Natosta tuli kallis Suomelle uhitteliana, joka ei koskaan ole puolustanut poentämaataa,hyökännyt kyl

Anonyymi

Onko kohta Suomi täynnä Jenkki-ja Natosotilaita,kuin Natseja 1930-40 luvulla,onhan heillä yhteistyö jäjestys Jenkin ensin ja sitten nato !?

Natseilla oli vielä erikoisuusetu, hei jäi rajaton kaivannaisoikeus,jota tiettävästi jenkeillä vielä ole !?

14

238

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomen vanhat politiikot ihmeen hiljaa, kuin ihmeissään Suomen alasajoa Yhdysvaltain mieliksi ja talouseduksi !?

  • Anonyymi

   Uskooko natsimme ja Mediat Naton toimivan yksin Suojeliana,ilman Yhdysvaltain lupaa !?
   Aina Nato antaa viimeisen voitelun Yhdysvaltain hyökkäyksen jälkeen,on historiaa !?

   • Anonyymi

    Milloin sä oikein tajuat ettei Suomessa ole natseja!!!


  • Anonyymi

   Viimeinen valtion tuhousyritys Venetzuelassa viivästyi istuvan presidentin murska voittoon ja koko länsimaidenkin Yhdysvaltalais ehdokkaan puolesta sai nolon lopun,Sauli ja Marinkin !?

  • Anonyymi

   Aivan väärä palsta näille kirjoituksille.

  • Anonyymi

   Mediat on maailmalla ylivoimaisia sotienkin tuottajia,kun epädemokratialla on olikarkkien täysi tuki ,Suomessakin !?

  • Anonyymi

   1700-luvulla venäläiset kiduttivat ja tappoivat suomalaisia kuten ukrainalaisia nykyisin. Vuosina 1908-09 Venäjä soti Suomea vastaan ja liitti sen Venäjän autonomiseksi alueeksi. Vuonna 1939 Neuvostoliitto aloitti talvisodan Suomea vastaan.

   Suomi yritti turhaan saada menettämiään alueita takaisin jatkosadan avulla. Venäläiset moittivat Suomea siitä, että se halusi palauttaa itselleen Neuvostoliiton riistämät alueet.

   Hrutshov muuten oli sikäli erikoinen venäläinen, että hän myönsi Neuvostoliiton aloittaneen tuon sodan täysin moraalittomasti.

   Jotkut venäläiset luulevat ihan tosissaan, että Venäjän hyökkäysten jä öykkäröinnin kohteena olevat suomalaiset pitäisivät venäläisiä ystävällismielisenä valtiona. Omatkin vanhempani lähtivät venäläisiä pakoon Karjalasta, jonka Neuvostoliitto liitti itseensä. Miksi minun olisi pidettävä kotiseutuni riistäjistä?

   On parempi, että Venäjä sulkeutuu omiin oloihinsa ja käy kauppaa itsensä ja muiden diktatuurien kanssa. Putin ei kykene laskemaan montako kertaa Nato on hyökännyt Venäjälle, mutta hän voisi kysyä asiaa Neuvostoliiton natsi-Saksasta omimien tiedemiesten lapsilta. Tieto voisi rauhoittaa todellisuudentajunsa menettänyttä teurastajaa.

   • Anonyymi

    "tuon sodan"

    Siis tietysti talvisodan. Anteeksi epätarkka ilmaukseni.


  • Anonyymi

   Eihän niitä tuhottuja maita MTV laske, Venetzuelassa vaalit hävinnyt Yhdysvallat ja Saulimme Marilla höystettynä,eikö kummallista länsi mediakin diktatuuria !?

  • Anonyymi

   Ei yhtään todistusta Naton puolustuksesta täällä, eivät kyllä uskalla hyökkäyksiäkään, eikö ihmeellistä !? Suomen nuoret on kuin talutusnuorassa ulkopilitiikankin oasalta, saatikka kotimaan osalta !?

  • Anonyymi

   Naton avulla yritämme estää Kremlin hullua teurastajaa hyökkäämästä Suomeen. Tietysti se maksaa, mutta vielä kalliimmaksi tulisi hullun teurastajan hyökkäys. Ukrainalaisetkin maksavat itsensä kipeiksi korjatessaan hullun teurastajan aiheuttamia vahinkoja monen vuosikymmenen ajan.

   Vaikka kehitysmaa Venäjä häviääkin sodan, se ei tietenkään koskaan suostu sotakorvauksia maksamaan. Onneksi se tästä syystä tuomitsee itsensä pysyvään hylkiövaltion asemaan, jonka kanssa vain jotkut muut diktatuurit haluavat olla tekemisissä.

   • Anonyymi

    Onneksi? Kai se nyt olisi lopulta kaikkien etu, että Venäjäkin tulisi toimeen muun maailman kanssa ja noudattaisi yhteisiä sopimuksia ja toimintatapoja.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onneksi? Kai se nyt olisi lopulta kaikkien etu, että Venäjäkin tulisi toimeen muun maailman kanssa ja noudattaisi yhteisiä sopimuksia ja toimintatapoja.

    "Kai se nyt olisi lopulta kaikkien etu, että Venäjäkin tulisi toimeen muun maailman kanssa ja noudattaisi yhteisiä sopimuksia ja toimintatapoja."

    Tietysti, mutta koska tämä ei käytännössä koskaan onnistu, toiseksi paras lopputulos on, ettei Venäjän kanssa olla missään tekemisissä. Näin tulevatkaan hullut teurastajat eivät saa rahaa pommituksiinsa.


  • Anonyymi

   Väärä palsta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   368
   2677
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1633
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   697
   1594
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1109
  5. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   814
  6. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   45
   764
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   647
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   45
   640
  Aihe