Äänestä Suomi EI Natoon

Anonyymi

Kansalaisaloitteeseen tarvitaan vielä paljon ääniä. Kun 50 tuhatta on täynnä EI-Natoon ääniä , niin eduskunta ottaa aloitteen käsittelyyn ja lopullinen kanta voi jäädä avoimeksi Ukrainan sodan loppumiseen saakka.

8

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juna liikkuu jo. Nato-jäsenyyden hakemisesta on käytännössä päätetty.

      • Anonyymi

        Kansalaisaloite otetaan mahdollisesti käsittelyyn vasta natoon liittymisen jälkeen, asiat käsitellään kiireellisyys- ja tärkeysjärjestyksessä.


    • Olin kuulevinani että Venäjällä suunnitellaan että jos Suomi liittyy Natoon niin Venäjä perustaa niistä alueista joita Suomi menetti Neuvostoliitolle toisessa maailmansodassa oman maan , Karjalan tasavallan !
      Idea heillä että jos Suomi = Natossa niin sitten olisi kuitenkin välissä PUOLEEETON puskurivaltio, Karjalan Tasavalta.

      Venäjähän on kova perustaan valtioita, esim Dompassin tasavalta ja nyt Karjalan tasavalta.
      Tyydyttääkö tämä tieto kirjoittajaa ?

      • Anonyymi

        Tuohan on ihan hyvä juttu. Sitten muutaman vuoden päästä Karjalan tasavalta päättää pitää kansanäänestyksen kuuluuko se Venäjään vai Suomeen. Ei ole vaikea arvata mikä on tulos kun saavat kokea rajan takana hetken verran diktatuuria ja heikkenevää taloutta.


    • Anonyymi

      Natosta on jo päätetty; SDP ja Vasemmisto pelaa aikaa ja taustalla odotellaan Ruotsin pikakantaa, jota ei tosin pidetä todennäköisenä.
      Suomen sauma on nyt, ja on eettistä tarvittaessa eliminoida venäjämieliset.
      Lisäksi kun ajattelee sitä tyydytystä ja rauhaa, kun heillä on luoti päässään, niin se on ihanaa; oikeutta.
      Elämä olisi 100x parempaa ilman sellaisia, noin puolta ihmisistä, jotka kannattavat putinismia ja pitävät mm. raiskausta oikeutettuna kun nainen on esim. humalassa.

    • Anonyymi

      Ei tuolla ole mitään merkitystä, koska se ei velvoita eduskuntaa mihinkään muuhun kuin siihen, että se ottaa aloitteen käsittelyyn. Jossa voidaan vain todeta, että ei anna aihetta mihinkään toimenpiteisiin ja se on sillä käsitelty.

      Kansanedustajien suuri ja selkeän ylivoimainen enemmistö kannattaa Natoon liittymistä, joten tuollainen sivuutetaan olankohautuksella.

    • Anonyymi

      Liian myöhäistä. Kato käy ku nyt Ruotsin puolella. Siellä JOKAINEN puolue on Natoon mennään puolella. Älä ei tule kansanäänestystä. Silloin sama mitä koitatte touhuta

    • Anonyymi

      Tietysti tiedätte, että SE OIKEA vastuspari olisi sodassa Venäjä vs. Usa -edelleenkin, ei mikään muu matsi tässä suhteessa sotana ole mitenkään tasapainossa. Mitkään muut valtiot eivät käsittääkseni osaa itte valmistaa vieläkään ydinaseita, vaikka Saksa pääsi lähelle sitä läpimurtoa, ja vain brittien "nerokkuus" esti sen, koska Norjalaiset eivät viitsineet puolustaa "raskasvesitehdastaan" ollenkaan.

      Vaikka pahimmalta näyttäisi silti matsi "Kiina vs Intia", syystä että Intia on vielä liian kiltti.

      Keski-Eurooppa on oudon suuressa maailman rauhassa vielä kiinni, kuoliko esim. itävaltalaisia tai sveitsiläisiä juuri ketään edes II maailmansodassa?
      Japani vs. Pohjois-Korea olisi sekin matsi, mutta vain jokin LIIAN outo syy, saisi nekin joskus vastakkain?! EteläKorea olisi silloin täysin sekaisin, ei se tietäisi kumpaa puolustaa: itseään, vain Pohjoista Veljeään, vaiko Japania?!

      Suomen(poliitkkojen edes) pitäisi aluksi voittaa edes muutama sanaharkka, Ruotsalaisia ja Norjalaisia ja Tanskalaisia vastaan, ja varsinkin noiden kansojen täyttä ymmärtämistä kohden toivottavasti olemme edelleen menossa, kuinka "homoa" sekin taas sitten onkaan... Tietenkään emme koskaan voittaisi toisiamme(muita Pohjoismaita), yhtään missään, lopullisesti, ja eikö juuri SE ole tasapeli ja Rauha? Viro ja Suomi voitaisiin joskus liittää nekin toisiinsa milloin hyvänsä - vain siitä syystä, että ymmärrämme toisiamme, aivan liian helpostikin, jos jaksaa vain hetken kuunnella... Ja kaikkihan sen tietää, että se Suomalainen perhe, joka mahdollisesti ensimmäisenä tuli Suomeen, tuli Viron kautta tänne, mutta saamelaisten syntyminen joko ennen tai jälkeen kyseisen tapahtuman, on minulle vielä mysteeri?! Luulisin, että saamelaiset on silti vanhempi kansa Suomessa, kuin muu Suomi?! Ruotsin aatelisia maassamme saamme syyttää, mutta mieluummin kiittää siitä, että meillä on jonkinlainen heiltä plagioitu koulujärjestelmä nykyään... Ja saksalaista Lutheria siitä, että pisti oppilaansa Michael Agricolan tenttaamaan edes Raamattua, ennen kuin opimme edes kirjoittamaan... Ja Mannerheim?! Eikö sekin Ukko ollut alunperin saksalainen? Joka oli juuri ennen II maailmansotaa, Venäjälläkin oppinut sen sotilasakatemioissa juttujaan? Olen kuullut noin, vai onko minulle valehdeltu, että noin oli asiat? Suomi oli joskus nimetty "Venäjän Suur-Ruhtinas-kunnaksi", mutta häpeäkseni totean, että itsekään osaa kuin alle 100 sanaa Venäjää, koska en yläasteella jaksanut opiskella juuri mitään, paitsi matikkaa... Ja Saksaa hyvin haluttomasti opiskelin, ylä-asteella hieman, vaikka 7-8:n sain silloin liiankin helposti, itte olin mielestäni siinä vain 6 - kunnossa... Lukio meni hyvin, ja ammattikoulukin ehkä, mutta Tampereen yliopistossa(TTKK => TTY => TY) minut dissattiin ja hylättiin lopulta käytännössä täysin(142/180 op)... Kumman typeryyttä se oli, samaistaa tuo numero erääseen outoon asiaan, assariproffien vai/ja vain omaani, niin sitä syytä en tiedä täysin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe