Kontula antaa Suomelle turvatakuut. Hän on varma, että Venäjä ei hyökkää enään mihinkään

Anonyymi

Ukrainan jälkeen. Kyllä nyt tuli turvallinen olo ja nukun yöni ilman Tuomiojan mainitsemia sotatraumoja. On todella hienoa, että eduskunnassa on noin fiksuja politikkoja. Ei ole mennyt äänestäjien äänet hukkaan.

19

222

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos saadaan natokiima vietyä kaatikselle.. Olemme turvassa.

  • Anonyymi

   Me ei tarvita natoa, kun meillä on Kontula.

  • Anonyymi

   Kunnon vanha kommunisti ei pienistä hätkähdä.

  • Anonyymi

   Kiitos Kontulan. Vappuna voidaan Lenin ja Stalinin patsaat nostaa pihalle ja Neuvostoliiton lippu salkoon.

  • Anonyymi

   Kontula turvaa Halosen tapaan kollektiiviseen turvajärjestelmään Venäjän kanssa. Silloin ei tarvitse itse edes ajatella ja se voi olla jopa vaarallista ja kiellettyä.

  • Anonyymi

   Luotan enemmän Myllypuroon. Kontulassa asuu pelkiä spurguja.

  • Anonyymi

   Vassarit uskovat, että rysä hyökkää vaan pahoja vastaan ja jos sille on kiltti, niin sillä ei ole mitään syytä hyökätä Suomeen. Voiko naivimpaa tai tyhmenpää ajattelua olla. Sama kuin katuryöstäjä hyökkäsi ainoastaan vahvoja ja häijyä gangtereita vastaan ja jättäsi hyvikset rauhaan. Eikö asia ole juuri päinvastoin. Gangterivaltio hyökkää juuri heikkoa vastaan ei vahvaa.

   Ei ryssä Ukrainaankaan sen vuoksi hyökännyt, että se on vahva vaan kuvitteli sen olevan heikko ja ilman tukijoita, jonka Länsi ja nato jäättäisivät yksin.

   Vasurien logiikkaa ei voi ymmärtää ja se ei ole realimaailmasta niin kuin ei koko ideologia.

   • Anonyymi

    Kontulahan analysoi hyvin loogisesti Venäjää, kukaan ei tiedä varmasti mitä tulevaisuudessa tapahtuu, ei Kontulakaan:

    Venäjää Kontula kuvailee pimeäksi kortiksi. Suomen naapurivaltio on tilassa, joka voi johtaa demokratian kehitykseen, autoritäärisyyden lisääntymiseen tai täydelliseen sekasortoon.

    Nuohan ovat ne kolme päävaihtoehtoa, jos ymmärrät!


  • Anonyymi

   Kontula niin oikeassa, Venäjä tarvitsee maa yhteyden Krimille.
   Se sille riittää...

  • Anonyymi

   Ukraina tarvitsee maayhteyden Jäämerelle niin kuin Suomikin. Muuten ahistaa.

  • Anonyymi

   Ilmeisesti Kontulan mukaan koulukiusaaja tai terroristi lopettaa ahdistelun, jos kiusattu tai uhri on heikko ja kiltti sekä ymmärtää kiusaaja ja terroristia. Tuohon näkemykseen tuskin kiusatut ja terroristin uhrit yhtyvät, mutta Kontula ja iso joukko vasemmistoliiton kansanedustajat olettavat ilman minkäänlaista perustelua. He olettavat niin kuin heillä on siihen oikeus demokratiassa eli olla vapaasti typerä.

  • Anonyymi

   Wakner turvaa niin Kontulan kuin vasurit sekä kaikki typerykset.

  • Anonyymi

   Vasemmistoliiton Anna Kontula ei allekirjoita NATO:n arvomaailmaa, sen sijaan hän puolustaa Ukrainassa meneillään olevaa kansanmurhaa! Hän ei myöskään kommentoi lasten, naisten ja vanhusten teurastamista ohjuksin ja raketein! Psykopaatti-putinin arvomaailma on siis yhteneväinen kansanedustaja Anna Kontulan kanssa. Hän unohtaa demokratian perusperiaatteet eli enemmistö päättää. Kontula haluaa Suomeen psykopaatti- putinin tapaisen kommunistisen diktatuurin. Sitä tarkoittaa hänen arvomaailmansa. Vaarallinen käsitys ihmisyydestä ja inhimillisyydestä sekä modernista yhteiskunnasta. Kontula unohtaa myös, edustaessaan pientä vasemmistopuoluetta, että hänet on valittu demokraattisilla vaaleilla.

  • Anonyymi

   Sinun turvallinen olosi ja nukkumisesi loppuu kuin seinään kun maamme lopettaa kaiken kaupankäynnin Venäjän kanssa. Halvan venäläisen raakaöljyn, lämpöenengian kuten hakkeen, turpeen, kivihiilen sekä polttopuun tuonti itänaapurista loppuu ja niitä joudutaan ostamaan muualta kovemmalla hinnalla, se vaikuttaa suoraan elinkustannuksiimme. Yhtiövastikkeet nousevat omistusasunnoissa sekä vuokrat vuokra-asunnoissa, niissä joissa käytetään kaukolämpöä. Niiden on arveltu nousevan jopa 30 prosenttia vuodessa. Kaukolämmöllä lämmitetään Suomessa yli 3 miljoonaa kiinteistöä, pelkästään Helsingissä lämmitetään noin 660 000.

  • Anonyymi

   Ai, rahastako ja eduistako ne ihmis-, tasa-, sukupuoli- jne arvot ovatkin kiinni? Nyt puolustetaan demoktariaa ja länsimaiden arvomaailmaa ja inhimillisyyttä ryssien terrorismia, rasismia, jumalattomuutta ja silmitöntä raakuutta ja julmutta vastaan. Siinä taistelussa joudutaan löysäämään oman navan kireyttä ja ohentamaan lompakoa. Siihen ovat kaikki muut valmiita, mutta eivät vasurit, joille todelliset arvot tuntuvat olevan aina päinvastaiset kuin puheet aivan kuin heidän esikuvillaan.

  • Anonyymi

   Edistyksellinen Transnistrian tie on myös Suomen tie, mikäli uskotaan Kontulaan ja vasemmiston puhdasmielisiin aatetovereihin. Silloin meillä ei ole mitään huolenhäivää, tosin ei tulevaisuuttakaan vaan pelkkää menneisyyden haikailua ja vahvaa uskoa Lenin paluuseen.

   • Anonyymi

    Noh, Kontulalla onkin elämän mittainen tie kommunistina, hänen isä ja äiti olivat molemmat kiihkeitä kommunisteja, joten on ymmärrettävää tuo hänen järkkymätön ideologiansa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Noh, Kontulalla onkin elämän mittainen tie kommunistina, hänen isä ja äiti olivat molemmat kiihkeitä kommunisteja, joten on ymmärrettävää tuo hänen järkkymätön ideologiansa.

    Nyt puhuu järkeä. Natokimaset housut märkänä. Tajuko kansa,että natokiima onkin persestä?


  • Anonyymi

   Eihän Kontula ole sanonut ettei Venäjä hyökkää vaan näin:

   Tiedetään, että Ukrainan jälkeen Venäjä ei ole lähiaikoina hyökkäämässä yhtään mihinkään.”
   Tiedetäänkö?
   ”En ole tavannut yhtään asiantuntijaa, joka olisi sanonut, että meillä olisi akuuttia hyökkäämisen uhkaa.”

   Huom!AKUUTTIA UHKAA!!!!

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   91
   4299
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   393
   3049
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   2018
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   149
   1613
  5. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   418
   1132
  6. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1111
  7. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   74
   1016
  8. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   175
   972
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   903
  Aihe