Ottakaa huomioon, että liikekannallepano paikalle tulo saattaa kestää

Anonyymi

Ottakaa se huomioon, että liikekannallepano paikalle tulo saattaa kestää, kun polkupyörällä joutuu tuleen, kun polttoaine on niin kallista, ettei mulla ole varaa tankata ja julkisilla liikkuminen maksaa ihan järkyttävän kallista.
Että jos myöhästyy muutaman tunnin, niin voi laittaa vaituksen maan hallitukselle, kun hallitusen takia ei ole varaa polttoaineeseen, eikä liikkumiseen, että polkupyörä on ainut millä on varaa liikkua.

11

262

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sinun on siis syytä lähteä hkihnuttamaan heti sillä fillarillasi kohti sitä 'liikekannalle panopaikkaa' ettet myöhästy.

  • Anonyymi

   Otan pihalta jonkun romuauton, niin ei tässä mene kuin muutama tunti kutsusta. Aseen jos jostain saa, niin se olisi plussaa. Vanha haulikko on, mutta onko se nykyään sallittu vai pitäisikö löytyä vaippaluoti. Polttopulloja voi toki heitellä, jos ei muuta ole.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Tuskin se uusi mies hullumpi on kuin Putin, voi jopa osata laskea, mikä kannattaa ja mikä ei.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuskin se uusi mies hullumpi on kuin Putin, voi jopa osata laskea, mikä kannattaa ja mikä ei.

    Et sitten seuraa noit ennustajien juttuja Pihon sivuilta? Ne ei ole naurun tai vähättelyn asia.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Et sitten seuraa noit ennustajien juttuja Pihon sivuilta? Ne ei ole naurun tai vähättelyn asia.

    Tällä hetkellä lähipiirin täytyy toki olla samaa mieltä pomon kanssa, mutta valtaanpääsyn jälkeen useimmat kehittävät jotain omaa ajattelua.
    Hrustsevin nousu Stalinin jälkeen johtajaksi oli sekin odottamaton tapahtuma, josta alkoi aiempaan verrattuna melko rauhallinen kausi, Berija menetti henkensä, mutta muut saivat olla melko vapaasti.


  • Anonyymi

   Polkupyörä ja sukset pitääkin ottaa mukaan. Itsellä 80-luvun sotilaspassissa niin lukeekin. Sukset ja sauvat paalinarulla tai nippusiteellä jappitankoon kiinni. Reppuun monot, huopikkaat, karvahattu ja raappahousut.

   Tärkeää on laittaa varusteet valmiiksi. Näin voitat sen tunnin, mikä autolla liikkuvilla menee eestaas työpaikan, kodin ja tavaroitten etsimisen väliä koohottaessa.

   • Anonyymi

    Tässä on kyllä hyvä asenne. Nykyään täytyy olla nopea, ettei hyökkääjä pääse pitkälle tai ehdi ryhmittymään puolustukseen, jolloin omat tappiot kasvavat suhteettomasti. Kolonnat saadaan pysäytettyä jo muutaman ajoneuvon tuhoamisella.


  • Anonyymi

   Kestäähän sen kutsun tulokin ameriikasta, jos venäjä on lamauttanut tiedonsiirron.

  • Anonyymi

   Jos määrätään liikennekannallepano, niin määräyksen saaneet saavat ottaa auton käyttöönsä, vaikka tallustella autoliikkeeseen ja todeta, että sotatilaan vedoten otan tämän auton käyttööni ja polttoainetta on annettava ilmaiseksi, koska silloin alkaa sotatila, kun liikekannallepano astuu voimaan, silloin ei koske normaalit lait, varsikaan reserviläisiä.
   Jos on aseliike lähellä, niin sieltä hakemaan ase ja useampia mukaan ja panoksia, koska varmuuden vuoksi on hyvä olla aseita ja panoksia mukana, jos sattuu käymään, ettei aseita riitä kaikille.
   Kaupan kautta voi käydä hakemassa janojuomaksi bisseä, lenkkimakkaraa ja kaupan on ne ilmaiseksi annettava niille, jotka isänmaata lähtevät puolustamaan.

  • Anonyymi

   Jos rajan yli tullaan, niin ollaan ku ei oltaskaan. Jos tulevat kyräilemään, että mikäs siinä on, niin vedätte muhennosta hetulaan, ja sanotte, että ruokatunti alko just. Sillä ne lähtee.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   425
   6365
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   3953
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   2271
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   2017
  5. 90
   1939
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   175
   1526
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   473
   1035
  8. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   237
   981
  9. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   93
   974
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   27
   955
  Aihe