Suomettumisen aika päättyy Nato-jäsenyyteen

Anonyymi

Nöyristely menee offille ja Suomesta tulee aidosti länsimainen yhteiskunta. Suomettumisen ajan jatkuminen vuoteen 2022 saakka on Suomen historian häpeätahra ja kipupiste jonka harva tunnustaa tapahtuneeksi. Vasta Naton jäsenenä historian tutkijat uskaltavat kirjoittaa historian niin kuin se Suomen osalta on mennyt. Suomalaiset poliitikot ovat olleet kalleellaan Itäänpäin kaikissa puolueissa.

9

131

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Arveluttavaa on, että muuttuko tilanne huonommaksi, kun poliitikot ovat kallellaan länteen päin?
   USA:n tulevaisuuskaan ei ole vakaa. Varsinkin kun näyttää, että Trump on seuraava maan presidentti.

   Suomalaiset ovat kääntäneet päälaelleen vanhan Paasikiven viisauden, että ystävät kannattaa hankkia läheltä ja viholliset kaukaa.

   • Anonyymi

    Nato on puolustusliitto. Ei tarkoita mitään muuta. Jotkut eivät halua sallia suomen kaltaiselle maalle puolustautumista vihollisin aikein tulevia vastaan. Suomi pysyy tulonjakoyhteiskuntana Naton jäsenyydessäkin. Suomessa maahanmuuttajien ei tarvitse tehdä työtä ensimmäisen 500 vuoden aikana maahanmuutosta ja kaikki maksetaan, koska poliitikot ovat idareita.


  • Anonyymi

   Nato puolustusliitto, mitä Viron pojat teki liittoumassa Irakissa? Baltian maille Irakin sodan tukeminen oli yksi tapa varmistaa Naton jäsenyys.

   -Ulkoministri al-Faisal painotti myös, ettei Yhdysvallat saa riistää Irakin öljyvaroja.
   -Joutuuko Suomi osallistumaan USA:n sotaretkiin Nato-jäsenyyden myötä? Asiantuntijat tyynnyttelevät: ”Mihinkään ei ole pakko mennä”
   -Suomi osallistuu ehdoitta jokaiseen konfliktiin ja maksaa 20% bruttokansantuotteestaan jäsenyydestä. Aivan kuten EU;ssa, saamme hyvät ja kalliit ystävät.

  • Anonyymi

   Marini ja Ninistö pierasee Venäjän halvaöle kaasulle ja öljylle! Pitä päästä ostta ne sikahinalla Usasta! Suomen elintaso pitä laskea,kun ollaan niin,niin länteen!

   • Anonyymi

    Mieluummin kalliimmalla usasta, kun tuetaan yhtään enempää venäjän naZi fasisti örkki raiskari armeijaa.


   • Anonyymi

    Itsenäisyydellä on hintansa. Samoin kuin Puten rikoksilla.


  • Anonyymi

   Brittiversio YYA-sopimuksesta Ruotsin kanssa ihan Ok.Mutta Stasimyyrät edelleen vapaana.Joten finnlandisierung jatkuu.

  • Anonyymi

   Vihdoinkin tapahtuu Natoon liittyminen. Olisi ollut aika luontevaa liittyä jo 90-luvun alussa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Valitettavasti sen piti vain tapahtua Ukrainan kansan kärsimyksien kautta, että Suomen Kansalta ja politikoilta löytyi riittävästi "munaa" sanoa se ääneen.

   • Anonyymi

    Suomessa poliitikot ovat elätelleet illuusioita monessa eri suhteessa. Suomella on paras armeija, suomi on IT-teknolgian kärkeä, Suomessa osataan parhaiten lukea, laskea mutta ei laulaa. Suomalainen työ on laadukasta, suomalaiset vihannekset ovat puhtaimpia. Suomalaiset on rehellisiä. Suomi on oikeudenmukainen. Suomessa on kunnianhimoisin laajakaistahanke. Suomalaiset vaatteet ovat kestävämpiä kuin muissa maissa tehdyt. Suomalainen sotamies vastaa kymmentä venäläistä. Suomessa on kylkyä ja halua maanpuolustukseen niin että riittää.

    Ja katin paskat. Mikään em väitteistä ei pidä paikkaansa. Suomen turnauskestävyyttä ei ole koeteltu muutoin kuin rauhanturvatehtävissä, joissa suomalaisten kunnia-asiana on ollut ottaa luoteja vastaan ja olla ampumatta takaisin. Afganistanissa suomalaisten sotilaiden evakuointi onnistui vain uuessaan järjestelyillä ja tukemana. Suomi ei ole sen kummempi kuin mikään muukaan maa. Suomen maanpuolustus nojaa lihaviin keski-ikäisiin ja muihin huru-ukkoihin, joista suurin osa ei enää edes muista armeijasta muuta kuin munkit. Suomalainen ylemmyydentunto ja kuviteltu paremmuus on harhaa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   423
   6284
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   3923
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   2251
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   2009
  5. 90
   1928
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   175
   1519
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   472
   1027
  8. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   237
   975
  9. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   93
   970
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   27
   954
  Aihe