VR ja venäjän tavaraliikenne

Anonyymi

VR eli valtion rautatiet jatkavat tavaraliikennettä hyökkäyssotaa käyvän venäjän kanssa! Eli hyväksyy myrkyttäjä-putin ihmisten teurastamisen, mitä nihilistisemmällä tavalla. Eikä vasemmistohallituksemme ymmärrä, miten typerä ja selkärangaton päätös. Mitkä tahot eivät välitä tuon taivaallista lapsien, naisten ja vanhusten brutaalista murhaamisesta! Oikein hyvää omatuntoa ja sikeitä unia asiasta päättäneille henkisesti vähä-älyiselle VR:n johdolle ja vasemmistohallitukselle. Näin Suomi seisoo todella kierosti EU:n pakotteiden rivissä. Mitä muuta, kuin erittäin huonon kuvan vasemmistohallituksemme Suomesta euroopalle antaa! Alle kaiken arvostelun menevää toimintaa!

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eiköhän sen muut maat Europassa vaatinut avattavaksi? Sakswan meni sitä myöten kivihiltä. Muutkin varman tarvi kamaa! Meidän pissaliisat,vain innoissaan sulki. Voi Tuppurainen,oliko yliaktiivisuutta? Pitää kysyä isoilta pojilta,enenkun tupeksii.

    • Anonyymi

      Kait Eu heräsi,että nää vitun pakotteet meneekin yli..

      • Anonyymi

        Miksei Marini seiso kiskoilla?? Lisää pakotteita ja porsaanreijät tukittava?
        Ja Heinluoma ja Tuppurainen ja kokoomusmepit?


    • Anonyymi

      Kummalista että tuollainen valtion omistama yritys voi olla olemassa joka lähtee tukemaan Venäjän kauppaa. Päätöksellähän ei ole hallituksen kanssa mitään tekemistä Suomen hallituksen kanssa vaan päätöksen teki vain ja ainoastaan VR:n johto hyvin tietoisena hallituksen kannasta ja tahtotilasta. Omistajana laittaisin tuollaisen yrityksen jophdon vaihtoon.

      • Anonyymi

        Tuppurainenhan ensin käski sulkea rata. Joku kärsi liika ja rata avattiin.
        Olisko Saksan kivihiilen saanti yksi tekijä?


      • Anonyymi

        Suomen valtio omistaa ison siivun VR:stä ja hallitus on tämän siivun haltia. Eli kyllä hallitus on myös vastuussa Tytti Tuppuraisen muodossa VR:n touhuista. Kokonaisuudessaan surkuhupaisaa ja kammottavan traagista vastuunpakoilua.


    • Anonyymi

      Miten voi olla mahdollista, että VR ja vasemmisto-keskusta-hallituksemme aloittivat uudestaan tavaraliikenteen putinin venäjälle. Siis tähän järjestelmälliseen siviilien murhaamiseen Ukrainassa syyllistyvään psykopaatti-putinin valtioon. Dystopiaan, joka on vielä kiristettyjen pakotteiden kohteena? Selitykset tavaraliikenteen uudelleen avaamisesta ovat alle kaiken arvostelun. VR:n tavaraliikenne ei kuulunutkaan Britannian pakotelistalle!! Huh huh, mitä roskapuhetta. Tämän lausunnon antaja/antajat on saatava selville ihan suomalaisten ja Suomen uskottavuuden kannalta.
      Lapsien, naisten ja vanhusten mielipuolinen teurastamisen täytyy lopettaa tavaraliikenne välittömästi. Huolimatta Tytti Tuppuraisen ja VR:n vastuunpakoilemisesta!
      Onko tämä venäjälle suuntautuva tavaraliikenne hallituksemme osoitus ja tuki yhtenäiselle EU:lle, mitä hallituksemme suureen ääneen julistaa? Näinkö hallituksemme myötäelää ukrainalaisten hirvittävien kärsimysten kera? Hävetkää!!!
      Koko tavaraliikenne heti seis, elintarvikkeet mukaanlukien!!
      Onneksi vaalit ovat tulossa.

    • Anonyymi

      Tytti Tuppurainen ja VR lopettaa tavaraliikenteen teurastaja-putinin venäjälle. Tähän menee heidän ilmoituksen mukaa muutamia kuukausia! Aivan aikajänteeltään luokatonta ja vastuutonta toimintaa. Muutamia kuukausia, Herran jestas, mitä vastuunpakoilua! Tytti Tuppurainen on oman ilmoituksen mukaan tyytyväinen keskusteluun VR:n johdon kanssa. Tämä on näiden tahojen käsitys EU: yhteisessä pakoterintamassa seisomisesta. Miten nämä henkisesti köyhät päättäjät voivat ja kehtaavat saattaa suomalaiset aikamoisen outoon valoon länsimaiden silmissä? Mitä ajattelee Ukrainan vielä hengissä oleva kansan osa. Osahan on jo tapettu, mutta se ei näitä yksinkertaisia pölvästejä liikuta mitenkään.
      Alasajoon menee kuukausia? Härskiä valehtelua!!!
      On varmasti Suomen etu, kun tästä vasemmisto/keskusta katastrofihallituksesta päästään eroon. Unohtamatta VR:n nykyjohtoa! Ikävää, että hallituksen vaihtoon menee vielä kuukausia!

    • Anonyymi

      Arvatkaa Kuka senkin Tappiot maksaa?

    • Anonyymi

      Tytti Tuppurainen ja VR pitävät tavarakuljetuksia koskevista sopimuksista kiinni aina luotettavan teurastaja-putinin venäjän kanssa. Siis valtion, joka rikkoo kaikkia sopimuksia ja murhaa epäinhimillisesti siviilejä Ukrainassa. Onkohan nämä päättäjät ihan tolkuissaan. On suuri häpeä, että nämä tollot ja ihmisuhreista piittaamattomat "johtajat"
      kutsuvat itseään suomalaisiksi. Pystyisikö vasemmisto/keskusta hallituksemme puuttumaan tähän idiotismiin, joka toimii myrkyttäjä-putinin pussiin. Lausunnossaan Tytti ja VR ilmoittivat, että tavaraliikenne venäjälle loppuu muutaman kuukauden kuluessa. Epämääräistä ja pöyristyttävää roskapuhetta! Kauppa ja tavaraliikenteen on loputtava heti, koska nämä meidän "johtajat" tukevat venäjää välillisesti! Miten ihmeessä Suomi ja suomalaiset hyväksyvät tämän katastrofin ulkopolitiikassamme?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7229
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      35
      2781
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2356
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      99
      2062
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1757
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1333
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe