. Sen voimme sen lukea mm. Pietarin 2. kirjeestä:
   "Mutta samalla Sanalla on nykyiset taivaat ja nykyinen maa säästetty tulelle. Niitä säilytetään jumalattomien ihmisten tuomion ja kadotuksen päivää varten.
   Tämä yksi älköön kuitenkaan olko teiltä salassa, rakkaani: Herralle yksi päivä on kuin tuhat vuotta ja tuhat vuotta kuin yksi päivä. Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, vaikka jotkut luulevat hänen viivyttelevän, vaan Hän on pitkämielinen teitä kohtaan.
   Hän ei näet tahdo, että kukaan joutuu kadotukseen vaan että kaikki kääntyisivät.
   Mutta Herran päivä tulee kuin varas. Silloin taivaat katoavat pauhinalla ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, maa palaa ja kaikki, mitä siihen on tehty. Koska tämä kaikki näin hajoaa, millaisia teidän tuleekaan olla pyhässä elämässä ja jumalanpelossa odottaessanne ja jouduttaessanne Jumalan päivän tuloa, tuon päivän, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat. Mutta Hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu. Siksi, rakkaani, kun tätä odotatte, pyrkikää siihen, että teidät havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi hänen edessään ja teillä olisi rauha."
   Paavali sanoo 1.Kor. 15; "Liha ja veri voi ei periä Jumalan valtakuntaa eikä katoavaisuus peri katoamattomuutta. Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Emme me kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Pasuuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutua katoamattomuuteen ja tämän kuolevaisen pukeutua kuolemattomuuteen."
   Jeesuksen Kristuksen sovitustyöhön uskominen antaa meille ikuisen elämän Jumalan paratiiisissa.

   • Anonyymi

    Sanon ihan nynnyä kirjoita nojata aina Raamattuun vaikka onkin paras teos.
    Te olette lampaita,teitä vain ohjaillaan ja teissä ei ole mitään virtaa kertoa sanomaa väkevästi ja nykyaikaisesti.


  • Anonyymi

   Henget on kyllä käsitetty väärin tässä avauksessa. Niillä tarkoitetaan ihmislihassa ( = koko ihmisessä) vaikuttavia voimia. Valheen henki, epäusko, epäjumalat eli Jumalan sanasta poikkeaminen erilaisiin itse keksittyihin rakennelmiin, etc etc.

   • Anonyymi

    Vai niin? Eikös vain nämä kaikki -laisuudet ole juuri ole niitä itse keksittyjä rakennelmia?

    Siis aivan kaikki?

    Niiden itse keksittyjen rakennelmien "henget" voidaan tulkita niin kuin Sinä asian ajattelet. Monenlaisia ajatusrakennelmia kehitellään -laisuuksissa.

    "Niillä tarkoitetaan ihmislihassa ( = koko ihmisessä) vaikuttavia voimia." Onko koko ihminen sama asia kuin ihmisliha? Miten se tulkitaan sinuna -laisuudessasi?


   • Anonyymi

    Juuri näin! Pahan henkivalta OHJAA JA KÄYTTÄÄ IHMISTÄ pahan tekemiseen.😟

    3. Joh. 11 Rakkaani, älä seuraa pahaa, vaan hyvää. Joka hyvin tekee, se on Jumalasta; joka pahoin tekee, se ei ole Jumalaa nähnyt.


  • Anonyymi

   Ei ihminen voi itse sotia henkiä vastaan.

   Katollinen kirkko osaa mutta Laser Levi Lestadios ei osaa,kun on niin uskonnoltaan nuori 1800-lukua.

   • Anonyymi

    Elävä usko siirtyi 1840 -luvulla Lapin maalle, lestadlaisuuteen. Etkö tuon vertaa tiedä.?

    Tutki historiaa.


  • Rukous on se ase ,jolla kristitty voi ja kristityt kaataa saatanan linnoituksia ja purkaa esteitä mitä saatana on tehnyt.
   Kun rukoilee niin ,että myös uskoo ja tietää saavansa eikä...no jos sen nyt joku ehjä kenties kuulisi.
   Silloin kun sydämmessä on Jumalan voima niin kristitty on pitelemätön.

   • Anonyymi

    Miten se ilmenee todellisuudessa?

    Oletko kokenut tosielämässä jotakin sellaista, että kun rukoilit, uskoit ja tiesit etukäteen saavasi, niin sait?

    En ymmärtänyt, oletko lestadiolainen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten se ilmenee todellisuudessa?

    Oletko kokenut tosielämässä jotakin sellaista, että kun rukoilit, uskoit ja tiesit etukäteen saavasi, niin sait?

    En ymmärtänyt, oletko lestadiolainen?

    En ole.
    Kun Jumalan voiman tuntee rukouksessa niin se ihan tuntee myös mielessä ja tietää ,että tässä on voimaa ja tämä toteutuu.
    Siihen siis Jumala antaa voiman.
    Jumala tekee ihmisen kanssa yhteistyötä ja etenkin jonkun tehtävä voi olla rukoilija ja se on tärkeä tehtävä.Todella tärkeä.
    Tärkeä asia on oppia myös puhumaan Jumalalle koko sydämmellä ja kertoa se osio mitä ei osaa ja ymmärrä .
    Itse ainakin saan tiedon ja viisauden asioihin melko nopeasti.
    Joskus kirjoitan ja tiedän jo aamulla herätessä mitä tulen kirjoittamaan eli valmiissa askelissa.


   • Anonyymi

    Rukous on se ase ,jolla kristitty voi ja kristityt kaataa saatanan linnoituksia ja purkaa esteitä mitä saatana on tehnyt.

    Näin on !!!! Voin allekirjoittaa..

    ISÄ MEIDÄN !

    Hyökkäykset loppuu oikeasti !


  • Anonyymi

   Jumalan ÄO siis on 1, joka evoluution myötä lisääntynyt, ja on nyt joku 108 keskimäärin (Kiina, Japani).

   • Anonyymi

    Olen sanaton noin huikean älykkyyden, arviointikyvyn ja lahjakkuuden edessä! Evoluutio on tehnyt sinun aivoissasi mahtavaa työtä. Mitä vielä voimmekaan odottaa?


  • Anonyymi

   Jumala on kaiken luonut, sekä näkymättömän maailman että näkyväisen maailman.
   Sitä lyä ja voimaa ihmisen on mahdoton tajuta, niin suuri se on.

   Älykkäinkin ihminen on Jumalan edessä kadotuksen ansainnut röisto, jonka vuoksi hän rakkautensa vuoksi uhrasi itsensä, pelastaakeen tämän raukan helvetistä.

   Evoluutio, sellaisena kun ateistit sitä levittävät, on valhetta, jonka voi myös tieteellisesti todistaa valheeksi.

  • Anonyymi

   Ei se vielä mitään että evoluutio on kehittänyt ihmisen älykkyyden.

   Mutta se hienoa miten vahvan uskon se kehittänyt satuolentoihin ja miten hyvät tieteelliset perusteet sille on löydetty sekä selkeä kehityskaari mikä on johtanut siihen kehitykseen ja miten fossiilitkin todistavat sitä miten vahva on ollut usko satuolentoihin.

  • Anonyymi

   Ensin rukoilisin väärästä lahkosta poistumisen nimeen,että pään saisi normaaliksi.
   Kukaan ei usko 1800-luvun tyhmiä ihmisiä jotka on kertoneet mitä vain,pelon ja pulan aikana.
   Yksi saatana oli Sipilä.lestaadiolainen joka paskansi Suomeen rahan perässä ja kusetti valtiota omalle yritykselle tilauksia,tälläisiä ovat lestaadiolaiset,rahan ahneita piruja !
   Sipilä,eli lestaadioilainen päääministeri.
   Mitä lestaadiolainen tietää oikeasta elämästä? Ei mitään ja Sipilän takia usea asia meni vituksi,kun lahkolainen valitaan pääministeriksi ja vielä keskustalainen.
   Lahko luuseri sotki kaiken lähes Suomessa,vitun lesti ja keskusta !
   Nyt sitten punikit ja vihreet lisää roskaa !!

  • Anonyymi

   Miksi niin ahdistavasti elät,ei se ole tarkoitua.Elämä pitää elää ja kokea,se on tarkoitus.
   Ei ole oikein,että pelkäät saatanoita ja Jumalaa,miksi?
   Ihan riittää 10 käskyä elämään.
   Miksi pitää olla niin ahdistava,pahan peloissa oleva henki,kuten sinä?
   Sinun elämäsi on kovin pelkoa,kuten saatana,huoruus yms.
   Miksi,et ymmärrä RAKKAUTTA mikö voima sillä on ?

   • Anonyymi

    Mitä nä horiset, kaverillahan on saatanallinen viha uskovia kohtaan. Ja näitä ikävä kyllä riittää yhä enenevässä määrin. Mitä sinä rakkaudella käsität? Molon työntämistä toisen molomiehen paskaiseen perseeseen, vai vittujen yhdistämistä dildon avulla? Nämä touhut on saatanasta eikä niillä ole rakkauden kanssa mitään tekemistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä nä horiset, kaverillahan on saatanallinen viha uskovia kohtaan. Ja näitä ikävä kyllä riittää yhä enenevässä määrin. Mitä sinä rakkaudella käsität? Molon työntämistä toisen molomiehen paskaiseen perseeseen, vai vittujen yhdistämistä dildon avulla? Nämä touhut on saatanasta eikä niillä ole rakkauden kanssa mitään tekemistä.

    Hitsari se rauhoittuu taas. Ottaa lääkkeet ja menee kiltisti nukkumaan. Aamulla sitten taas miettii mitä tuli kirjoiteltua taas. Asioista voi katsos kirjoittaa normaalisti, se kuuluu jo yleissivistykseen. Jos teillä kotona on noin rumaa kielenkäyttöä,niin pidä se yksin siellä kiitos.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hitsari se rauhoittuu taas. Ottaa lääkkeet ja menee kiltisti nukkumaan. Aamulla sitten taas miettii mitä tuli kirjoiteltua taas. Asioista voi katsos kirjoittaa normaalisti, se kuuluu jo yleissivistykseen. Jos teillä kotona on noin rumaa kielenkäyttöä,niin pidä se yksin siellä kiitos.

    Voe tokkiinsa !!
    vaitoko se nyt nuin rumia puhhuu ?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2072
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   174
   1402
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1296
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1112
  5. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   964
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   70
   835
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   157
   763
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   714
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   90
   676
  Aihe