600 ohjusta Seinäjoelle

Anonyymi

Kaupunkiin saapuu 600 kamikaze-ohjusta lisää jotka ajelevat miten sattuu, osuvat autoihin kun moni noista ajelee vaikka Ruukintiellä ajoradalla kun eivät halua että pyörätien risteyskohdat hiljentää vauhtia ja osa teloo ja tappaa itsensä kun luulee ettei liikennesäännöt koske heitä.

https://ilkkapohjalainen.fi/uutiset/pian-seinäjoella-voi-viuhahdella-sähköpotkulaudoilla-katukuvaan-ilmestyy-600-lautaa

21

735

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Saisko noita ideaparkin sisälle? Olisivat siellä oikein hyödyllisiä, kun siellä joskus tulee vierailtua.
      Oiko nuo kaupunkipyörien tilalle, vai ilmeisesti jotain vuokrajuttuja.

    • Anonyymi

      Avaajan kannattaa pysyä nyt sitten kotona jos noin paljon pelottaa.

      • Anonyymi

        Joko aloittaja tarkoitti ukrainalaisia tai sitten oli ottanut koti kokattua piriä


    • Montako päivää menee ennen kuin joku kuolee? Seinäjokelainen liikennekulttuuri yhdistettynä noihin on fataali yhdistelmä. 💀 ⚰️

      • Anonyymi

        Ensimmäinen lämmin päivä niin joku liukuu auton eteen ja joutuu sen alle? Siinä sitten kerätään porukkaa nostamaan autoa pois päältä. Käsin se ei onnistu, koska nykyautot painavat aivan liikaa sillä lailla nostettaviksi.

        Autoilijan silmissä skuuttaaja näyttää seisovan paikallaan koska ei astele, liikkuvasta ei autosta ei huomaa että hän valuukin eteenpäin. Nykyihminen pitää kännykkää aina kädessä. Vaikka ei naputtelekaan, niin kuitenkin katsoo sitä puolet ajastaan ajaessakin.

        Jokaisen suojatien varusteisiin pitäisi kuulua hallitunkka.


      • Anonyymi

        Sairaalassa on jo käytännössä oma osasto noille. Kallo on mennyt halki jo monelta. Montako on jäänyt vihannekseksi tai muuten vain tärähtäneeksi? Suoranainen ihme ettei kukaan ole kuollut, vai eikö niistä kerrota? 🤔


    • Anonyymi

      Kun noilla alkaa porukat mennä niin keskustan hautaustoimisto tulee ylityöllistymään! Jo nyt kun alle neljäsosalla porukasta on ollut sähkikset käytössä niin on muutamankin kerran pompannut yhtäkkiä auton eteen useimmiten Ideaparkin parkkipaikalla (tiedättekö muuten miten paljon jenkkiautoon maksaa uus puskuri?!) joten tässä on liikenneturvallisuuskin pahemman kerran uhattuna. Kaupunkipyörä oli ja on mielestäni hyvä idea, mutta kuinkahan moni niistäkin jo makaa joen pohjalla tai potkittu rikki johonkin kaupan nurkalle🤔

    • Anonyymi

      Kun näitä riesoja on poistettu käytööstä Euroopan suurkaupungeis niin seinäjoki jälkijunas rupiaa näitä riesoja nyt sitten ottamaan käyttöön! Ettekö seuraa uutisia ja aikaa, sähköpotkulaudat on riesojen riesa!!!

      • Anonyymi

        No voi kauheeta sentään! Nyt kaikki sängyn alle piiloon ettei jää vain alle!


    • Anonyymi

      Ruukintiellä tuli viime kesänä usein ajoradalla vastaan noita kun eivät viitsi hidastella pyöräteillä liittymien kohdalla. Jo useammankin kerran kuskilla kaljatölkki kädessä.

      • Anonyymi

        ei turhaa jo monta vuotta e-p isoimmat keskukset oo kolari tilastojen kärki suomessa...porukat ajaa kakarana mettäteillä ja luulee aikuisena olevansa wrc kuskeja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei turhaa jo monta vuotta e-p isoimmat keskukset oo kolari tilastojen kärki suomessa...porukat ajaa kakarana mettäteillä ja luulee aikuisena olevansa wrc kuskeja

        Näitä machoääliön alkuja, joista vanhemmat eivät ole välittäneet huolehtia, kuulee ja näköö kesäöisin kevyen liikenteen väylillä tai markettien pihoilla mopoa vinguttamassa. Pojat on poikia, ei niille voi mitään, sanotaan, vaikka ongelma on lasten vanhemmissa. Jos vanhemmat eivät ajoissa aseta jälkeläisilleen rajoja, ja jos vanhemmat heitä eivät opeta kunnioittamaan mitään sääntöjä, kehittyy lapsista tällaisia vajakkeja. Noloa. Eikä koulutuskaan pelasta etenkään jos kyse on sellaasista, jotka eivät välitä opiskella. "Iskältä mä aina saan rahaa."


    • Anonyymi

      Joku uuvatti kurvailee itsensä katumaasturin alle niin minä joka omalla laudalla menen pyöräteitä pitkin töihin maltillisesti ajaen joudun siitä sitten kollektiivisesti rangaistuksi. Ensiksi säätävät kypäräpakon, sitten tulee ehdoton promilleraja, sitten nopeus kuristetaan lailla 25:stä 20kmh:iin, sitten tulee pienimuotoinen vakuutusmaksu suoritettavaksi, sitten tulee näkyvyyteen liittyviä velvollisuuksia ja sääntöjä ja ehkä myös vuorokauden aikaan liittyviä rajoituksia.

      Ja näin saadaan vittu mahtavasta tavasta liikkua täysin sietämätöntä ja se loppuu siihen. Sähkölaudan ehdoton valtti on sen vaivattomuus ja vapauden tunne ja mikäli se kuristetaan surkeaksi ei lautailussa ole enää mitään hienoa. Ison summan rahaa säästän kun ei tarvi 7km työmatkaa kulkea autolla mutta mikäli lautailusta tehdään vaivanloista sääntösuomen toimesta niin eikai se auta kuin fossiilisilla avuilla kulkea.

      Voisivat virkamiehet ja päättäjät ymmätää sen asian että ihminen ei ole eikä siitä saa tehtyä kuolematonta. Jatkuva sääntöjen ja kurjistusten tehtailu vie vähäisetkin hyödyt asioista, esim sähkölautailusta.

      • Anonyymi

        Sääntöjä tarvitaan koska meno on ollut kuin villissä lännessä ja yhä pahenemassa. Ihmiset itse aiheuttavat sääntökiristykset koska eivät osaa nykyisellään laudoilla ajaa.

        Laitteiden nopeutta voi rajoittaa, joka on hyvä asia ja niin tekevätkin jo ainakin keskustan alueella. Laudalla ei saa yli 11-vuotias ajaa jalkakäytävällä. Näitä aletaan ainakin Helsingissä nyt poliisin toimesta valvomaan.


    • Anonyymi

      Taas seinäjokisille yksi tapa välttää luonnollista liikuntaa. Kalorikulutus nolla . Kätevästi kiitää rilli jonoon .

    • Anonyymi

      Laskin tuossa la-aamulla Ruukintien läpi kulkiessa, että 7 eri kaupunkipotkulautaa odotteli käyttäjäänsä (sentään suht siististi tien laitaan parkkeerattu). Eikö näillä ole mitään palautusvaatimusta, vaan joku firmanhenkilö käy poimimassa? Olis outo systeemi.

    • Anonyymi

      Neurologi Jari Kankaanpää kirjoittaa sähköpotkulautaonnettomuuksista Seinäjoella. Jo muutaman viikon jälkeen ne ovat aiheuttaneet usean miehen vammautumisen. Sähkiksiä ajellaan öisin, kovassa humalassa. Typerintä on ottaa lauta käyttöön ensimmäistä kertaa kokeiluun juuri humalaisena. Hallinnan menettäminen johtaa yleensä kaatumisen kasvot edellä, jolloin erityisesti aivovammat ovat todennäköisiä, lopullisiakin. Tällaiset pahat vammat johtavat pysyvään työkyvyttömyyteen ja merkittäviin haittoihin arjessa.

      • Anonyymi

        Onneksi kaikki käyttää kypärää lautaillessa, niin kuin on suositus.


    • Anonyymi

      Kun seinäjokelaisten ongelmat on tätä luokkaa, niin täytyy sanoa, että on tämä hyvä paikka asua ja elää.

    • Anonyymi

      Eikö noilla vuokralaudoilla temppuilusta sakoteta?

      Vuokrafirmoillahan on erilaisia sakkomaksuja, ainakaan lautaa ei saisi nostaa maasta ilmaan, tai parkata sallittujen alueiden ulkopuolelle tai tulee sakkomaksu perästä.

      Koulujen loppumispäivänä niitä vihreitä ja sinisiä lautoja näkyi monella temppulautoina, joilla kilvan keulivat ja sudittelivat asfaltit viivoja täyteen.

    • Anonyymi

      Noin puolet loukkaantuneista ajoi päihtyneenä, kertoo Yle. Suurin osa onnettomuuksista sähköpotkulaudoilla tapahtuu kesäviikonloppuina ja iltaisin tai öisin. Potilaiden keski-ikä on ollut 26 vuotta, ja heistä miehiä oli 59 prosenttia.

      Kun tämä on näin selvä asia, miksi mitään ei tehdä, jotta nuoret miehet pysyisivät elossa tai edes kutakuinkin kunnossa.

      17-vuotiaille pojille annetaan poikkeuslupa ajaa henkilöautoa, vaikka juuri heitä kuolee nyt lämpimänä vuodenaikana todella usein. Miksi?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sähköpotkulautaonnettomuus

      Nyt sitten sattui ja pahasti! Uutisen mukaan 3 alle 15-vuotiasta olisi ollut samalla sähköpotkulaudalla liikkeellä. T
      Vantaa
      224
      2706
    2. Nainen, viime yönä ajattelin sinua ja itkin

      On vain niin ikävä, enkä tunteilleni mitään voi. Olisit minun iloni, olisit minun päiväni ja aurinkoni, mutta nyt olet p
      Ikävä
      69
      1780
    3. No nainen...

      Mitkä on fiilikset nykyään?
      Ikävä
      103
      1220
    4. ABC Kuinka monta samaa kirjainta yhteensä

      ..yhteensä teillä on etu ja sukunimissänne? Uskallatko laittaa ne kirjaimet? Hyvä aika tunnistaa ja tavata se oma kaiva
      Ikävä
      96
      1151
    5. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      68
      1030
    6. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      315
      874
    7. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      84
      864
    8. Mitä asiaa tai ominaisuutta kaipaat eniten

      Ikäväsi kohteessa?
      Ikävä
      39
      845
    9. Mitä et sietäisi kumppaniltasi

      Onko jokin asia tai asioita joista et haluaisi joustaa tai riita tulee eli haluat tehdä sen itse tai omia
      Sinkut
      66
      807
    10. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      47
      754
    Aihe