Tämä haastattelu kannattaa katsoa Näin Väyrystä "Roastataan". Onko puolueettomuus kirosana?n

Anonyymi

Paavo Väyrynen joutui iltapävälehden ennennäkemättömän kovan "roastaamisen" kohteeksi toimittaja Haapalan taholta! Mihin katosi hyvän lehtimiestavan periaatteet ja toisen mielipiteen ja poliittisen henkilön kunnioittaminen?
Montaako "asiantuntijaa" Suomen media on "roastanut" näin kovalla kädellä, kuin mitä Paavo Väyryselle nyt tehtiin? Timo Soini joutui aikoinaan samanlaiseen ryöpytykseen.
ONKO TOINEN NATO NÄKÖKULMA TABU MEDIALLE? Medialle, joka vaikuttaa vahvasti ainakin tämän haadtattelun/ kuulustelun näkemisen jälkeen ajavan tiettyjen porvaristo tahojen missiota!!! Eikö Suomessa suvaita itseajattelua, vaan pyritään valmiiksi käsikirjoittamaan maan poliittinen toiminta?
Väyrysen esittämiä asioita ei voi sivuuttaa, koska Suomi ON TASAVALTA ja SUOMEN PERUSTUSLAIN mukaan jokaisella on oikeus omaan, eriäväönkin mielipiteeseen,
Väyrunen puhuu asioita, jotka pitää selvittää enben Natoon pyrkimistä . EI VOI AJAA VAIN YHDEN KANSANLUOKAN MISSIOTA TASAVALLASSA !
Aivan.älytöntä kohtelua Suomen yhtä poliittisesti karismattisinta henkilöä kohtaan, joka näyttäisi ajavan asiaa kansalaisen tasa-arvoisen kuulemisen puolesta. Väyrynen on pelastanut aikoinaan Suomen talousromahdukselta, estämällä pakolaistulvan maahamme!!
Jos Väyrynen sivuutetaan, on syytä kysyä, noudattaako Suomi yhdenvertaista kansalaispolitiikkaa lainkaan.??? Nato ei ole mikään päiväkodin valinta. Sillä on valtavat merkitykset Suomi-Venäjä asetelmaan. Sekä Suomen sotilasreservien käyttöön ym. Ym.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   205
   3415
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   30
   3067
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   120
   1673
  4. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1537
  5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   346
   1407
  6. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   87
   1270
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   57
   1263
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1121
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   89
   1095
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   964
  Aihe