Venäjää kannattavat mielipidekirjoitukset?

Anonyymi

Mielipidepalstakirjoitukset paikallislehtienkin palstoilla olivat taannoin ahkerassa käytössä paikallisten Venäjää kannattavien toimesta, joissa Suomen hävittäjähankintoja, sekä puolustuksen vahvistamista, sekä Natoa/Yhdysvaltoja mollattiin ja korostettiin puolueettomuutta, sekä itänaapurin kanssa ”ystävänä” pysymistä.

Kertoisiko ”joku”, mistähän nykyinen ”radiohiljaisuus” sitten johtuu? Onko lie paatuneinkin Itää ihannoiva aktiivi nykyisten tapahtumien johdosta vetänyt viimein sen herneen nenäänsä ja tullut järkiinsä? 🙈

52

1999

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ahosen Riston päätä ei Butsan kuvat käännä eikä Venäjän sotarikokset hiljennä.

      Edelleen ymmärtää Putinin aikeita ja toimia ja jaksaa tsempata desantti dosentti Johan Bäckmannia facessa.

      Kovasti mielii ylennystä viidennen kolonnan plutoonan kontra-amiraaliksi

      • Anonyymi

        Ukraina on jo etsintäkuuluttanut Bäckmanin ja Putkosen.


      • Anonyymi

        Joo kyllä eks tiedottaja twitterissä kovasti Venäjää puollustaa!!


      • Anonyymi

        Risto on aivopesty reppana, joka kyselee "toisen totuuden" perään somessa. Se toinen totuus hänelle on RIA Novostin propaganda.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukraina on jo etsintäkuuluttanut Bäckmanin ja Putkosen.

        Tuo pöljäke meuhkaa joka päivä Bäckmanin streamissä, jumaloi sitä ja tiltu-Leenaa. Käsittämätöntä paskaa suoltavat kaikki.
        Nyt Ukraina on kuulemma etsintäkuuluttanut Bäckmanin ja Putkosen. Seuraavaksi varmaan Ahosen? https://aijaa.com/7CmSij


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Risto on aivopesty reppana, joka kyselee "toisen totuuden" perään somessa. Se toinen totuus hänelle on RIA Novostin propaganda.

        Kovasti on somessa sitä mieltä, ettei Venäjä ole syyllinen Butsan tapahtumiin!!


      • Anonyymi

        Riston katkeruuden ymmärtää jossain määrin kun tuntee hänen työhistoriansa.


    • Anonyymi

      Hänestä on yllättäen tullut pasifisti. Mutta kiivaimmat koronan kieltäjät ja rokotevastaiset ovat pääsääntöisesti myös putinisteja. On aivopestyjä siis ja uskovat mitä ihmeellisimpiin salaliittoihin.

    • Anonyymi

      Olihan noita mielipidekirjoituksia (RW) erään lehden helmi-maaliskuun numerossa KÄ1/22 peräti neljä kappaletta samassa lehdessä ja tähän tyyliin!

      ”Suomen ulkopolitiikka ja sotakalusto on harmonisoitu yhteensopivaksi Naton ja sen johtajavaltion USA:n kanssa. Suomen tulee irtisanoutua lännen sotavalmisteluista ja hylätä kaikenlaiset Nato-haikailut. Suomen tulee ottaa etäisyyttä USA:n ulkopolitiikkaan ja purkaa katastrofaalinen hävittäjäkauppa. On palattava puolueettomuuteen ja hyviin naapurisuhteisiin Venäjän kanssa”

      "Suomella ei ole varaa lihasten pullisteluun, kun ei sellaisia ole. Jos suunnitellaan jenkkisotilaiden apuun tuloa, niin pettymys on karmea. Jenkkisotilaiden sotataito on ruosteessa, taitaa olla huumehöyryt pilanneet sen."

    • Anonyymi

      Vasemmisto on venäjän puolella.

    • Anonyymi

      Eräskin Venäjää ihaileva "kommunisti" käyttää kirjoituksissaan tittelinään sanaa "sotaorpo", kun ei ymmärrä, ettei olisi se sotaorpo, ellei Neuvostoliitto olisi hyökännyt sotaa julistamatta Suomen/siviilien kimppuun.
      Ukrainaan hyökkäys on talvisodan toisinto, eivät siitäkään oppineet, ettei paraatimarssilla, eikä väärillä luuloilla pitkälle pötkitä!

    • Anonyymi

      Väyrynen on oikeassa ei Natoon. Mitä järkeä on kaivaa verta nenästä. Jos yksikin kaupunkimme pommitetaan sorakasaksi ei siitä kukaan maailmansotaa aloita. Viovotellaan vaan näin pääsi käymään. Nää ressupossu uhoojat ei ota huomioon meidän omia lapsia jotka ovat uhreja.

      • Anonyymi

        No Kaivoiko Suomi verta nenästä talvisodassa? Ei oltu EU:ssa eikä Natossa, vaan rauhaa rakastava puolueeton kansa. Silti Neuvostoliitto lavasti Mainilan laukaukset ja hyökkäsi sotaa julistamatta Suomeen ja tappoi mainitsemiasi "meidän omia lapsia jotka ovat uhreja."

        Ettekö te Venäjää ihannoivat todellakaan tajua, mitä tapahtui talvisodassa ja tällä hetkellä sama toistuu Ukrainassa?


    • Anonyymi

      Jos olisin Venäjä niin kyllä minua pelottaisi koko ajan että joku hyökkää.

      Miksi? No siksi kun minulla olisi ydinaseita tuhota tasan jokainen hyökkääjä jo kotikamaralleen....

      Niin, tämä oli sarkasmia. Venäläiset uhossaan unohtavat ettei heidän kimppuun ole oikeastaan mahdollista käydä ja silti halutaan pullistella. Eivät siis ole yhteistyö kykyinen kansa.

      • Anonyymi

        Venäläiset puhuvat ja valehtelevat niin paljon paskaa, että lieneekö mitään ydinaseita olemassakaan? Korkeintaan vanhoista öljytynnyreistä kyhättyjä torsoja!


    • Anonyymi

      Valko-Venäjältä välitettiin kuvaa, jossa venäläiset sotilaat postittivat Ukrainasta ryöstettyjä tavaroita ilmeisesti koteihinsa. Pesukoneita, koruja, leluja!!!, skeittilautoja jne.
      Skeittilaudan hinta lie ollut se kaksi luotia päähän.
      Erikoista, että koronan kiistäjät ovat Venäjää tukemassa. Mikä on yhteistä koronalla jaVenäjän hyökkäyksellä Ukrainaan? Vainajia tulee.

    • Anonyymi

      Tiitisen lista julki ennen kun nää eläke höperöt kuolee, erkki, eero. tarja , mauno, Kaikki julkiseksi. Jotta totuus tulee esille.

      • Anonyymi

        Etkö tiedä Tiitinen samansortin mies kuin Hooveri jenkeissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö tiedä Tiitinen samansortin mies kuin Hooveri jenkeissä.

        Naulan kantaan.


    • Anonyymi

      Eivät ole järkiinsä sentään tulleet. Kirjoittelevat omilla Facebook-sivuillaan. Kannattaa käydä lukemassa vesa raiskilan ja risto ahosen sivuja. Molemmat jakavat venäjämyönteistä materiaalia.

      • Anonyymi

        Jospa siitä propagandan levittämisestä saa pikku korvausta itärajan takaa?


    • Anonyymi

      Tämä on lienee uskontoon verrattavaa käyttäytymistä. Pohjatyö on tehty siten, että, ei mikään länsimainen uutinen tai tiedemies ole enää ns. Luotettava.

      Tämän jälkeen "kaikki" muualta olevat ovatkin yllättäen "luotettavia", koska se eivät ole länsimaisia ja edusta esim. eliittiä, Gatesin suuria reset suunnitelmia tai muuten vaan jotain salaliittosuunnitelmaa jolla alistetaan kaikki kansalaiset... Eikä enää tarvita mitään kritiikkiä harrastaa informaatiota kohtaan ja kaikki on luotettavaa tietoa, tai ainakin Yleä luotettavampaa... kunhan se tulee... muualta (lue idästä)

      Tämä on pitkän ajan aivopesun tulosta, jolla on juurikin saatu "herkät" kääntämään katseensa aika tiukasti itään. Eikai nyt sentään jokaisesta joogajarokotevastustajasta sattumalta tullut natsinatovastustajaa yhdessä yössä?

    • Anonyymi

      Kertoisiko nyt joku "paatunut kommunisti" mikä siellä venäjällä on paremmin kuin esim. täällä Suomessa?
      Jo Karjalaan hyökättyään "työväestöä palastamaan" sotilaat ihmettelivät karjalaisten kotieläimiä, sekä vilja-aittoja/vaurautta todeten:"Paremminhan asiat täällä ovat kuin meillä!"
      Täytyy olla tosiaan nupistaan laho, joka venäjän oloja ihailee!

      • Anonyymi

        RA sananvapauden nimissä suoltaa puuttin sotapropagandaa.
        Sen verran väkevää tavaraa että haluaa poistattaa asiaan liittyvät puheenaiheet foorumilta.


    • Anonyymi

      Voi kun minä niin odotan Vekkarin/Jämsän seudun mielipidepalstojen kirjoituksia, joissa ylistetään "puolueettomuutta", sekä hyviä naapuruussuhteita rauhaa rakastavaan itä-naapuriimme Venäjään ja samalla haukutaan ja mollataan koko länsimainen hapatus!
      Tosin Suomikin on nykyään luokiteltu Venäjän taholta epäystävällisten maitten joukkoon, mutta eihän se tosi Venäjän ystäviin vaikuta... Lurps lurps!

    • Anonyymi

      Suomi lurps ruottia, suomi lurps neukkuja, suomi lurps eu.ta. ja nyt suomi lurps nato. joka jälkimmäinen olis pitänyt toteuttaa vuosikymmeniä sitten, muut lurpsittelut olis pitänyt lopettaa samoihin aikoihin.
      eikä suomi hyödy eu,sta pätkääkään. vaan on eu,n, malli oppilsa ja antaa rahansa jopa velkaantuen.

      Suomen todellinen itsenäisyys tulee tehdä siinä vaiheessa kun olemme natossa.

    • Anonyymi

      Tänään tulee Vekkari, kyllä jännittää!🤣😂

    • Anonyymi

      RA facessa jakaa Kremlin propagandaa Ukrainan biolaboratorioista jotka tuottavat geneettisesti valikoivia joukkotuhoaseita.

      Kun RA on koronatutkimuksissaan perehtynyt ihmissalalääketieteeseen niin voisi kertoa meille tietämättömille:

      Jos Venäjän tulkinnan mukaan ukrainalaiset ovat samaa slaavilaista kansaa kuin venäläisetkin niin miten nämä kansallisuuden valikoivat taudit erottavat slaavilaisen slaavilaisesta?

      Kun sukupolvien ajan on naitu ristiin rajan yli ja muutettu työn perässä ja pakkosiirretty Stalinin gulakeille niin miten tämä katala geenimanipuloitu tauti tunnistaa monensiako serkkuja sukulaissuhteessa kukin henkilö on ja voiko siihen taudin levittää.

      Vai voiko tämä tautipartikkeli tehdä kyselyn kirkonkirjoihin ja väestörekisteriin ja selvittää onko peräisin väärältä puolelta rajaa ja toivoa ettei ole isomummo hypännyt vieraissa.

      Miten tämä slaavilaisgeeni toimii jos on ollut reussutöissä pitkään Venäjällä ja maksanut veronsa ja lahjuksensa asianmukaisesti? Pelastuuko kaksoisagentti jos on fsb tai kgb proopuska osoittaa kavalalle taudinaiheuttaja virukselle?

      Tällaista tuli tänään mielenpäälle ja toivon salaliittoteoria asiantuntijan vastaavan.

      • Anonyymi

        Ja näitä bioaseita kuljettavat lepakot ja muuttolinnut. Ukraina on nämä otukset siihen valjastanut. Tämä Venäjän uutisissa.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Järjestävätköhän RAhonen ja kumppanit Voitonpäivän paraatin Jämsässä 9.5.? Tosin en tiedä, mitä tässä sodassa nyt on voitettu.

    • Anonyymi

      Sehän tässä onkin ristiriitaista, että Venäjällä kiellettiin sotaa vastustavat mielenosoitukset ja sotaa vastustavat heitetään häkkiin/vankiloihin, mutta täällä sallitaan em. Venäjämyönteiset kulkueet ja ilmoitetaan niistä oikein Iltalehden lööpissä.

    • Anonyymi

      Voi voi! Näinkös siinä sitten kävikin! 🙈😝

      "Suomen venäjänkieliset jyrähtävät: Vaativat äitienpäivän Venäjä-mielisen autokulkueen perumista
      Vetoomuksella halutaan tuoda myös esiin, että Suomessa asuvat venäjänkieliset eivät tue Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa."

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        "Rukouksemme" on ilmeisesti kuultu, mutta kyllähän siellä niitä hulluja riittää!


    • Anonyymi

      Kai joku teistä tiedottajan kavereista sentään osaa laittaa tällä tiedottajalle luun kurkkuun?

      • Anonyymi

        Kyllä tiedottaja on jo sekaisin kuin seinäkello


    • Anonyymi

      Mites ny, ku vassaritrin NATO:n valitsee?

    • Anonyymi

      Repe ja Ripe menee, ehkä Turren vkk:hon🤔.
      Tosin nekään ei halua, kai täysin aivopestyä ainesta.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tavallaan tuo mielenilmaus on oikeutettu, jos muistelee vaikkapa Neuvostoliiton v. 1940 suorittamaa Katynin joukkomurhaa - ja tottakai - silloinkin Neuvostoliitto syytti natsi-Saksaa, vaikka juuri saksalaiset löysivät tuon joukkohaudan.

      ”Katynin joukkomurha oli Neuvostoliiton turvallisuuspalvelun NKVD:n toteuttama puolalaisten joukkomurha, joka tapahtui vuonna 1940. Teloitetut olivat sotavangeiksi otettuja Puolan armeijan upseereita, korkeasti koulutettuja ammattilaisia kuten opettajia, lääkäreitä, professoreita, tutkijoita sekä poliiseja ja valtion virkamiehiä.
      Uhrien määräksi arvioidaan 21 857. Neuvostoliitto syytti joukkomurhasta natsi-Saksaa.”

    • Anonyymi

      Ahonen on taas ajan hermolla.
      Jakaa 6 vuoden vanhoja uutisia.

    • Anonyymi

      Tässä taannoin eräs kaveri kehui silloisen Neuvostoliiton oloja, miten hyvästi siellä työväestön asiat on.
      No kinastelujen jälkeen kysyin viimein, että montako kertaa hän on käynyt Neuvostoliitossa tutustumassa tähän työläisten paratiisiin. En kertaakaan, mutta olen lukenut, oli vastaus! 🤣🙈
      Eikä hänen suhtautuminen nykyiseen Venäjään/Natovastaisuuteen ole vieläkään muuttunut, vaikka nämä NaZit raiskaavat ja tappavat siviiliväestöäkin huumeissaan ikään- taikka sukupuoleen katsomatta!
      Kait hän on lukenut "Kansan ääntä", jossa siinäkin kerrotaan että Ukrainassa käydään vain sotilasoperatiota, eikä siellä tapeta taikka raiskata ketään.

      • Anonyymi

        Ovat nuo puolustelijat sekopäitä. Useat aloittivat rokotevastaisuudesta ja jatkoivat putinismiin.


    • Anonyymi

      Turhaa suunpieksentää.

    • Anonyymi

      No se minusta vasta on turhaa suunpieksäntää kun "Kansan ääni" ilmaisjakelu-"huumorilehdessä" paikallinen kesto-marmattajamme peräti kolmen mielipidekirjoituksen kera hokee sitä samaa mantraa:"Itä on hyvä ja länsi on paha".

      Nimimerkkinä on "Sotaorpo ja eläkeläinen". Kirjoittaja ei ymmärrä sitä, ettei hän olisi sotaorpo, ellei tämä rakas itä-naapurinsa olisi sotaa julistamatta hyökännyt pommikonein Suomen kaupunkien ja siviilikohteitten kimppuun tappaen tuhansia siviilihenkilöitä.
      Sama tapahtuu nyt Ukrainassa, eikö yksi Raatteentie riittänyt, taas päätä hakataan seinään, että raplingit varisevat!

    • Anonyymi

      Oliko Ahonen joku vanha taistolainen?

    • Anonyymi

      Kukaan täysjärkinen ei kannata venäjän kirjoituksia ja venäjää.

    • Anonyymi

      Koska Suomessa on nykyisin rangaistava teko mainita mitään positiivista itäisestä naapurista.

    • Anonyymi

      Kyllä kannattas olla Venäjän ystävä. Saatas olla rauhassa. Näistä nyky asukkaista ei ole ollut kuin perkeleesti harmia. Ja nehän sen sodan aloitti Usan kanssa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3075
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2311
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      123
      1689
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1543
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1067
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      944
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      901
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      791
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      764
    Aihe