Medvedev kompastui omaan näppäryytensä

Anonyymi

IL kirjoittaa: Venäjän entinen presidentti ja nykyinen turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja Dmitri Medvedev uhkasi torstaiaamuna suoraan, että Venäjä ”ryhtyy toimenpiteisiin” Itämerellä, jos Suomi ja Ruotsi hakeutuvat sotilasliiton jäseniksi.– Silloin ei voisi enää puhua ydinaseista vapaasta Itämerestä.

Itämeri ei ole ollut ydinaseeton koskaan. Jo 1981 Ruotsissa karille ajaneessa neuvostoliittolaisessa sukellusveneessä oli yksi tai kaksi ydinkärjin varustettua torpeedoa.

Neuvostovenäläiset uskovat vain kylmää rautaa.

7

190

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sitä se natokiima tuottaa. Suomikin ydinpommi uhan kohde!

  • Anonyymi

   Lienee ollut jo 80- luvun alkupuolelta tai paljon aiemminkin ilman mitään Natokiimaa !!!!

  • Anonyymi

   Medvedev selkeästi suunnittelee itsemurhaa joten annetan tuon pellen nyt käydä itsensä itämereen hukuttamassa ihan rauhassa saapahan kalat vähän evästä.

  • Anonyymi

   Vastaavassa tilanteessa v. - 63 Krutsev pelasti Kennedyn itsemurhalta, kun tämä uhkasi aloittaa ydinsodan, ellei Kuuban ohjusvarustelu lopu.

   Nyt Medvedev ei uhkaa ketään - edes Suomea, vaan ilmoittaa ohjusvarustelun vahvistuvan omilla aluevesillään, vastapainona Suomen Natoon liittymisestä johtuvalle Naton alueelliselle vahvistumiselle.

   Siis hyvin analyyttistä informointia pohjoiseen naapurivaltioon liittyen Venäjältä.

   On aika sairasta hekumoida rauhan oloissa Itämeren sulkeutumisesta Venäjäältä: Sellaista tapahtuu vain öykkärien harhoissa. Todellisessa suurvaltakonfliktissa Itämeri ohitetaan kaukaa tai korkealta.

   • Anonyymi

    Venäjä ja NL ovat pelotelleen ydinaseillaan 50-luvulta lähtien. Sekä idässä että lännessä on kummallakin puolella noin 10.000 kpl ydinaseita. Virallisesti puhutaan tietysti vain 6000 kpl:sta. En näe suurta uhkaa siinä että ydinaseita tuotaisiin lähemmäs Suomea. Kumpikin osapuoli voi tuhota toisensa monisatakertaisesti jos niikseen tulee. Ydinaseiden käyttämisen kannalta sillä ei ole suurta merkitystä tuodaanko ydinaseet rajan pintaan. Siinä ei montaa minuuttia voita jos ampumaan aikoo. Venäjällä on ydinaseet levitettynä ympäri valtakuntaa ja myös suomen rajoilla jo. Venäjä on maalannut itsensä nurkkaan ja koettaa nyt luoda illuusiota neuvotteluasemansa säilyttämisestä maailmanpolitiikassa. Joka miekkaan tarttuu, se miekkaan hukkuu.


  • Anonyymi

   "Metri Keskipitkä" on papukaija, joka toistaa kuulemiaan fraaseja ja kusee lahkeeseen saadessaan kommentoida "Kremlin totuuksia". Säälittävä isopää.

  • Anonyymi

   Voi olla että isopää metukan uhittelu johtuu hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan. Poikaseksi lienee jäänyt vähemmälle viimeaikoina ha....ha...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   198
   3606
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   262
   2511
  3. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   125
   1740
  4. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   384
   1687
  5. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   50
   1370
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   126
   1282
  7. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   75
   1008
  8. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   3
   970
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   44
   945
  Aihe