Äärioikeistolainen ampui yli 10 ihmistä Buffalossa

Anonyymi

Tänä Ukrainan sodan aikanakin tulee palauttaa mieleen mikä on jokaisen maan pahin sisäinen turvallisuusuhka: äärioikeisto.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämäkin oli vain 18-vuotias, mikä lie syrjitty ja koulukiusattu, pitäskö enemmänkin ymmärtää, kuin tuomita?

      Tuossa iässä voi sortua helposti ääritekoon, eikä siinä tarvita mitään ideologiaa, tai uskontoakaan. Joillakin napsahtaa, tällaista on sattunut jo iät ja ajat maailmassa, ei mitään uutta auringon alla.

      Jokainen, jolla on omia lapsia, tietää miten keskeneräinen ihminen on vielä 18-vuotiaana, vain muutaman vuoden päälle 15-vuotias. Ihmisen kasvaminen ja kypsyminen kestää koko eliniän.

      • Anonyymi

        Totta, mutta kun tuota äärioikeistoterrorismia ei oikein ole, niin on yritettävä poimia marjatkin maasta ja reviteltävä edes näillä syrjäytyneillä sekopäillä.
        (Vrt vasemmiston lähihistorian tekemiset: 100milj kuollutta.)


      • Anonyymi

        Kyllähän 18-vuotiasta yhdentoista ihmisen murhaajaa nyt pitää ymmärtää. Raasuparka. Varmasti oli ihan vahingossa vuosikausia postaillut someen ääriraistista white power-materiaalia ja myös ihan vahingossa osatanut kasan aseita ja luotiliivit ja erehdyksessä ajellut toiselle puolelle maata jossa täysin ilman omaa syytään erehdyksessä alkanut ampua kaupassa jossa typerät värivammaiset juoksivat tahallaan luotien eteen jotta saisivat poikaraasun näyttämään syylliseltä.


    • Anonyymi

      Oikein ja luonnollista

    • Anonyymi

      Buffalo Billin serkku poika, oltiin Billin kanssa samoilla hevos kaupoilla aikoinaan!🤠🤠

    • On surullista ja historiaa katsoen enteellistäkin, että ääri-ihmiset tuovat äärimmäisyytensä julki terroritekoina oman maansa sisällä. Yleensä sellainen on ollut "lähtölaukauksena" vallankaappaukselle, sisällissodalle taikka jopa kansanmurhalle. USA:n tapauksessa molemmat (taikka kaikki) osapuolet ovat hampaisiin asti aseistautuneita, joten kansanmurha tuskin tulee tapahtumaan perinteisin menoin.

      Ääriryhmiä eivät Yhdysvalloissa kansoita pelkästään valkoiset, vaan sellaisia riittää jokaiselle etniselle kuten myös poliittisellekin ryhmälle. Terroristiseen väkivaltaan on syyllistytty niin valkoisten kuin mustienkin puolelta, joskin tiedotusvälineissä jätetään pääsääntöisesti aina mainitsematta mustien joukkoampujien/murhaajien yhteydet äärijärjestöihin taikka jätetään mainitsematta heidän julkisesti esittämänsä kannanotot väkivaltaan ryhtymisestä rodullisella perusteella.

      Voi olla, että käärmeet ovat jo päässeet irti ja vain sodan kauhut saavat ihmiset harkitsemaan, että kenties rauhanomainen rinnakkaiselo on sittenkin parempi vaihtoehto kuin sodan julmuus, raakuus ja hulluus.

      Yleensä suuri yleisö haluaa vain olla ja elää rauhassa, mutta yksilöitä ajavat voimat muuttuvat helposti joukkoja ajavaksi voimaksi, kuten USA:ssa ollaan mellakoiden myötä lähivuosina nähty.

      Yhdysvalloista ja heidän tekemistään virheistä voidaan ottaa oppia täälläkin.

      Mitä tulee ääriryhmiin ja varsinkin heidän väkivaltaiseen aktivismiinsa, on se kaikki haitallista niin yhteiskunnalle kuin yhteiskunnan jäsenten rauhanomaiselle yhteiselollekin.

      Olipa yksilön, joukon taikka järjestön tavoitteena saada äänensä kuuluviin minkä asian puolesta tahansa, ei lainvastaisia menetelmiä tule yhteiskunnassa hyväksyä. Koskipa aktivistien huoli sitten tarhattujen kettujen hyvinvointia, ilmastonmuutosta taikka maahanmuuton ongelmia, ei lakien rikkominen väkivaltaan ryhtymällä taikka toisten omaisuutta tuhoamalla ole hyväksyttävä keino tuoda asiaansa julki. Demokratian perusteisiin kuuluu, että asiat hoidetaan keskustelemalla ja asiaa koskevat lait säätämällä.

      Kansalaistottelemattomuus on muoti-ilmiö, mutta sillä keinolla ei ole tarkoitus vahingoittaa toista kansalaista, tämän omaisuutta eikä myöskään julkista omaisuutta. Mellakointi ei ole kansalaistottelemattomuutta.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe