Sota asiat ja selvänäköisyys

Anonyymi

Mm. Suomen kuuluisin selvänäkijä edesmennyt Aino Kassinen ennusti monia asioita ja valtion päämiehet ja itse presidentti kävivät myös hänen juttusillaan monta kertaa.

Vastaavia lahjoja omaavia näkijöitä löytyy muutamia joka maasta ja uskoisin että myös nykyään löytyy.

Nykytilanteessa on jälleen draamaa Ukrainan sodan vuoksi, myös Suomen suhteissa Venäjään.

Olisi mielestäni reilua jos joku tällainen kertoisi mitkä on Suomen tulevaisuudessa käännekohtia ja mihin vuoteen ne sijoittuvat?

Kiitos kun luit.

3

233

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä tämän päivän vastaavia on. Hymystä luin taannoin oli häntä mainittu Suodenniemen Shamaaniksi, tuota Naomia. Sanon häntä itse tietäjänaiseksi.

   On minun sekalaisten asioitteni ytimeen aina nähnyt ja monet avut olen saanut, mutta nyt viime aikoina, kun on nuo sota asiat painanut mieltä, olen häneltä niistä kysynyt.

   Vuosikymmen sitten sanoi jo asioita, mitkä nyt on toteutuneet ja tästä sodasta sanoi jo vuoden päivät ennen sen alkamista. Enhän sitä silloin uskonut.

   Hän on niitä harvoja aitoja. Elääkin hyvin erakkona ja kulkee metsissä ja kerää yrttejä. Olen hänen luona käynyt ja kyllä sen kaikesta näkee, että ei ole ihan meikäläisiä, suurta tietoa on hänellä ja tietää kuun liikkeet ja kasvit ja puhuu sellaisista, mitä muistan ihan lapsuudessa isoisältä olen kuullut.

   Kerran kysyin häneltä apua pitkittyneeseen olkavaivaani niin alkoi selata suurta vanhaa kirjaa, sellasta kun joskus elokuvissa olen nähnyt. Kysyin mikä on mutta en saanut vastausta. Kysyi sitten minulta saako auttaa. Vastasin että mielellään niin otti kipeän olkani käsiensä väliin ja siveli jotakin linimenttiä ja lausui samalla jotain mikä kuulosti latinalta mutta en tiedä mitä oli.
   Vaiva helpotti jo kotimatkalla ja illalla oli särky poissa kokonaan. Käsi liikkui kuin ennenkin kun oli lähes puoli vuotta ollut ettei pystynyt ylös nostaan.

  • Anonyymi

   Tos jo mainittukin, on ainakin mulle kertonu. Tai mitä nyt on käännekohtii, mitkä ei mut on siis sanonu mulle mitä nousee juur tosta Ukrainan tilanteestaki, mut noi ollu ihan mun perus sessioitten yhteyde. Ei mun mielestä näkijöillä mitää reiluus asioita niitä tietojaa misään jaella. Jos joku haluu tietää niin sit vaan varaa ajan.

   Mua ahisti ihan sikana toi sota asiua kans niin siitä kans halusin tietoo. Helpotti toisaalta mut toisalta lisäs tuskaa mitä sano mut epätieto on just pahinta.

  • Anonyymi

   Voi elämän kevät. Ihan totta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   2508
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   2350
  3. Martina oli sarjassaan tänään 32.

   Mutta eikö pyöräily ja uinti ole vahvempia hänellä kuin juoksu? Aikaa on vielä harjoitella ennen Frankfurtin kisoja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   1902
  4. Sofia oli ainoastaan rahan takia suhteessa Stefanin ja Nikon kanssa.

   Järkyttävää miten Sofia on käyttänyt hyväksi näitä molempia miehiä ja rahat loppu niin vain haukkumiset tullut kiitokseksi heille.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   268
   1582
  5. Voi kun menisi nyt Stefan katsoo tyttären uutta ponia, viettäisi aikaa hänen kanssa.

   Aika parantaa kaiken ja meillä kaikilla on elämässä vastoinkäymisiä ja yli kyllä pääsee ainakin ajan kanssa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   134
   1452
  6. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   580
   1311
  7. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   51
   1061
  8. Uskomatonta miten "kassatyttö Sannasta" tuli hetkessä kuoleman kauppias.

   Demarit on kautta historian olleet "takinkääntäjien"mestariluokkaa kokoomuksen hihassa kiinni. Sannan arviointikyky petti täysin Naton suhteen, Brysse
   Maailman menoa
   355
   1019
  9. Onpas Martina valinnut sopivan laulun

   Storyssa kun Isben poni tulee, " älä vie lapsuuttani pois." Äiti se lähtee mieluummin panopuuksi hotelliin, kuin viettäisi senkin ajan lastensa kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   976
  Aihe