Meidän on varauduttava hyvän päivän varalle!

Anonyymi

Hyvät ajat ovat edessä päin! Nyt näemme ympärillä lähinnä kurjuutta ja maailman tilannekin voi huolestuttaa. Moni pelkää, hylkääkö Jumala meidät kokonaan.
Mutta ei kannate vaipua epätoivoon. Hyvät ajat ovat edelleen edessä päin!
Ja siksi meidän olisi hyvä varauduttava siihen. Nyt voimme kerätä esimerkiksi varoja toimintamme laajentamiseen. Monilla paikkakunnilla voidaan esimerkiksi laajentaa toimitaloja niin, että kun tulee laajat herätyksen ajat, parannuksen tekijöillekin löytyisi istumapaikka salista. Paikkakunnilla, joilta Rauhanyhdistyksen toimitalo vielä puuttuu, olisi hyvä miettiä, josko niihinkin saataisiin omat seurasalit. Itä-Suomessa esimerkiksi löytyy vielä runsaasti hengelistä tyhjiötä. Monilla paikkakunnilla oltaisiin iloisia, jos he saisivat oman seurasalin. Seurasali olisi ikään kuin hyvän päivän varalla. Sitten kun saa omalle kohdalle uskoa evankeliumin, löytyisi siioni ihan läheltä.
Nyt on niin, että se, joka saa parannuksen armon, joutuu ehkä ajelemaan pitkiäkin matkoja sanan kuuloon.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suviseuroihin ei vielä ehkä tarvitse "kolmen päivän varaa" (72 tuntia) mutta joskus.. taas ehkä.

      • Anonyymi

        Suviseuroihinkin on varattava rutkasti lisähehtaareja, koska ikinähän ei tiiä, milloin tulee laajat herätyksen ajat. Ettei vain tule eteen sellaista tilannetta, että enemmän olis tulijoita, mitä voidaan vastaan ottaa! Nyt kun suviseurat alkaa olla kiinteillä paikoilla, ehdottaisinkin pysyviä lisähehtaareja, sekä ehtaa hotellikylää korkeine rakennuksineen, jotta lisääntyvä väki saadaan kaikki majoitettua! Lisämajoitustarve olisi hyvä olla hyvän päivän varalle!


    • >> Itä-Suomessa esimerkiksi löytyy vielä runsaasti hengelistä tyhjiötä.>>

      Siellä on kirkot ja tsasounat ja pari luostariakin löytyy.
      😄😄😄😄😄

      • Anonyymi

        Ortodoksiusko on väärää oppia. Väittävät olevansa puhdasuskoisia, mutta he kumartelevat ikoneille ja suutelevatkin niitä. Martti Lutherus sanoi aikoinaan luostareista, ettei ne ole Jumalan lasten paikka ollenkaan. Moni mökkihöperöityy niissä ja toisekseen, ketä hyödyttää se, että uskovainen käpertyy omiin oloihinsa, eikä enää julista sanaa kaikille kansoille.
        Luostariin käpertyjä luulee suojautuvansa Saatanaa vastaan, mutta väärässä ovat. Saatana löytää kaikkialle. Se tulee ajatuksiin. Se tulee ikään kuin korvasta sisään ja turmelee eristyksessäkin olevan Jumalan lapsen mielen. Me tarvitsemme toisia ihmisiä ja olemme myös suolana täällä maailmassa.


    • Anonyymi

      Täysin naurettava ajatus rakennuttaa uusia tiloja. Tänä päivänä ja tulevaisuudessa vielä enemmän on helpompi osallistua seuramenoihin netin välityksellä.
      Seuralähetykset voi myös laittaa maksumuurin taakse.

      • Anonyymi

        Onko se mielestäsi naurettavaa varautua hyvän päivän varalle. Ootko tietoinen, että sellaisiakin aikoja on ollut, ettei kaikki ole mahtuneet sisälle sanan kuuloon. Muistan nuoruudessani mm. ettei Oulun Syysseurojen aikana kaikki mahtuneet edes eteiseen. Tästä syystä uloskin jäi ihan valtavasti sakkia. He joutuivat olemaan siellä ilman sanan kuuloa, koska eivät mahtuneet sisälle. Tällaiset ajat voivat tulla vielä takaisin ja siksi olisi tärkeätä, että ihan joka ikinen pääsis seurasaliin asti, koska Jumalan Sanaahan me tullaan kuuntelemaan, emmekä vain hengailemaan keskenään.


    • Anonyymi

      Ovatko vanhoillislestadiolaiset harkinneet oman satelliittilähetys-antennin hankkimista? Voisitte lähettää seuroja avaruuteen, jos alienit kuuntelisivat.

      • Anonyymi

        Ensinnäkin täytyy todeta, ettei alieneja ole kuin elokuvissa. Maapallon ulkopuolista elämää voi kyllä olla olemassa, mutta tuskin ne mitään alieneja on. Ja nämä mahdolliset ulkopuoliset olennot tuskin ymmärtävät täällä puhuttuja kieliä, joten siitäkin syystä ehdotuksesi on täysin turha. Jos Jumala on luonut ihmisiä muuallekin, niin hän on varmasti tehnyt heillekin omat pelastussuunnitelmansa. Ja voi hyvinkin olla, että jossain paikassa Jumala on onnistunut täysin, eikä yksikään ihminen ole langennut syntiin. Mutta meidän ei pidä miettiä niitä, koska me emme niistä saa koskaan tietää mitään. Meillä on meidän elämä täällä maapallolla ja tänne Jumala antoi Jeesuksen. Ja Jeesus antoi tehtäväksi julistaa kaikille ihmisille maapallolla tätä Jumalan Sanaa. Ja sitähän me jo teemmekin. Netin kautta on runsaasti lähetyksiä useille eri kielillä tulkattuina. Silti seurasalit ovat edelleen tärkeitä, koska siellä on mahdollisuus talostella muiden Jumalan lasten kanssa.


    • Anonyymi

      Taas metsä kirkkoni olla saa,
      saan siellä palvella Jumalaa

    • Anonyymi

      Ehdottoman kannatettava asia!
      Hyviin päiviin kannattaa varautua. Siksipä VL- lahkon, anteeksi Ainoan Oikean Uskon edustajien kannataa perustaa suviseurakenttien viereen mm. avaruusasema. Näin jumalan sanaa saadaan vietyä vieraille planeetoille, jahka siihen vain sopiva kulkuväline ensin kehitellään. On hyvä panostaa rahallisesti siihen kulkuvälineeseenkin. Hyvään aikaan kannattaa varautua.

      Ja semmonen pilvenpiirtäjä-hotellikaupunki kannattaa myös rakentaa. rakennustyöt kannattaa aloittaa saman tien. Sillä eihän suviseuroihin tuleva väki tosiaankaan mahdu majoittumaan seurakentälle. Niin paljon on hyvänä aikana väkeä tulossa taivaallisiin suvijuhlin.

      Ja toden totta, niitä räyhänyhdistyksia kannattaa rakentaa jokaiseen kylään valmiiksi jo nyt, vaikka nykyisiinkään seuroihin ei väkeä riitä. Mutta hyviin aikoihin kannattaa varautua. Se on jopa jokaisen uskovaisen velvollisuuskin.
      Talkootöitähän se toki tietää, mutta mitäpä sitä ei ihminen taivaspaikkansa eteen teksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1525
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe