Amerikkalainen sotilasasiantuntija: NATO-jäsenyys tuhoaa Suomen

Anonyymi

Scott Ritter on toiminut USA:n sotilas- ja tiedustelutehtävissä eri puolilla maailmaa, Venäjällä, Ukrainassa, Irakissa. Tällä hetkellä hän on aktiivinen USA:n sotapropagandan kriitikko, joka on sitä mieltä, että tielannetiedostusten pitää perustua tosiasioihin eikä toiveisiin ja haavekuviin.

https://www.youtube.com/watch?v=5kCDbd-iiBU

Ritterin ennustuksesta tulevan sodan suhteen voi olla montaa mieltä. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että USA:n ulkopolitiikkaa johtavat uuskonservatiivit saavat laajennettua Ukrainan sodan koko Eurooppaan. Tässä tilanteessa Venäjän toimet NATO-Suomea kohtaan ovat täysin ennustettavissa. Suomen alueen käyttäminen hyökkäykseen Venäjää vastaan yritetään estää järeillä sotilaallisilla toimilla. Tämä tarkoittaa lentokenttien, rautatieyhteyksien, maantiesiltojen, energiantuotannon, kommunikaatioyhteyksien jne. tuhoamista ohjusiskuilla ja ilmavoimien hyökkäyksillä. Vaikka sota loppuisi nopeasti, Suomelle sen tulokset merkitsisivät katastrofia, josta toipuminen kestäisi vuosikymmeniä.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosi. Suomi liput liehuen kuseen!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Vaikka USA (-kaan) ei ole ollut kaikessa malliesimerkki, mutta rajansa kaikella, asiat päälleen kääntävän propagandankin suhteen

      Ainoa sodanlietsoja ja itsenäiseen sekä suvereeniin, rauhaomaiseen valtioon valloitushyökkääjä on Venäjä, joka vain jatkaa barbarismiaan, siviilienkin systemaattista tappamista ja eliniäksi vammauttamaista, sekä maan talouden, infran ja yksityisomaisuuden tuhoamista. Sotarikokset, aseettomien siviilien tappaminen, kidutukset ja raiskaukset ovat selvityksien alla.

      Ukraina jopa luopui ydinaseistaan vuonna 1994, ollessaan tuolloin maailman kolmanneksi vahvin ydinasevaltio ja luovutti ne Venäjälle, joka vastavuoroisesti allekirjoitti sitoumuksen Ukrainan itsenäisyyden, turvallisuuden ja rajojen kunnoittamisesta.

      Sitoumuksensa kunnioittamisen sijaan Venäjä lähti tuhoisaan velloitushyökkäykseen Ukrainaa vastaan ja uhkailee ja kiristää toistamiseen demokraattista länsimaailmaa ydinaseillaan.

      *

      "Ukraine: The Budapest Memorandum of 1994"

      - https://policymemos.hks.harvard.edu/links/ukraine-budapest-memorandum-1994

      *

      Ohessa kuvia siitä millaista jälkeä ne barbarisesti toimivan itänaapurin aseet ja pommit saavat aikaan Euroopassa, ketään uhkaamattomassa ja rauhanomaisessa Ukrainassa.

      - https://www.7sur7.be/monde/maman-je-vais-mourir-des-images-poignantes-montrent-la-souffrance-des-ukrainiens-mutiles~a108879c/

      # # # Ainoa syy miksi Suomi on hakemassa NATOn jäseneksi, on Venjän uhkaukset ja vaatimukset Suomen itsenäisen päättämisvallan suhteen ja sen kammottava valloitus-hyökkäyssota rauhanomaiseen rajanaapuriinsa Ukrainaan.

      Valitettavasti jännitteitä ja uhkakuvia maailman kartalla riittää, Pojois-Korean diktatuuria ydinaseineen sivuuttamatta.

    • Anonyymi

      "Tällä hetkellä hän on aktiivinen USA:n sotapropagandan kriitikko, joka on sitä mieltä, että tielannetiedostusten pitää perustua tosiasioihin eikä toiveisiin ja haavekuviin."

      Alla lyhyt katsaus tiedustelun realismiin, todenperäisyyteen ... vai onko tämä edelleen avaajalle ja siteeraamalleen henkilölle joteknin epäselvää.

      Länsi teki omalta osaltaan kaikkensa saadaksen tilanteeseen poliittisen neuvotteluratkaisun. Myös Ukrainna presidentti esitti ehdotuksen neuvotteluista suoraan Putinin kanssa, josta viimeksimanittu systemaattisesti kieltäytyi.

      25.1.2022 - "Naton pääsihteeri näkee todellisen riskin, että Venäjä aloittaa sotilaallisen hyökkäyksen Ukrainaan"

      "Jens Stoltenbergin mukaan Ukrainan tukemiseksi on ennen kaikkea edistettävä poliittisen ratkaisun löytämistä."

      - https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008566575.html

      "Ukraine: Russia plans biggest war in Europe since 1945 - Boris Johnson"

      Published 20 February

      - https://www.bbc.com/news/uk-politics-60448162

      Vielä muutamaa päivää (?) ennen hyökkäystä Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova pilkkasi länsimaiden tiedustelua, kielsi hyökkäyssuunnitelman, nimitti heitä (muistaakseni) hysteerisiksi ja pyysi pilkaten antamaan vielä päivän ja kellonajankin.

      Todellisuus:

      24.2.2022 - "Suora lähetys Kiovasta: Ilmahälytys­sireenit huutavat – viran­omaiset: useat kaupungit ympäri Ukrainaa joutuneet ohjus­iskujen ja tykistö­tulen kohteeksi"

      - https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008638186.html

      :/

    • Anonyymi

      Suomi rakastaa olla muiden käsikassara! Nyt Usan..

    • Anonyymi

      En tiedä kuka on tossa ideassa, Ap, sairas, mutta joku kuitenkin.

    • Anonyymi

      Kyllä nato Suomen sulattaa itseensä - saahan se yli 5 miljoonaa kuolemaan valmista, aivopestyä uhria ja kymmeniä lisämiljardeja jenkkipösöjen kukkaroon suomalaisilta veronmaksajilta aina kun niin haluaa, koska kokoomus on luvannut jo stubbin aikaan sen. ja usa taistelee viimeiseen suomalaiseen, kunhan sen jo aikoja sitten päätetty hyökkäys venäjälle alkaa...

      • Anonyymi

        Jotain tekeillä? Suomen Naton juoksupojaksi ujutus alkoi jo1993. Hornettiostolla!


      • Anonyymi

        ei paljo lohduta , kun yli 4 miljoonaa suomalaista kuolee aika pian tuon natokiiman takia... kuka sitten vastaa:kokoomus


    • Anonyymi

      Koville ottaa venäjämielisillä luopioilla ja trolleilla, kun Suomi ja suomalaiset vihdoin heräsivät millaiselle valtion irvikuvalle eli henkisesti häiriintyneelle putinin venäjälle olemme olleet ystävällisiä ja luottaneet itänaapuriin! Kansanmurhaa Ukrainassa suorittavan putiniin ja hänen hoviinsa! Joutuukohan trollit ja suomalaiset luopiot vastuuseen aivan käsittämättömästä valehtelusta? Miten voi olla noin henkisesti sairaita raapustelijoita vapaalla jalalla? No, eihän sodalla uhkailu, ilmatilaloukkaukset, strategisten alueiden hankinnat, hybridivaikuttaminen, cyberhyökkäykset jää huomaamatta. Puhumatta murhaaja-putinille suomalaisten "hyödyllisten idioottien" hyväksikäyttö. Eli törkeätä käytöstä. Eikö vain! Terveisiä vielä Kuopion tarkkaan harkitseville virkamiehille tuntemattoman venäläisen osapuolen kanssa solmimasta vuokrasopimuksesta. Eli kallaveden rannalle rakennettavaan biojalostamoon! Päästävät putinin venäjän Suomen energia markkinoille. Tässä on paljon enemmän takana, kuin kallavettä saastuttavan biojalostamon rakentaminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe