Marinin hallitus kaatuu, jos hoitajalakon kiukuttelijat eivät mene töihin ja ihmisiä kuolee.

Anonyymi

Marinin hallitus on vaakalaudalla lakkojen takia. Tarvitaan laki, koska ay-aktiivit ovat välinpitämättömiä ihmishenkien suhteen. Kysymys ei ole lakko-oikeudesta. Kysymys on suojelutyöstä. Ammattiliittojen keinot ovat arveluttavia oman asian ajamiseen. Kysymys ei ole jäsenistön hyvinvoinnista, vaan liittojen vallasta. Hävetkää, kun vaarannatte ihmisten hengen. Työt eivät ole lakossa. Suomessa on liittymisen vapaus.

8

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Nyt on kyseessa rahat tai henki. Demarit ja vas.liitto näyttävät kallistuvan rahan puolelle. Niin pyhä lakko-oikeus on ay-liikkeelle.

  • Anonyymi

   Lakot kommunisti aikojen jäänne.

  • Anonyymi

   Eihän Marinin hallitus saa puuttua tähän, senhän ovat EK kokoomuksen peesaamana ajaneet näin, että työnantajapuoli ja liitot neuvottelee palkat.

   Mitään uutta lakia tähän ei tarvita, korkeintaan laki, joka velvoittaa työnantajaa hoitamaan tehtävänsä. Työnantaja tässä jarruttaa ja vaikeuttaa neuvotteluita, työnantajan vastuulla on sairaat ihmiset ei lakossa olevien, eikä ammattiliittojen ja kaikista vähiten hallituksen.

  • Anonyymi

   Arvon sairaanhoitajat kuin myös te jotka olette huolissanne sairaanhoitajien lakon vuoksi kohonneesta riskistä joka vaarantaa ihmisten hengen.

   Hoitovirheisiin kuolee vuosittain hyvinkin paljon ihmisiä. Terveyden huollon asiantuntijat uskovat luvun olevan 700–1 700 välillä . Näin tapahtuu tilanteessa jolloin kaikki sairaanhoitajat ja lääkärit ovat töissä.

   Onko mahdollista että hoitovirheiden määrä ei näin lakon aikana nousikaan ?

   • Anonyymi

    Marin twiittasi 5.3.2018:
    "Naisten pitäisi mennä yleislakkoon, jotta naisvaltaisten alojen palkkakehitys ja arvostus saataisiin ylös kuopastaan. Suomi pyörii pientä palkkaa saavien ja palkatonta työtä tekevien naisten uurastuksella."


  • Anonyymi

   Onko vapaassa demokraattisessa Suomessa niin, että kun valmistut sairaanhoijaksi, et ole vapaa päättämään asioistasi?
   Olet kansalainen ilman oikeuksia, et saa lakkoilla vaatiaksesi lisää palkkaa, parempia työehtoja.
   Tähän lakkoon on tultu koska ihan HUS:sin ylimmän johdon suulla on kerrottu, että hoitaja määrä on vedetty niin tiukalle, että juuri ja juuri vuorosta selviää. Suomeksi se on alimitoitusta, suoranaista rääkkäämistä kun jokin pandemia iskee ja johto jakaa hoitajille banaaneja kuin apinoille.
   Kun suojatyöstä päättää työnantaja niin silloin kaikki työ on suojatyötä, mutta kun ollaan normaalitilssa niin mikään ei ole välttämätöntä, ei hoitohenkilölunta ainakaan.
   Toivottavasti sairaanhoito-opiskelijat menevät myös lakkoon ja näyttävät, että enää pelkät banaanit ja lupauklset eivät riitä.
   Kun rauhanaikana on pula hoitajista niin mikä se on sodan aikana ja meillä Euroopassa on nyt sota ja sillä on hyvin ikävä tapa levitä ja tehdä tuhoa.

  • Anonyymi

   VOI voi , hoitajat ovat henkisesti demareita . Ei Sanna heitä duuniin pakota sillä vaalikarjasta täytyy huolehtia .

  • Anonyymi

   Ei hallitus hajoa, vajakit pitvät yhtä ja kaikki muuttuneet viherkommareiksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   3125
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   374
   2469
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1665
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   130
   1367
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   952
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   868
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   251
   864
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   790
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   779
  Aihe