Oho, sano suomalainen

Anonyymi

Haloo Helsingin esiintyminen maamme laulun esittäjänä oli mauton. Emmin rääkyvää laulua ja manttelinperijää Maija Vilkkumaata . Kaikki meni pieleen, en tarkoita että Sakari Kuosmanen (taas) olisi pitänyt siellä hoilata vaan joku muu siis asiansa osaava kuulas ääninen laulaja. En ota kantaa kuka, koska kaikki on politiikkaa. Kuitenkin hävytön esitys Haloo Helsinki yhtyeeltä vaikka esiintymisen ja (palkkion) ymmärrän.

Maamme laulu on Maamme laulu ja se pitää esittää traditionaalisesti. Ja taisi siellä rangaistusaition loossissa olla myös tyrkky Janni Hussi? Miksi?

12

135

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi pitää aina yrittää jotain älytöntä. Tämä oli tyhmyyden huippu. Hussin eukko hitolle sieltä muikailemasta. Maamme laulu pitää esittää arvokkaasti eikä häpäistä tälläisellä rääkymisellä. Hävetkää.

  • Anonyymi

   Suomi voitti hienon esityksen jälkeen, mutta ne nyt kyllä keskitytään siihen, että kaikki meni ihan pieleen ☹️

  • Anonyymi

   Kiva, että esiintyjät esiintyvät omalla tyylillään. Kyllä "perinteisesti" laulajia riittää, mutta Haloo Helsinki on Haloo Helsinki. Ihan kuten kuuluukin. Olis kiva kuulla myös esim. Apulannan tai Pate Mustajärven versiot.

  • Anonyymi

   Ai jaa, kuuntelin sen nyt youtubesta, eikä se nyt niin hirvittävä ollut.

  • Anonyymi

   Miksi sitä ei voi esittää levyltä ilman laulua perinteisesti niin kuin ennenkin, samalla lailla kuin palkintojen jaossakin?

  • Anonyymi

   Maamme laulun esittäminen tässä muodossa oli aivan noloa.
   Pelkkää rääkkymistä.

  • Anonyymi

   Ainahan se solisti kiekuu kuin noita-akka. Monesti mietin että suositaanko muissa maissa samalla tavalla laulajina ihmisiä joilla on ruma lauluääni. Meillä Suomessa voi elättää itsensä laulajana vaikka ääni olisi ihan kauhea. Haloo Helsinki on vain yksi monista joilla on ruma ääni.

   • Anonyymi

    Emmin ääni kuin noita-akan kiekumista ihan oikeasti. On täytynyt olla suhteita oikeisiin piireihin kun on tuolla äänellä julkisuuteen nostettu. Toinen ihme määkijä ja mäkättäjä on Meiju Suvas. En tajua että sillä mäkätyksellä on voinut vuosikymmenet elättää itsensä .


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Emmin ääni kuin noita-akan kiekumista ihan oikeasti. On täytynyt olla suhteita oikeisiin piireihin kun on tuolla äänellä julkisuuteen nostettu. Toinen ihme määkijä ja mäkättäjä on Meiju Suvas. En tajua että sillä mäkätyksellä on voinut vuosikymmenet elättää itsensä .

    Entä Martti Syrjän, Ilkka Alangon tai Nipa Neumannin äänet ? Miettikää sitä ääntä … onko heillä mielestänne hyvä lauluääni ? Levyttäneitä ja maankuuluja laukajia kaikki kolme. Ei voi todeksi uskoa.


   • Anonyymi

    Niin totta. Suomessa pääsee levyttämään ja keikoille kun on tarpeeksi outo kuten joku Sepi Kumpulainen ja jopa Euroviisuihin laitetaan Pertti Kurikan Nimipäivät karjahtelemaan. Sitten on oikeasti valtavan hyviä laulajia jotka eivät koskaan pääse esille.


  • Anonyymi

   Oli ala-arvoinen esitys. Nämä on näitä. Osataan omat biisit jotenkin mutta kun pitäisi jotain muyta laulaa niin tuo on tulos. Sitten kun laitetaan asialle ihminen joka oikeasti osaa laulaa kuten vaikka Jarkko Ahola niin kyllä lähtee !

  • Anonyymi

   Maamme laulu raiskattiin. Teki pahaa kuunnella sitä rääkymistä 🤢

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   4629
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   394
   3179
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   2109
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   150
   1715
  5. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   444
   1198
  6. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   1151
  7. Rane lähettää terveisiä Sofialle ja Stefulle instassa

   Case: 2020-luvun Matti ja Mervi Näiden kahden sankarin elämään en ole liittynyt enää pariin vuoteen. Olen vankilaan asti kuullut mitä hurjimpia tarino
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   1133
  8. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   74
   1058
  9. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   951
  Aihe