Kannattaako Osuuspankin asiakkaana ottaa debit vaiko luottokortti?

Anonyymi

Aikomuksena vaihtaa Nordeasta tuohon Osuuspankkiin ja mietin että onko siellä järkeä ottaa debittiä ollenkaan kun tarjoavat luottokorttia? Luin sivustoja muttei käynyt selville saako siitä mitä bonuksia jos ei ole omistaja-asiakas.

Yhdistelmäkorttia en halua sillä siinä ei toimi lähimaksu luotolla maksettaessa.

11

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei tietenkään saa bonuksia, ellei ole omistaja-asiakas. Eikä sellaista korttia käsittääkseni ole, jossa olisi pelkkä luotto-ominaisuus. Pankkikortti on aina siinä samassa Visa-kortissa.
   Ellei sitten ota jotain erityistä Mastercardia.

   • Anonyymi

    "Eikä sellaista korttia käsittääkseni ole, jossa olisi pelkkä luotto-ominaisuus"

    No itsellä ainakin Bank Norwegian ja Stockmann Master ovat pelkällä luotto-ominaisuudella.

    Ja kun menen Osuuspankin sivulle https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/kortit/kaikki-kortit niin näen, että OP Duo ja K-Plussa Maksuaika ovat puhtaita credit-kortteja ilman debit-ominaisuutta.


   • Anonyymi

    Omistaja-asiakkuus ei takaa bonuksia vaan pitää olla joko lainaa pankista tai sijoituksia. Aivan turhaa maksaa omistajuudesta.


  • Anonyymi

   Jos tilillä on limittiä niin se debit riittää vallanhyvin jos lähimaksu on ongelma. Tietenkin luottokortilla on omat puolensa kuten turvallisuuden lisäedut!

  • Anonyymi

   Älä hyvä ihminen Osuuspankin kanssa ala millekään. Bonukset on vain sanahelinää vaikka olisit omistaja-asikas, kun käyttötileille ei makseta korkoa ja bonuksiakaan se ei kerrytä. Vain lainat ja sijoitukset tuottaa bonuksia. Jos asioit verkkopankissa, elikkä teet ne pankin työt, sinulta veloitetaan tililtä joka kuukausi 3,95 € ja automaattinostot sekä automaatilla saldontarkastaminen maksaa.

   Osuuspankki on raaka ikäihmisten sekä kuolinpesien ryöstäjä. Lähiomaisen kuoleman jälkeen lipevästi kehoitettiin tulemaan konttoriin maksamaan hautauskuluja vainajan tililtä, kun tili ns jäädytettiin ja sieltä oli mahdollisuus maksaa vain kaikkia kuolemaan liittyvää maksuliikennettä. MUTTA JOKAIKISESTÄ LASKUSTA PERITÄÄN 5 € , jos erehdyt sinne menemään.

   Kuolintapaus tuottaa suunnattoman määrän laskuja, on arkku, vainajan kuljetukset, sairaalamaksuja, virkatodistukset maksaa, muistotilaisuuspaikan vuokra, muistotil tarjoilut, perunkirjoitus ym, ym. En suostunut ryövättäväksi vaan hoidin kaiken omalta tililtäni.

   Entäs sitten ikäihmiset jotka yhä joutuvat asioimaan laskuineen konttorissa, 10 €:n puhelinlaskusta 5 €, kun käyt asioimassa. Rakaa ryöväämistä. Siellä ne vanhukset aamuisin oven takana jonottavat ja vapisevin käsin kaivavat laskunsa kassahenkilölle ja maksvat raskaasti. 2 € olisi kohtuullisempi, mutta eihän se pankille riitä, kun eivät halua rahvasta tuomaan hiekkaa pankkisalien marmorilattioille!!!

   Kun saan kuolinpesän asiat hoidettua niin pankki vaihtuu välittömästi ja vakkutukset sanon irti OP-Pohjolasta!

   • Anonyymi

    Haloo pöpperö. Missäs pankissa muka maksetaan käyttötilille korkoa? Ja yhtä vaikeat ne perunkirjoitusasiat ovat kaikissa pankeissa. Minä tiedän.


   • Anonyymi

    Se pankki on nimenomaan tehnyt sen verkkopankin, jotta sinun olisi helpompi asioida pankissa.
    Siihen on sijoitettu rahaa varmasti kymmeniä miljoonia, joten ihan aiheellista, että se hieman maksaa.


   • Anonyymi

    Ensinnäkin esim säästötilillä olevat rahat tuottavat bonuksia, mitän enemmän säästössä, niin sitä enempi bonuksia mitkä menee pankkimaksujen hoitoon. Itselläni menee alle 1€/kk maksuihin.

    Kuka tarkastaa saldot automaatilla kun löytyy mobiilisovellus ja nettipankki?


  • Anonyymi

   Osuuspankin johtoporras hehkuttaa 100 miljoonan tulosta. Jokaisen pankkipomon pitää muistaa, että ne hänenkin tulospakkiot ja bonukset on lypsetty osin köyhän kansan ja kuolinpesien rahoista. Syrjäisillä maaseuduilla on mökeissään vielä iäkästä väkeä jotka käyvät konttorissa asioimassa ja autahan armias, kun joku kuolee niin vasta se ryöstäminen alkaa.

   Et voi maksaa hautaus ym kuolemasta johtuvia kuluja verkkopankissa, kun kuolleen tili "jäädytetään" heti ja tunnukset lakkaavat olemasta. Sen vielä ymmärtäisin jos 2 € laskulta tai jokin könttäsumma perittäisiin, mutta jo asiakkuustodistus maksoi 90 €, yksisivuinen moniste. Tässä vilahti 10 000 € kuluihin eikä taida ihan riittäkään! Kuoleminen on kallista!

   Sitä en todellakaan tiedä miten muissa pankeissa, mutta melkein oksettaa, kun lehtikuvassa OP:n pomot puhekalut levällään naamoineen hehkuttuvat hyvää tulosta. Sielläkin olisi aihetta kuulla asiakkaiden mielipiteitä eikä "pollistella" kuplassaan. Heitähän palkitaan ruhtinaallisesti hyvästä tuloksesta ja kuukausipalkkakin ökytasoa vaikka alaiset tekee sen oikean työn!

   • Anonyymi

    Käytäntö taitaa olla sama kaikilla pankeilla eikä pankkia voi arvostella käytännöstä!

    Nykyään vaan pankkiin ei voi mennä tuosta vaan arkisin kello 10-17

    Vainajan tilihän menee kiinni heti kun väestörekisterin kautta tieto menee ”yleiseen tietoon”.

    Pahin ongelma on se jos pesä on tyhjä eikä käteistä tai pesänjaon jälkeen käteiseksi muutettavaa ole, niin asiat on todella paskasti! Taitaa totaalisen tyhjiä pesiä olla ja tulla paljon!

    Mutta jos pesässä on rahaa jotka voidaan pankin kanssa dokumentoida ja pesänhoitajalla on rahaa niin voihan pesänhoitaja esim avata tilin jolle siirtää rahaa laskujen maksuun kuittien mukaan. Kun laskut, ja kirjanpito viedään perunkirjaan, niin kuluista maksetaan kulut asianhoitajalle ja sen jälkeen tehdään vasta jako!

    Ihan turha mitään pankkia tästä on syyttää! Ongelma on jossain muualla! Ehkä se syy on omissa rutiineissa ja pankkien erilaisuudessa!


   • Anonyymi

    Isossa firmassa on aika pieni marginaali onko voitto 100miljoonaa vai tappio saman verran. Asiakkaita luokkaa 2miljoonaa, kun yritykset ja yhdistykset lasketaan mukaan, eli voittoa kerätään 50€/asiakas keskimäärin ja yrityspainotteisesti. Pienituloinen kuluttaja on pankille edelleen vain kulu vaikka häntä pieni palvelumaksu harmittaakin.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   245
   4393
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   303
   1987
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   425
   1637
  4. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   532
   914
  5. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   894
  6. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   60
   867
  7. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   179
   804
  8. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   748
  9. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   50
   682
  10. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   49
   680
  Aihe