EU-Brysselin kannattajien muotokuvaa

Anonyymi

No niin, varmaan monet ovat ihmetelleet, että mikä on saanut jotkut rakastamaan Euroneuvostoliittoa ja puolustamaan sitä kivenkovaan. Sen verran on selvää, että varsin suuri öyhötyksen massa ja momentti kertoo epävarmuudesta. EU:n kannattajat tietävät olevansa heikoilla jäillä tosiasioiden suhteen. Unioni-jäsenyyden hyöty-haittatase pian kolmen vuosikymmenen ajalta on erittäin pahasti poissa tasapainosta, ja ajoittain jopa nimekkäät poliitikot, korkeakoulutetut tutkijat sekä valtamediat ovat tämän myöntäneet - eivät riittävässä määrin, mutta kuitenkin. Valtamediat tasapainottavat viestintäänsä ikään kuin uskottavuuttaan pönkittääkseen, mutta eivät niin paljoa, että se horjuttaisi vallanpitäjien kannattajien pysymistä valtavirtanarratiiveissa.

Suomalaiset EU:n kannattajat eivät kannata EU:ta, vaan vallanpitäjiä, hallitusta ja valtamedioita: Jos siis olisimme tilanteessa, jossa Suomi olisi vapaana unionista, hallitus ja Sanoma yhtiöt tuomitsisivat EU-Brysselin ja kertoisivat kannattajilleen, että "Euroneuvostoliitto haisee pahalle", niin sama porukka, joka nyt vänkää unionin puolesta, vänkäisi sitä vastaan, ja trollaisi EU:ta kannattavien puolueiden palstoja ja somekeskusteluja.

Pitkään tietenkin luulin, että EU:n kannattajaporukka harrastaisi pelkkää EU:n kannattamista sinänsä, mutta sama porukka kannattaa kaikkea ja mitä tahansa muutakin, mitä Suomen rappeutunut vallanpitäjämafia karkeasti ja jatketusti rötöstelee. Sano sitä taikka tätä, ole yhdestä ainoasta pilkun paikasta eri mieltä vallanpitäjien ja valtamedioiden kanssa, niin aina sama vallanpitäjiä kannattava trollipataljoona on vastassa öyhöttämässä joka paikassa. EU:n liput ovat saaneet rinnalleen globalistien maapallon ja kulttuurimarksismin piiriin kuuluvan gender-ideologian pronominit she/they tai muuta sellaista sekä sateenkaarilipun - jotkut ovat hyväksi havainneet politisoida nuorten seksuaalisuuden tukemaan vallanpitäjäeliitin kannatusta.

EU:n kannattajat ottavat osaa niin sanottuun ilmastohumppaan, ja sama aggressiivisuus on siinäkin mukana jälleen. Ilmastoöyhötys ja kulttuurimarksismi - käytetään tätä sanaa nyt vaikkapa paremman puutteessa, kun kuitenkin siitä jo tiedetään, mitä tarkoitetaan - ovat saaneet seurakseen jonkin massapsykologian tutkijoille työsarkaa tarjoavan plörönälentsupelkotilan kansan sieluun kenties pysyväisesti - vielä kymmenien vuosien kuluttua ei uskalleta kätellä, pussata ja halata kunnolla. Pelkotilan lietsojien saama historian tuomio tulee olemaan ankara ja kohteelleen tyly. Listaan tässä erilaisia vallanpitäjien ajamia ilmiöitä, joita kannattaa yksi ja sama porukka, joka kannattaa Suomen EU-jäsenyyttäkin: EU:n kannattajat eivät siis ole ensi sijassa Unionin kannattajia, vaan Suomen vallanpitäjien kannattajia. He uskovat kaiken, omaksuvat kaiken, ja puolustavat fanaattisesti kaikkea, mitä tahansa vallanpitäjät, hallitus ja valtamediat suvaitsevat väittää. Fanatismi kulminoituu ennennäkemättömään NATO-kiihkoiluun. Ihan tuoreeltaan on tehty uudet pohjat öyhötystuloksen mittausarvoissa. Tämäkin vain sen takia, että tällä kertaa vallanpitäjät ja valtamediat käskevät sellaista huutamaan. Vallanpitäjät usuttavat roskaväen toisinajattelijoiden kimppuun. Tässä ei historian valossa ole mitään uutta eikä ihmeellistä.

Mielenkiintoisia aikoja. Tämä tällä kertaa. EU:n kannattajat eivät ole EU:n kannattajia par excellence, vaan poliittisten vallanpitäjien ja valtamedioiden kannattajia yleisesti ja joka sektorilla. Mikähän tämä "alamaisuusaate" on nimeltään? Fanaattinen vallanpitäjien palvonta. Mutta minkä takia?

MA

3

740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kansa käpertyy kirkon helmaan hädän hetkellä koska ei enää ymmärrä mitä voisi tehdä. Kysymys on tyhmyydestä jota sota lietsoo. Mitään ei tiedetä Ukrainan sodan syistä vaan tehdään päätökset lasten kohtelun mukaan.Näin syntyy kaaos joka johtaa kai Suomenkin mukaan sotaan joka voitaisiin välttää ilman turistien puheita.Emme erota totuutta enää ,eikä se kiinnosta. Luotetaan Natoon vaikka Venäjä on selvästi sanonut seuraukset liitosta. Jopa presidentti empii selvässä asiassa loppuun asti.

    • Anonyymi

      Ihmisille on tärkeintä saada huijata muilta rahaa. EUn avulla tähän tarjoutuu uusi taso. Vieläkin korot ovat nollassa vaikka inflaatio hipoo kymmentä prosenttia.Lisäksi biljoonaelvytys työntää yrityksille rahaa huvitteluun ilman kuluja. Sitten on vihreät jotka luulevat ymäristön tilan parantuvan rahaa jakamalla ja sotimalla. Eivät vieläkään käsitä että rahan takia soditaan ja tuhotaan ilmasto myös rauhan aikana. Rikkaathan ilmaston pilaavat eikä köyhät joille EU on antanut jatkuvasti vain keppiä.

    • Anonyymi

      EU on antanut kaupunkilaisille mahdollisuuden elää ilmaiseksi biljoonaelvytyksien avulla vuodesta toiseen.Nyt lasku elvytyksistä lankeaa maksuun Putinin sodan takia.Hinnat nousseet ja korko nousee. Tämä merkitsee omaisuuksien romahdusta ja palkkojen ostokyvyn laskua. Kehityksen taustalla on tietysti myös vimavarojen ehtyminen ja niiden haaskaaminen sotimiseen. Suomessa on eletty Venäjän nergian avulla ilman työntekoa pitkään.Pian nähdään onko täällä enää halukkaita siihen vai lähdetäänkö mukaan sotaan jolla jatketaan laiskottelua. EU taatusti ei luovuta vaan keksii uusia kujeita kansan huijaamiseen kuten ennenkin.Pian onkin taas tilanne se mistä lähdettiin 100 vuotta sitten kun tsaari omisti puolet Euroopasta. Tätä kehitystä kaikki Suomenpuolueet haluavat ja siitä puhui kepun ministerikin tosissaan. Tämä vaan on täysin väärä käsitys tulevaisuudesta sillä voimavarat ovat loppumassa siten että tarvitaan tekeviä käsiä korvaamaan koneet ja utopiat jotka nyt romahtavat mahdottomuuteensa.Globaali saalistus orjatyöllä loppuu eikä edes Kiina pysty pelastamaan laiskureita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2062
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1604
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe