Kertokaa tässä millaiset kokemukset teillä on juniorijääkiekkoilusta isoissa ja pienissä seuroissa

Anonyymi

Kertokaa omista kokemuksista seurayhteistyösopimuksista, kuinka se on vaikuttanut positiivisesti tai negatiivisesti lapseenne. Millaisia kokemuksia on valmentaja isistä? Miten seuroissanne päätetään asiat, kuinka hyvin tieto kulkee vanhemmille.

5

235

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En usko, että kellään on kattavaa koko Suomen koskevaa tietoa. Sen tiedän, että pääkaupunkiseudun isot seurat olivat 10 vuotta sitten myös joukkuekohtaisesti isoja. Kaikki pelas vähän ja jotkut vielä vähemmän. Ja yksilön merkitys oli kuin venäläisellä sotilaalla Ukrainassa. Ajatus oli kai, että 8 vuotiaista päätettiin kenestä tulee pelaaja ja muilla ei väliä, kun porukkaa muutenkin paljon. Aamu teeveessä oli juuri äsken keskustelua, että miksi pääkaupunkiseutu ei enää menesty joukkuelajeissa. Minulla olis vastaus, heillä ei.

   • Anonyymi

    Meni vähän ohi aloittajan kysymyksestä, mutta menköön.


  • Anonyymi

   sitten kun pelataan isoissa kisoissa esin.mm-kiakkoo niin siellä on useimmiten joku iso Torvi joka tunkeen pilaamaan Varmaksi todetun pelijoukkueen kisan Ennen kuin peli on edes alkanut,Tsekki-Ruotsi oli naurukone peli.Tais Kari olla enemmän ruotsalaisten puolella,vaikka valmensi tsekkejä.pitää ottaa myös huomioon Lipun väri jos tsekeillä olisi toisen laiset värit Maansa lipussa,niin asia ei olisi niin Silmään pistävä näinä huonoina aikoina!

  • Anonyymi

   Tämä tuonut surua muutamaan junioriin:

   COVID-piikitykset lisänneet nuorten akuutteja sydänongelmia 25% – Rokotettuja nuoria urheilijoita seulotaan

   Sydänongelmat yleistyvät rokotetuilla urheilijoilla jo niin pahasti, että lääkärit alkavat suorittaa COVID-rokotetuille fyysisiä harjoituksia. Israelin tuoreimpien tilastojen mukaan COVID-19-rokote liittyi sydänongelmista kärsivien nuorten aikuisten ensihoidon tarpeeseen, joka on lisääntynyt 25 %.

   Tutkimuksessa tarkasteltiin Israelin kansallisen ensiavun (EMS) datasarjaa. Vuosilta 2019, 2020 ja 2021 koottu tapausaineisto sisältää sydämenpysähdyksen ja akuutin sepelvaltimotaudin hätäavun vaatimia EMS-kutsuja 16–39-vuotiaille.

   Tutkimuksessa havaittiin, että viikoittaiset hätäpuhelujen määrät liittyivät olennaisesti ensimmäisen ja varsinkin toisen Pfizer mRNA-koronarokotteen antamiseen. Verrattuna vuosien 2020 ja 2019 samaan ajanjaksoon sydämeen liittyvien ensiapupuhelujen määrä kasvoi 25 prosenttia tammi-toukokuussa 2021. Naisilla kasvu oli 31 prosenttia.

   Sydänongelmat eivät myöskään olleet yhteydessä COVID-19-infektioiden määrään. Monien tutkimusten mukaan luonnollinen SARS-CoV-2-infektio voikin aiheuttaa sydänongelmia ja tämä saattaa olla totta joillekin, tutkijat havaitsivat ”ei tilastollisesti merkitsevää eroa vastaavissa puhelumäärissä” koko vuoden 2019 ja koko vuoden 2020 välillä.

   Sen sijaan tutkijat havaitsivat, että sydämeen liittyvien hätätilanteiden lisääntymisen tammikuussa 2021, joka näyttää seuranneen tiiviisti toisen annoksen rokotteiden antamista. Tämä havainto on yhdenmukainen tutkimuksen kanssa, joka osoitti 27 sydänlihastulehdustapausta ensimmäisen Covid-19-rokotteen jälkeen ja 121 uutta tapausta toisen annoksen jälkeen.

   ”Löydökset herättävät huolta rokotteiden aiheuttamista havaitsemattomista vakavista kardiovaskulaarisista sivuvaikutuksista”, tutkijat sanoivat, ”ja korostavat jo vakiintunutta syy-yhteyttä rokotteiden ja sydänlihastulehduksen välillä, joka on yleinen syy odottamattomiin sydänpysähdyksiin nuorilla.”

   Opiskelijaurheilijoita seulotaan nyt haittavaikutusten riskien varalta
   Vastauksena maailmanlaajuisiin raportteihin rokotettujen urheilijoiden haittatapahtumista, Morris Sussex Family Practice ilmoitti verkkosivuillaan, että rokotettujen nuorten urheilijoiden on läpäistävä laboratoriokokeet ja sydämen kuvantamistesti ennen kilpailuluvan myöntämistä.

   ”COVID-rokotukset vaikuttavat riskiin. Vastauksena maailmanlaajuiseen kokemukseen ja rokotteiden haittatapahtumien seurantaan otamme käyttöön huolellisemman urheilun fyysisen kirjautumiskäytännön”, viesti sanoi.

   Tämän käytännön varotoimet johtuvat siitä, että urheilijoiden on havaittu tuupertuvan kentällä tai pelin aikana COVID-rokotteen käyttöönoton jälkeen, mikä on monissa tapauksissa johtanut kuolemaan.

   • Anonyymi
    UUSI

    Morris Sussex Family Practice on yhden miehen perhelääkärifirma Sussex countyssä New Jerseyssä. Tuottaa varmaan tosi kovaa lääketieteellistä dataa. Viittaat "tutkimukseen" mutta et kykene viittaamaan mikä tutkimus on kyseessä.

    Onko tässä kyseessä jokin näytetyö itänaapurin palkattomaan pseudovaikuttamislahkoon? Laita foliot hyötykäyttöön...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   135
   2160
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   1576
  3. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   57
   1060
  4. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   358
   970
  5. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   34
   860
  6. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   32
   857
  7. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   416
   839
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   477
   814
  9. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   72
   811
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   702
  Aihe