Millä mallilla kupolikeskushanke on?

Anonyymi

Tiedämmehän sen, että kaupunkimme tarvitsee kupoliaseman!
Olemmehan korkeammalla, mitä lähipitäjät. On kukkulaa, on järveä ja maisematkin kohdillaan. Meidäthän tunnetaan laajaltikin Pohjanmaan helmenä.
Täällä usein sanotaan, että on turhaa mennä Haapavettä edemmäks kalaan. Tämä sanonta on todella hyvä ja osuvakin, sillä meillä on kalaisia järviä ja lohiakin antava ylväs joki. Moni on saanut kalan jos toisenkin. Rapuakin on pyydetty.

Haapavesi taannoin haki itselleen jokiluontokeskusta, jonka kaatuminen on sinänsä harmi. Uskoisin, että kupolikeskus paikkaisi tämän vajeen monipuolisesti. Olisihan kupolikeskus monipuolisempi näin kaikkinensa, koska se palvelee useammalla sektorilla täyttäen monipuolisesti niin kulttuurielämän, kun urheilunkin aukkoa. Meillähän kulttuuri kukoistaa, mutta se lähtisi ihan uusiin sfääreihin, kun olisi tilat ja puitteet kunnossa. Iso uljas kupoliasema, jonka korkealla kohoavat kupolit kutsuisi ihmisiä kaikkialta lähikunnista asti tänne kulttuurin ja urheilun kehtoon. Kupolikeskuksessa voisi olla erilaisia hautomoja, joissa suunniteltaisiin kaikkea uutta ja innovatiivistakin.

Kupoliasema todellakin tulisi tarpeeseen! Täten kysymme, että onhan tätä hanketta viety eteenpäin?

11

269

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kupoliasema siirretety ehkä ö-mappiin yhdessä jokiluontokeskuksen, pulkkilantien taideteosten ja korkean kauppakeskuksen joukkoon.
   Kuten tiedämme, meillä ei edelleenkään ole sitä monikerroksista kauppakeskusta liukuportaineen, meiltä puuttuu monikerroksinen eritasoliittymä kunnon ramppeineen, sekä turisteja vetävä vireä jokiluontokeskus. Nämä kun kaikki saataisiin ensin, niin voitaisiin miettiä sitä kupoliasemaa.

  • Anonyymi

   Kaiken parasta kun rupijatta suunnittelemaan pommisuojaa

   • Anonyymi

    Mitä ihimettä jollain pommisuojalla? Eihän meillä oo ees pommeja.


  • Anonyymi

   Kupolikeskushanke tulee vielä etenemään. Saadaan vielä entisen turvevoimalan piippu kumoon, liikennevalo, sekä molempiin suuntiin toimiva liukuporras!

   • Anonyymi

    Niin kauan ku Keskusta on vallankahvassa, ei mitään toivoa siitä, että Kupolikeskushanke etenee. Äänestäkää vasemmistoa, niin alakaa tapahtumaan!


  • Anonyymi

   Kupolikeskus toteutettiin lopulta virtuaalisena ja siitä tuli paljon monipuolisempi, mitä kivijalkakupolista, joka oltaisiin rakennettu Haapavedelle.
   Tervetuloa tutustumaan:

   https://kupoli.eu/

   • Anonyymi

    Mikä parasta, virtuaalisuus mahdollisti toteutuksen ihan eri tavalla, mitä fyysinen kivijalkakupolikeskus. Siinä, missä konkreettisessa kupolikeskuksessa olisi toiminta sidottu omien seinien muotoon, tuo virtuaalinen kupolikeskus kaikenlaiset näyttelytilat suoraan kotisohvallesi! Toki kivijalkakupolikeskuksellekin on vielä paikkansa ja toivottavasti se joskus toteutetaan tänne Haapavedelle!


  • Anonyymi

   Kupolikeskus, tai jokiluontokeskus. Niistä molemmista Haapavesi olisi tunnettu, jos ne oltaisiin saatu toteutettua. Mutta ei. Kaikesta jurputetaan. Jurputetaan jopa tuulivoimalat kauas pois. Me vajoamme köyhyyteen, kun rahaa ei tule mistään. Niin matkailu, energiantuotanto, kuin kaupalliset palvelutkin kun toisivat rahaa kaupungin kassaan. Haapaveden kassa sen kun pienenee. Ja julkiset palvelut sen mukana heikkenee. Hyvästi hyvinvointi-Haapavesi. Tällä menolla pitäjäämme ei voi kohta kutsua enää edes kaupungiksi.

   • Anonyymi

    Kupolikeskus nimenomaan olisi ollut se, joka olisi tuonut turisteja laajalti kaupunkiimme. Jokiluontokeskus todennäköisesti olisi vain vienyt rahaa, eli sen toiminta olisi pyörinyt pitkälti tukien varassa. Ja ketä kiinnostaa tulla katsoo jotain Pyhäjoen kalakantaa Haapavedelle? Järviluontokeskukset ja meriluontokeskuksetkaan eivät ole hirveänä lyöneet leiville oikein missään päin Suomea.


  • Anonyymi

   N A T O T U K I K O H T A Haapavedelle!

   • Anonyymi

    Sieviin se tullee. Haapavesi on varattu tuulivoimaloille.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   368
   2654
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1628
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   697
   1587
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1104
  5. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   812
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   45
   760
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   644
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   44
   629
  Aihe