Potkupallo mainontaan 22 000 euroa

Anonyymi

Tärkeimpiäkin kohteita varmasti löytyisi kuin potkupallo turnauksen järjestäminen ja sen mainostaminen. Paikallisille omaishoitajille ja kehitysvammaisille rahaa riittää muutama tonni.
Eniten avustusta kaupunginhallitus myönsi Kokkola Cupin järjestämiseen ja markkinointiin, yhteensä 22 000 euroa. Avustusanomuksia saapui tänä vuonna huomattavasti edellisvuosia enemmän. Avustusten jaossa on painotettu hankkeiden paikallisuutta ja osallistavuutta.

Kaupunginhallitus päätti myöntää 15 000 euron toiminta-avustuksen Anders Chydenius -säätiölle. Avustus maksetaan kaupunginhallituksen avustusmäärärahasta.

Lisäksi kaupunginhallitus myönsi 10 000 euroa kokkolalaisten veteraanien kuntouttamiseen. Avustus irrotetaan kaupunginhallituksen avustusmäärärahasta. Summa on Soiten tekemän arvion perusteella sopeutettu edellisvuoden kuluihin ja veteraanien tämänhetkiseen määrään. Palvelutarpeen arvion tekee Soiten hoivan ja hoidon yksikön henkilökunta. Lisäksi avustuksesta voidaan kattaa seppeleen hankinta veteraaniyhdistykseen kuulumattomalle jäsenelle.

Kaupunki jakaa vuosittain avustuksia myös Kokkolan kaupungin sosiaalisiin tarkoituksiin perustettujen rahastojen tuotoista. Rahastoja on kaksi.

Eniten tuetaan Kokkolanseudun omaishoitajat ry:tä, jonka tukisumman kaupunginhallitus korotti 3 000 euroon. Kokkolan kehitysvammaisten tuki ry:tä avustetaan 2 000 eurolla ja Lohtajan sotaveteraanit ry:tä 1 500 eurolla. Sotaveteraanien tuki kohdistetaan yleisiin menoihin sekä veteraanien puolisoiden ja leskien hierontaan.

5

123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuohan on suoraa tukea GBK jalkapallo toimintaan. Vallitsevassa tilanteessa ylimääräiset rahat tulisi käyttää maanpuolustukseen tai auttaa Ukrainaa. Potkupallo turnauksen osallistumisen pitää maksaa osallistuva seura tai pelaajien vanhemmat ei Kokkolan veronmaksajat.

   • Anonyymi

    Samat summat tasavertaisuuteen vedoten,Kokkolan Veikoille,Tiikereille,KPV lle,Ykspihlajan Reimalle,Öja Boll klubille,Ullavan kilvalle ja Jymylle .ja lisää mitä näitä on .Virkamiehet gbk n cupissa,ei ihme että avustusta tulee .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samat summat tasavertaisuuteen vedoten,Kokkolan Veikoille,Tiikereille,KPV lle,Ykspihlajan Reimalle,Öja Boll klubille,Ullavan kilvalle ja Jymylle .ja lisää mitä näitä on .Virkamiehet gbk n cupissa,ei ihme että avustusta tulee .

    Varmaan saavat saman verran kun vuodesta toiseen järjestävät jotain yhtä isoa kuin Kokkola cup!


  • Anonyymi

   Pallot on kalliita ja niitä joutuu paljon hukkaan kun ne potkivat niin pitkälle

  • Anonyymi

   Hybridi Areena ei ole tarve rakentaa maakuntasarjan joukkueille .

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   5094
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   42
   4398
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   142
   2348
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   387
   2288
  5. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1761
  6. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   335
   1637
  7. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   114
   1506
  8. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1310
  9. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   50
   1164
  10. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   106
   1014
  Aihe