Sisarukset Pihla ja Miko

... asuivat vanhempiensa kanssa melko pienessä pirtissä, mutta koska tulot olivat pienet, eikä isä oikein itsekään pystynyt rakentamaan, se sai riittää, ja hyvin riittikin. Tila oli ennen ollut suuri, mutta se oli pilkottu ensin kahden, ja sitten toinen osa vielä kolmen perillisen kesken.

Lähimpien kolmen talon snadilaiset olivat siis serkkuja ja yhden pikkuserkkuja. Oli kyläkoulu, jolla kaikki kävivät ja sen lisäksi useita muistakin taloista. Sukulaistenavien kanssa oltiin melko saman ikäisiä, joten leikkiseuraa löytyi jo läheltä. Oli kuitenkin sen verran niukkaa, ettei ollut edes polkupyöriä.

Lapset olivat iloisia ja keksivät kyllä yhteisiä leikkejä. Tavallisin oli lämpimällä, että käytiin läheisellä lammella uimassa, kursailematta tytöt ja pojat alasti, sillä vierailtiinhan toisten luona saunassakin, jolloin snadilaiset olivat yhdessä, mutta fossiilit eri aikaan, jotta saivat saunoa rauhassa.

Saunaympäristö loi sekä sisarusten että serkkujen kanssa mainion tilaisuuden harrastaa myös lääkärileikkejä. Ne saivatkin myöhemmässä iässä varsin seksuaalisen sävyn, mutta se vain teki niitä houkuttelevammiksi. Lopulta niitä harrastettiin aina, kun uitiin ja saunottiin ihan lopulta muulloinkin ja joka päivä.

Kun kukaan ei ollut kieltämässä, snadilaiset pitivät niitä asiaan kuuluvina ja kivoina.

Eräänä päivänä, kun Pihla ja Miko olivat kahden, Pihla avasi suunsa: "On ollut kovin miellyttävää näyttää sinulle vittua ja tuntea, kuinka sinä hyväilet sitä pitkään, ja työnnät sinne sormesikin ja liikuttelet sitä. Olisi siinä vaikka kuinka pitkään. Nannaa se on."

- "Olisi vielä kiva, jos työntäisit sinne kyrpäsi. Tuntuisi varmaan vielä hyvemmältä."

Miko: "Ihan samaa olen ajatellut, mutta en ole halunnut painostaa. Siksi olen odottanut, että aloite tulee sinulta, ja olen kyllä elänyt siinä uskossa, että pyydät jonakin päivänä. Kun olemme harrastaneet lääkärileikkejä, on jo pitkään lopetettu ne katsomalla toisiamme kun runkataan ja sormetetaan. Kyrvän työntäminen vittuun on luonnollinen jatko."

Pihla: "Olen jo niin kiihottunut, että voidaan kokeilla jo heti, jos sinulle sopii."

Kiihottumisen takia ei voitu nyt harrastaa lisäkiihottamista, vaan Miko työnsi heti kyrpänsä Pihlan vittuun. Se menikin sinne helposti, koska olivat paljoissa leikeissä venyttäneet immenkalvon aivan laajaksi.

Pihla oli todella ihanoitunut: "Aivan oikein arvasin. Se on monin verroin ihanampaa kuin hyväily sormin. Sinulla on todella ihana kyrpä, todella ihana. Ollaan vähän aikaa ihan hiljaa, jotta voin keskittyä sinun suloisen kyrpäsi aiheuttamiin tuntemuksiin."

Näin tehtiin, mutta puolen tunnin päästä Miko sanoi, että ei enää jaksa. - Pihla: "Anna tulla vaan. Otan sinun spermasi vastaan ystävyyden sinettinä, että olemme AINA sopineet hyvin yhteen."

Molempien orgasmi oli yhtäaikainen, kuin uudenvuoden tulitus, mahtava ja perusteellinen. Varttitunnin päästä Pihla edelleen huohottaen: "Kuulostaisiko oudolta, jos sanoisin, että rakastan sinua suloinen veli?" - Ja Miko: "Niin minäkin sinua."

Asuivat muutenkin samassa huoneessa, mutta nyt kävi aivan päivittäiseksi, että yhtyivät ja herttailivat toisilleen. 🌹👀

2

3818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hei! Om­a str­­­eam. Sisää­­­nkäynti k­­­aikille, jotk­­­a haluav­at pi­tää ha­uskaa 👉 http://9190000.com/H/F8sd 👈

    • Sisarukset Pihla ja Miko 2

      Pihla kertoi muille tytöille, että oli antanut vittua veljelleen Mikolle, ja että se oli tuntunut vielä paljon ihanammalta, kuin että poika vain työnsi sinne sormensa. Tytöt olivat enemmän kuin kiinnostuneita.

      Tytöt: "Kerro ihmeessä lisää, kerro miltä se tuntuu." - Pihla: "Ei sitä osaa muuten kuvata, kuin että se tuntuu monin verroin ihanammalta kuin pojan sormi, jonka te kaikki tiedätte. Kun seuraavan kerran huomenna leikitään lääkärileikkejä, pyydetään että pojat nussisivat kaikkia tyttöjä, niin sittenhän oikeasti tiedätte. Kerrotaan jo koulussa, että koulun jälkeen pyydämme, niin pojatkin tietävät varautua."

      Koulussa tytöt kertoivat toiveestaan. Sen jälkeen eivät tytöt, eivätkä pojat tahtoneet pysyä nahoissaan, kun odottivat koulun loppua. Alkoivat olla jo vedet kesälämpimiä, suuntautuivat lammelle ja riisuuntuivat. Alapesu riitti, ja alkoivat nussia kuka kenenkin kanssa, Pihlakin serkkupojan ja Miko serkkutytön kanssa.

      Kellään tytöistä ei ollut liian ahdasta. Siitä runsaat lääkärileikit olivat pitäneet huolen. Totesivat sekä tytöt, että pojat, että se todellakin oli niin ihanaa, niin ihanaa, että sitä täytyi saada lisää. Sovittiin, että seuraavalla kerralla nussitaan toisen kanssa, mutta lääkärileikkejäkään ei jätetä.

      Tietenkään sukulaistytöt eivät malttaneet olla kertomatta muillekin tytöille, mitä ihanaa olivat kokeneet. Nämäkin tulivat äärettömän uteliaiksi, ja tulivatkin seuraavana päivänä hameasussa ilman pöksyjä koululle, nostivat hametta, näyttivät vittua, ja pyysivät poikia nussimaan.

      Pojat olivat mielissään pyynnöstä ja mielellään bylsivät tyttöjä. Koska kaikki olivat kuitenkin mukana vapaaehtoisesti, väkivaltainen kouriminen loppui kuin seinään, ja tavat siistiytyivät kerralla ja muuttuivat yleiseksi herttaluksi. ■ 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe