Millä mallilla kupolikeskushanke on?

Anonyymi

Tiedämmehän sen, että kaupunkimme tarvitsee kupoliaseman!
Olemmehan korkeammalla, mitä lähipitäjät. On kukkulaa, on järveä ja maisematkin kohdillaan. Meidäthän tunnetaan laajaltikin Pohjanmaan helmenä.
Täällä usein sanotaan, että on turhaa mennä Haapavettä edemmäks kalaan. Tämä sanonta on todella hyvä ja osuvakin, sillä meillä on kalaisia järviä ja lohiakin antava ylväs joki. Moni on saanut kalan jos toisenkin. Rapuakin on pyydetty.

Haapavesi taannoin haki itselleen jokiluontokeskusta, jonka kaatuminen on sinänsä harmi. Uskoisin, että kupolikeskus paikkaisi tämän vajeen monipuolisesti. Olisihan kupolikeskus monipuolisempi näin kaikkinensa, koska se palvelee useammalla sektorilla täyttäen monipuolisesti niin kulttuurielämän, kun urheilunkin aukkoa. Meillähän kulttuuri kukoistaa, mutta se lähtisi ihan uusiin sfääreihin, kun olisi tilat ja puitteet kunnossa. Iso uljas kupoliasema, jonka korkealla kohoavat kupolit kutsuisi ihmisiä kaikkialta lähikunnista asti tänne kulttuurin ja urheilun kehtoon. Kupolikeskuksessa voisi olla erilaisia hautomoja, joissa suunniteltaisiin kaikkea uutta ja innovatiivistakin.

Kupoliasema todellakin tulisi tarpeeseen! Täten kysymme, että onhan tätä hanketta viety eteenpäin?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kupoliasema siirretety ehkä ö-mappiin yhdessä jokiluontokeskuksen, pulkkilantien taideteosten ja korkean kauppakeskuksen joukkoon.
      Kuten tiedämme, meillä ei edelleenkään ole sitä monikerroksista kauppakeskusta liukuportaineen, meiltä puuttuu monikerroksinen eritasoliittymä kunnon ramppeineen, sekä turisteja vetävä vireä jokiluontokeskus. Nämä kun kaikki saataisiin ensin, niin voitaisiin miettiä sitä kupoliasemaa.

    • Anonyymi

      Kaiken parasta kun rupijatta suunnittelemaan pommisuojaa

      • Anonyymi

        Mitä ihimettä jollain pommisuojalla? Eihän meillä oo ees pommeja.


    • Anonyymi

      Kupolikeskushanke tulee vielä etenemään. Saadaan vielä entisen turvevoimalan piippu kumoon, liikennevalo, sekä molempiin suuntiin toimiva liukuporras!

      • Anonyymi

        Niin kauan ku Keskusta on vallankahvassa, ei mitään toivoa siitä, että Kupolikeskushanke etenee. Äänestäkää vasemmistoa, niin alakaa tapahtumaan!


    • Anonyymi

      Kupolikeskus toteutettiin lopulta virtuaalisena ja siitä tuli paljon monipuolisempi, mitä kivijalkakupolista, joka oltaisiin rakennettu Haapavedelle.
      Tervetuloa tutustumaan:

      https://kupoli.eu/

      • Anonyymi

        Mikä parasta, virtuaalisuus mahdollisti toteutuksen ihan eri tavalla, mitä fyysinen kivijalkakupolikeskus. Siinä, missä konkreettisessa kupolikeskuksessa olisi toiminta sidottu omien seinien muotoon, tuo virtuaalinen kupolikeskus kaikenlaiset näyttelytilat suoraan kotisohvallesi! Toki kivijalkakupolikeskuksellekin on vielä paikkansa ja toivottavasti se joskus toteutetaan tänne Haapavedelle!


    • Anonyymi

      Kupolikeskus, tai jokiluontokeskus. Niistä molemmista Haapavesi olisi tunnettu, jos ne oltaisiin saatu toteutettua. Mutta ei. Kaikesta jurputetaan. Jurputetaan jopa tuulivoimalat kauas pois. Me vajoamme köyhyyteen, kun rahaa ei tule mistään. Niin matkailu, energiantuotanto, kuin kaupalliset palvelutkin kun toisivat rahaa kaupungin kassaan. Haapaveden kassa sen kun pienenee. Ja julkiset palvelut sen mukana heikkenee. Hyvästi hyvinvointi-Haapavesi. Tällä menolla pitäjäämme ei voi kohta kutsua enää edes kaupungiksi.

      • Anonyymi

        Kupolikeskus nimenomaan olisi ollut se, joka olisi tuonut turisteja laajalti kaupunkiimme. Jokiluontokeskus todennäköisesti olisi vain vienyt rahaa, eli sen toiminta olisi pyörinyt pitkälti tukien varassa. Ja ketä kiinnostaa tulla katsoo jotain Pyhäjoen kalakantaa Haapavedelle? Järviluontokeskukset ja meriluontokeskuksetkaan eivät ole hirveänä lyöneet leiville oikein missään päin Suomea.


    • Anonyymi

      N A T O T U K I K O H T A Haapavedelle!

      • Anonyymi

        Sieviin se tullee. Haapavesi on varattu tuulivoimaloille.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe