Pihlajalinna ja ulkoistukset

Anonyymi

Keskisuomalainen kirjoittaa, että Pihlajalinna ottanut miljoonalla takkiin oikeudessa soteriidassa.

Näitä on aika paljon:

Pihlajalinnan tilinpäätöksestä 2021:

Jämsän kaupunki on haastanut Jämsän Terveys Oy:n palvelusopimuksen hinnantarkistusehtoa koskevassa asiassa käräjäoikeuteen. Näkemysero siitä, voiko kiinteä vuosihinta sote-palveluissa myös laskea hinnantarkistuksen vuoksi, on tilikauden lopussa yhteensä noin 3,7 (2,6) miljoonaa euroa.

Jämsän Terveys nosti lisävastakanteen Jämsän kaupunkia vastaan. Lisävastakanne koskee mm... Jämsän Terveys vaatii lisävastakanteessaan Jämsän kaupungilta yhteensä noin 16 miljoonaa euroa.

Jämsän Terveys on tulouttanut ja sillä on edelleen saamisissaan lisävastakanteen
mukaisia muuttuvia vastikkeita yhteensä 3,9 (3,8) miljoonaa euroa.

Mäntänvuoren Terveys Oy on tulouttanut ja sillä on saamisissaan sopimukseen perustuvia ja oikeudellisesti perusteltuja muuttuvia vastikkeita Mänttä-Vilppulan kaupungilta yhteensä 4,1 (3,5) miljoonaa euroa.

Kolmostien Terveys Oy on tulouttanut ja sillä on saamisissaan sopimukseen perustuvia ja oikeudellisesti perusteltuja muuttuvia vastikkeita Parkanon kaupungilta yhteensä 1,7 (0,6) miljoonaa euroa.

...Kuusiolinna Terveys Oy:n osalta erimielisyydet vuosihinnasta ja muista erillisveloituksista on tilikauden aikana sovittu kaikkien tilaajien kanssa.

Alavuden ja Ähtärin kaupunginhallitusten sekä Soinin ja Kuortaneen
kunnanhallitusten päätökset sovituista asioista olivat lainvoimaisia elokuussa 2021.

Käynnissä olevat ja päättyneet oikeudelliset prosessit:
Jämsän kaupunki on haastanut Jämsän Terveys Oy:n palvelusopimuksen hinnantarkistusehtoa koskevassa asiassa käräjäoikeuteen, kuten edellä on mainittu kohdassa Eriä, jotka johdon arvion mukaan saattavat vaikuttaa kokonaisulkoistussopimusten kannattavuuteen viiveellä. Käräjäoikeuden istunnot pidettiin tammikuussa 2022. Käräjäoikeus on ilmoittanut antavansa asiassa päätöksen maaliskuun alussa.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus antoi 11.6.2021 ratkaisun Pihlajalinnan ja Hattulan kunnan välisessä riita-asiassa. Käräjäoikeus katsoi, että Hattulalla ei ole ollut oikeutta purkaa sopimusta. Pihlajalinnan tuli kuitenkin korvata Hattulalle sopimussakkoina ja vahingonkorvauksena sopimuksen aikaisista rikkomuksista yhteensä 123 175 euroa korkoineen.

Välimiesoikeus on 31.8.2021 todennut konserniin kuuluvaa tytäryhtiötä vastaan nostetussa välimiesmenettelyssä sopimusrikkomukseen perustuvassa asiassa, että sopimuksen perusteettomasta irtisanomisesta aiheutunut vahinko kantajalle on määrältään 295 800 euroa. Välimiesoikeus on velvoittanut Pihlajalinnan
suorittamaan vahingonkorvauksen ja kantajan oikeudenkäyntikulut 82 943 euroa sekä yhteisvastuullisesti korvaamaan välimiesmenettelyn kulut yhteensä 98 694 euroa.

Ja vielä myyntisaamisista:
Myyntisaatavien perintää on tehostettu. Yli 90 päivää vanhoja erääntyneitä saamisia kasvattaa merkittävästi Jämsän Terveyden ja Jämsän kaupungin
väliset myyntisaamisten ja ostovelkojen maksusta pidättäytymiset. Kuten Riskit ja liiketoiminnan epävarmuustekijät -
kappaleessa on kuvattu, mikäli sopimisvelvoite ei johda maksusuorituksiin, saatavia peritään oikeusteitse
...lainaus loppuu
Näiden yli 90 pv vanhojen määrä oli kasvanut vuoden 2021 aikana yli 15 000 000 euroa.

Jokaisesta oikeuteen menneestä riidasta on tullut tappio ja jäljellä on riitoja miljoonakaupalla. Luulisi, että tarkoitus olisi tuottaa niitä sotepalveluita, mutta tämä näyttäytyy ammattimaisena riitelemisenä.

Olisi todella hienoa tietää miten viisaat ovat näitä kiistoja "sopineet"... ?

7

2009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paljoko Parkanosta on maksettu ylimäärästä? Onko kaikki vuokrat ym saatu Pihlajalinnalta?

    • Anonyymi

      nämä hommat eivät pelaa ilman vahvaa seksuaalisuutta. Kaikkien pitäisi olla valmiita seksuaaliseen aktiin työpaikoilla autossa ja hiekkakuopilla. Se poistaisi aivoista patteja ja pystyisi ajattelemaan selkeesti.

      • Anonyymi

        No sut jo laitettiin kaappiin sidottuna ja monet avaimet hävisivät, nii et jouduttiin uusii kaikis kämpis lukot. Siinä sun seksis. Sulla aina aivot patteja täynnä. Sukuvika näköjää


    • Anonyymi

      On hienoa kun olemme mukamas länsimaa hirveen avoin ja rehellinen tiedonkulku. Muualla maailmassa on tiedon kulku kauheen huonoa ja me olemme harmissamme.

    • Anonyymi

      Pihlajalinnan testipuikoissa on kontaminaatioita. Kyse ei ole pelkästään covid-testeistä. Sain vakavia neurologisia oireita bakteerien määritykseen käytetystä nielutesteistä, jotka jatkuneet pitkään. Tuli outo maku suuhun puikoista ja illalla alkoi oireita. Rupesin tutkimaan asiaa. Soittelin eri tahoille. Riippumaton tutkija oli tutkinut näitä tikkuja ja niistä löytynyt kontaminaatiota: myrkkyjä ja parasiitteja. Tutkimuksessani löytyi näitä. Alan uskoa näihin salaliittoteorioihin oman kokemukseni jälkeen. Lääkäri ja hoitaja ihmetteli oireita kun kyseessä ei kuitenkaan ollut covid-testi. Onko covid testissä jotain mitä meille ei kerrota?

      Follow the money.. Olen tutustunut myöskin minua hoitaneen yleislääkärin yritystileihin ja täytyy sanoa, että summat ovat järkyttäviä. Yleislääkärin tulot ovat yli 600 000 euroa/vuosi jaettuna kolmeen eri firmaan. Tulot nousivat kun korona alkoi. Ei ihme et lääkikseen tunkua.

      • Anonyymi

        Nielutestit jatkuneet pitkään?


    • Anonyymi

      Ihan perseestä koko Parkanon terveyskeskus, jouduin odottamaan monta tuntia ennenkuin lääkäri otti sisään ja lopuksi sain suunnilleen vaan vittuilua enkä ollenkaan niitä lääkkeitä joita olisin tarvinnut.

      Siis en siitä huolimatta saanut tarvitsemiani lääkkeitä vaikka on ollut vakavia kriisejä elämässä kuten lähiomaisten kuolemia ja saan paniikki/ ahdistuskohtauksia lähes jatkuvasti. No tulipa viimeistään nyt selväksi ettei ainakaan Parkanon tk kannata astua enää varpaallaankaan. No mitäs seuraavaksi, varmaankin hirteen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7000
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2731
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2303
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      86
      1987
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1695
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      8
      1502
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1278
    Aihe